zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ دو تا سوال با هم نپرس زهرا جان :vahidrk: چرا میزنی خووووووووووب... حالا یه سوال دیگه... یزده؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ تو اروپاست،البته به شرط بنا بودن؟ خیر .آمریکاست؟ خیر .آسیا؟ اری در ایران است؟ اری قدیمیه؟ اری کاخه؟؟؟خیر اصفهانه؟؟خیر شیراز ؟؟ خیر یزده ؟؟ خیر شیراز؟ چرا میزنی خووووووووووب... حالا یه سوال دیگه... یزده؟؟؟ اخی اشکال نداره زهرا جان . این دفعه شاید هادی رو بزنم راهنمایی اول >> شما مگه میدونین چی هست که دنبالش توی شهر ها میگردین ؟/ مثلا اگه پل بود اوکی حدس میزدیم 33 پل باشه ولی مثلا اگه ارامگاه فردوسی بود چی ؟؟!!! بنا هست ولی چه بنایی ؟؟ این مهمه . اگه کلانوع بنا را بدونین حد اکثر 3 سوال بعدش جواب معلوم میشه یعنی انکه تا 7/8 سوال دیگه فرصت رسیدن به اسم عام سوال وقت دارین 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ فقط یه سوال جواب داده میشه . بعدی بعد از نفر بعدی تو اروپاست،البته به شرط بنا بودن؟ خیر .آمریکاست؟ خیر .آسیا؟ اری در ایران است؟ اری قدیمیه؟ اری کاخه؟؟؟خیر اصفهانه؟؟خیر شیراز ؟؟ خیر یزده ؟؟ خیر پل؟؟؟ خیر 4 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ تو اروپاست،البته به شرط بنا بودن؟ خیر .آمریکاست؟ خیر .آسیا؟ اری در ایران است؟ اری قدیمیه؟ اری کاخه؟؟؟خیر اصفهانه؟؟خیر شیراز ؟؟ خیر یزده ؟؟ خیر پل؟؟؟ خیر مقبرس؟؟خیر . مورد سوال مقبره نامیده نمیشه اما مقبره هم میتونه داشته باشه و یا جزیی ازان باشه مقبرس؟؟ راهنمایی اول >> شما مگه میدونین چی هست که دنبالش توی شهر ها میگردین ؟/ مثلا اگه پل بود اوکی حدس میزدیم 33 پل باشه ولی مثلا اگه ارامگاه فردوسی بود چی ؟؟!!! بنا هست ولی چه بنایی ؟؟ این مهمه . اگه کلانوع بنا را بدونین حد اکثر 3 سوال بعدش جواب معلوم میشه یعنی انکه تا 7/8 سوال دیگه فرصت رسیدن به اسم عام سوال وقت دارین راهنمایی 2 >>> مورد سوال مقبره نامیده نمیشه اما مقبره هم میتونه داشته باشه و یا جزیی ازان باشه 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ تاریخیه یا قدیمی؟ چون بنای قدیمی فرق داره با تاریخی 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ تاریخیه یا قدیمی؟چون بنای قدیمی فرق داره با تاریخی این خیلی سخته یه مثال بزن به نظرم هر دو خیلی قدیمیه یعنی میشه تاریخی 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ این خیلی سخته یه مثال بزن به نظرم هر دو خیلی قدیمیه یعنی میشه تاریخی کلیساست؟ 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ تو اروپاست،البته به شرط بنا بودن؟ خیر .آمریکاست؟ خیر .آسیا؟ اری در ایران است؟ اری قدیمیه؟ اری کاخه؟؟؟خیر اصفهانه؟؟خیر شیراز ؟؟ خیر یزده ؟؟ خیر پل؟؟؟ خیر مقبرس؟؟خیر . مورد سوال مقبره نامیده نمیشه اما مقبره هم میتونه داشته باشه و یا جزیی ازان باشه قدیمی و تاریخی ؟؟ بله خیلیییییییییییییییییی کلیسا ؟؟ خیر راهنمایی اول >> شما مگه میدونین چی هست که دنبالش توی شهر ها میگردین ؟/ مثلا اگه پل بود اوکی حدس میزدیم 33 پل باشه ولی مثلا اگه ارامگاه فردوسی بود چی ؟؟!!! بنا هست ولی چه بنایی ؟؟ این مهمه . اگه کلانوع بنا را بدونین حد اکثر 3 سوال بعدش جواب معلوم میشه یعنی انکه تا 7/8 سوال دیگه فرصت رسیدن به اسم عام سوال وقت دارین راهنمایی 2 >>> مورد سوال مقبره نامیده نمیشه اما مقبره هم میتونه داشته باشه و یا جزیی ازان باشه تاریخیه یا قدیمی؟چون بنای قدیمی فرق داره با تاریخی کلیساست؟ 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ تو اروپاست،البته به شرط بنا بودن؟ خیر .آمریکاست؟ خیر .آسیا؟ اری در ایران است؟ اری قدیمیه؟ اری کاخه؟؟؟خیر اصفهانه؟؟خیر شیراز ؟؟ خیر یزده ؟؟ خیر پل؟؟؟ خیر مقبرس؟؟خیر . مورد سوال مقبره نامیده نمیشه اما مقبره هم میتونه داشته باشه و یا جزیی ازان باشه قدیمی و تاریخی ؟؟ بله خیلیییییییییییییییییی کلیسا ؟؟ خیر .مسجد؟خیر راهنمایی اول >> شما مگه میدونین چی هست که دنبالش توی شهر ها میگردین ؟/ مثلا اگه پل بود اوکی حدس میزدیم 33 پل باشه ولی مثلا اگه ارامگاه فردوسی بود چی ؟؟!!! بنا هست ولی چه بنایی ؟؟ این مهمه . اگه کلانوع بنا را بدونین حد اکثر 3 سوال بعدش جواب معلوم میشه یعنی انکه تا 7/8 سوال دیگه فرصت رسیدن به اسم عام سوال وقت دارین راهنمایی 2 >>> مورد سوال مقبره نامیده نمیشه اما مقبره هم میتونه داشته باشه و یا جزیی ازان باشه 14.مسجد؟ 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ تو اروپاست،البته به شرط بنا بودن؟ خیر .آمریکاست؟ خیر .آسیا؟ اری در ایران است؟ اری قدیمیه؟ اری کاخه؟؟؟خیر اصفهانه؟؟خیر شیراز ؟؟ خیر یزده ؟؟ خیر پل؟؟؟ خیر مقبرس؟؟خیر . مورد سوال مقبره نامیده نمیشه اما مقبره هم میتونه داشته باشه و یا جزیی ازان باشه قدیمی و تاریخی ؟؟ بله خیلیییییییییییییییییی کلیسا ؟؟ خیر .مسجد؟خیر چغازنبیل نیست؟ خیر آتشکده ؟؟؟ خیر راهنمایی اول >> شما مگه میدونین چی هست که دنبالش توی شهر ها میگردین ؟/ مثلا اگه پل بود اوکی حدس میزدیم 33 پل باشه ولی مثلا اگه ارامگاه فردوسی بود چی ؟؟!!! بنا هست ولی چه بنایی ؟؟ این مهمه . اگه کلانوع بنا را بدونین حد اکثر 3 سوال بعدش جواب معلوم میشه یعنی انکه تا 7/8 سوال دیگه فرصت رسیدن به اسم عام سوال وقت دارین راهنمایی 2 >>> مورد سوال مقبره نامیده نمیشه اما مقبره هم میتونه داشته باشه و یا جزیی ازان باشه راهنمایی 3 >>>> بسیار بسیار قدیمیتر از جغا زنبیل !! شامل یه سازه هم نیست مثلا یک کاخ باشه یا معبد نیست . اسون شد دیگه چغازنبیل نیست؟ راهنمایی 3 افزوده شد 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ مجموعه تخت جمشید؟ این سوال رو هم تخفیف میدم بابا من میگم از چغازنبیل خیلی خیلی قدیمیتر شما میگی تخت جمشید :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ این سوال رو هم تخفیف میدم بابا من میگم از چغازنبیل خیلی خیلی قدیمیتر شما میگی تخت جمشید :icon_pf (34): من اشتباهی رفتم معماری فکر کنم.......:ws28: خوب هفت تپه به من چه اصلا 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ تو اروپاست،البته به شرط بنا بودن؟ خیر .آمریکاست؟ خیر .آسیا؟ اری در ایران است؟ اری قدیمیه؟ اری کاخه؟؟؟خیر اصفهانه؟؟خیر شیراز ؟؟ خیر یزده ؟؟ خیر پل؟؟؟ خیر مقبرس؟؟خیر . مورد سوال مقبره نامیده نمیشه اما مقبره هم میتونه داشته باشه و یا جزیی ازان باشه قدیمی و تاریخی ؟؟ بله خیلیییییییییییییییییی کلیسا ؟؟ خیر .مسجد؟خیر چغازنبیل نیست؟ خیر آتشکده ؟؟؟ خیر هفت تپه ؟؟ خیر راهنمایی اول >> شما مگه میدونین چی هست که دنبالش توی شهر ها میگردین ؟/ مثلا اگه پل بود اوکی حدس میزدیم 33 پل باشه ولی مثلا اگه ارامگاه فردوسی بود چی ؟؟!!! بنا هست ولی چه بنایی ؟؟ این مهمه . اگه کلانوع بنا را بدونین حد اکثر 3 سوال بعدش جواب معلوم میشه یعنی انکه تا 7/8 سوال دیگه فرصت رسیدن به اسم عام سوال وقت دارین راهنمایی 2 >>> مورد سوال مقبره نامیده نمیشه اما مقبره هم میتونه داشته باشه و یا جزیی ازان باشه راهنمایی 3 >>>> بسیار بسیار قدیمیتر از جغا زنبیل !! شامل یه سازه هم نیست مثلا یک کاخ باشه یا معبد نیست . اسون شد دیگه راهنمایی 3 افزوده شد من اشتباهی رفتم معماری فکر کنم.......:ws28: خوب هفت تپه :hanghead: به من چه اصلا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده