.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ دقیقا مرسی درسته :icon_gol: یعنی خیلی عالیه . سریع تر ازین فقط خودم میتونم باشم حالا عکس اون دو قسمتش که چی نو هست و چی قدیم هم بزار و بگو از کار های کیه ضمنا راستش رو بگو چطوری زود رفتی روی المان .. زدم تو خال خوب گفتی کاربریش سیاسیه نصفش معاصره نصفش نیست اونی که معاصره معمارش معروفه تازه تماشاچی هم داره هیچی جز پارلمان آلمان نمی تونست باشه 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ زدم تو خال خوب گفتی کاربریش سیاسیه نصفش معاصره نصفش نیست اونی که معاصره معمارش معروفه تازه تماشاچی هم داره هیچی جز پارلمان آلمان نمی تونست باشه راستش من خودم اگه این سوال رو قبل از طرح این سوال با همین راهنمایی ها ازم میپرسیدن شاید خیلی دیر تر از تو جواب میدادم .افرین به این حواس جمع 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این ساختمان محل پارلمان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از سال ۱۸۹۴ تا ۱۹۳۳ بوده، و در این سال به تحریک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پارلمان به آتش کشیده شده بوده است. سر انجام در سال ۱۹۹۹ و پس از بازسازیهای گسترده، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به این مکان بازگشت. دلیل به آتش کشیدن این ساختمان در سال 1933 ایجاد نفرت به کمونیست در مردم و کسب رأی از جانب نازی ها بود که بسیاری عقیده دارند که این آتش سوزی کار نازی ها بوده - هرچند که یک جوان عقب مانده هلندی به نام مارینوس وان درلوب را به عنوان مجرم و کمو نیست اعلام کردند - چرا که در این زمان هیتلر صدر اعظم آلمان بوده و نیاز مبرمی به وارد کردن نماینگان نازی به رایشتاگ داشته ساختمان پارلمان آلمان (رایشستاگ) برای معرفی معماری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای حفظ محیط زیست در طرح بازسازی رایشتاگ دربرلین 1993 طرح برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به عنوان برنده اعلام شد. فاستر در طرح خود یک گنبد شیشه ای به جای گنبد تخریب شده پارلمان در جنگ جهانی دوم در نظر گرفت. این گنبد جدید از چند نظر جالب توجه است. نخست این که در داخل گنبد دو رمپ مارپیچ قرار دارد کهبه سکوی فوقانی برای تماشای مناظر اطراف ختم می گردد، لذا مردم به صورت نمادین بر بالای سر نمایندگان خود صعود می کنند. هنگام شب گنبد از طریق تالار مجلس روشن می شود و به صورت گنبدی نورانی می درخشد که نشانه ای از قدرت و توانایی پروسه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در آلمان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام است. از نظر اقلیمی در تابستان تهویه طبیعی تالار از طریق گنبد شیشهای صورت می گیرد. در زمستان هوای گرم که از تالار مجلس به فضای زیر گنبد صعود کرده بازیافت و مجددا مورد استفاده قرار می گیرد. و بالاخره آینههای وسط گنبد، روشنایی طبیعی و تصویر مردم (خاستگاه قدرت مجلس) را به تالار نمایندگان منعکس می کنند. 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ راستش من خودم اگه این سوال رو قبل از طرح این سوال با همین راهنمایی ها ازم میپرسیدن شاید خیلی دیر تر از تو جواب میدادم .افرین به این حواس جمع ممنون خوب سوال منم طرح شد 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ چراغ اول رو باز من روشن می کنم 1.بنا در اروپاست؟ 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ 1.بنا در اروپاست؟ خیر 2-شخصیته معماره ؟ نه معمار نیست بناست فقط در اروپا نیست 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ 1.بنا در اروپاست؟ خیر 2-شخصیته معماره ؟ نه معمار نیست بناست فقط در اروپا نیست 3.در آمریکاست؟ بله 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ 4.از معمارای معروف آمریکایی هست؟ 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ 1.بنا در اروپاست؟ خیر 2-شخصیته معماره ؟ نه معمار نیست بناست فقط در اروپا نیست 3.در آمریکاست؟ بله 4.از معمارای معروف آمریکایی هست؟ بله 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ 1.بنا در اروپاست؟ خیر 2-شخصیته معماره ؟ نه معمار نیست بناست فقط در اروپا نیست 3.در آمریکاست؟ بله 4.از معمارای معروف آمریکایی هست؟ بله 5.ریچارد میر؟ خیر 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ 6.فرانک لوید رایت؟ 7.فرانک گهری؟ 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ 1.بنا در اروپاست؟ خیر 2-شخصیته معماره ؟ نه معمار نیست بناست فقط در اروپا نیست 3.در آمریکاست؟ بله 4.از معمارای معروف آمریکایی هست؟ بله 5.ریچارد میر؟ خیر 6.فرانک لوید رایت؟ خیر 7.فرانک گهری؟ بله 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ 1.بنا در اروپاست؟ خیر 2-شخصیته معماره ؟ نه معمار نیست بناست فقط در اروپا نیست 3.در آمریکاست؟ بله 4.از معمارای معروف آمریکایی هست؟ بله 5.ریچارد میر؟ خیر 6.فرانک لوید رایت؟ خیر 7.فرانک گهری؟ بله 8-بنا مال قبل از سال 95 هست ؟ بله 9.موزه ی گوگنهایم؟ خیر 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ Walt Disney Concert Hall نیست ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده