Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ اسماعیل این تاپیک رو کی زدم مث اینکه سایت خراب شد ما هم قاطی کردیم نوشته ام تا پایان دوشنبه کدوم دوشنبه بوده _ ؟؟ لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ اسماعیل این تاپیک رو کی زدم مث اینکه سایت خراب شد ما هم قاطی کردیم نوشته ام تا پایان دوشنبه کدوم دوشنبه بوده _ ؟؟ :icon_pf (44): منم نمی دونم دیدم هنوز بپاست فکر کردم تا دوشنبه آخر ساله لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ اینم فکر بدی نیست . الان میانه شما خوبه ؟ آره دکتر جان من با هیشکی بد نیست :ws2: این هیلدا هم (نمی دونم دختره و یا پسر) آدم خوبیه... لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ آره دکتر جان من با هیشکی بد نیست :ws2: این هیلدا هم (نمی دونم دختره و یا پسر) آدم خوبیه... اسمش که دخترونه است سلام گرم منو بهش برسون خوبی از خودته لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ اسمش که دخترونه است سلام گرم منو بهش برسون خوبی از خودته خودش میاد سلامت رو به خودش میرسونه دکتر جان... فکر کنم دیگه شخصیت من تحلیل شد رفت...:icon_pf (44): دیگه تاپیک اشباع شد لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ فعلا چند روزی باز هست ..استقبال خیلی خوب مرسی از تو وبقیه دوستان شرکت کننده یکشنبه نفر بعدی رو میذارم ببینم کی هست لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ چرا بسته نمیشه؟؟؟ :w00: از بس شخصیتم رو تحلیل کردید تحلیل رفت :w00: لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ چرا بسته نمیشه؟؟؟ :w00:از بس شخصیتم رو تحلیل کردید تحلیل رفت :w00: ممنونم اسماعیل عزیز با تشکر از خودت که خیلی وقت گذاشتی و بقیه دوستانی که زحمت کشیدن اطاعات امر میشه لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ الان من نمیفهمم این تاپیک ماله تحلیل شخصیت چه کسی هست !!!!! eng.esmail یا mr.specefiec یا grand spammer !!!!!! چرا ثبات شخصیت نداری عروس گلمممم، آخه من الان کدام شخصیتت را تحلیل کنم؟ حالا یک کدومش را میگم. از نظر جنبه به نظرم جنبه ات خیلی بالاست،جدی میگم دمت گرم. فقط یک کم اهل اسپم شده،اون گذشته ها بیشتر سعی میکرد با تحجریسم مبارزه کنه. کلا از 20 نمره بهش 18.63 میدهم،موفق باشی... 4 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ اسماعیل میام سر فرصت مینویسم .... ولی علل الحساب کر کره خنده ای 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ :gnugghender: در خدمتتون هستم 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ زیاد نمیشناسمشون تازه با هم دوست شدیملجباز یک دنده است اصلا هم به حرف من گوش نمیده الان اینا بگی کلی ازت تعرف میکنم(رشوه نیستا فکر بد نکنی) بگو لعنت به این زندگی!!!!!!!!!!!!! توووووووف به این زندگی 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ چطور که این تاپیکو اوردید بالا؟؟؟ اسی داداش گللللللللللللل و عزیز و بی وفا خودمه.... این اواتارش کشته منو!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ سرحال و پرانرژی شوخ و شیطون فک کنم لجباز صمیمی و بامرام اسمشم همه ش عوض می کنه ثبات نداره:دی امیدوارم موفق و خوشبخت باشی عزیز 5 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ توووووووف به این زندگی اساعیل دیوونه ای به خدا :ws28: 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ با سلام مرسی از دعوتت اسماعیل 1-شوخ 2-آخرش نفهمیدیم طرفدار آقایون هست یا خانوما 3-با سواد و فعال 4-صمیمی 5-با معرفت 6-بعضی جاها منطقی،بعضی جاها احساسی 7-باهات چپ بیفته،افتاده و کاریش نمیشه کرد 8-یکی از افرادی که من دیم همیشه طرف حق رو میگیره 9-دلسوز 10-بسیار باهوش...به دلایلی 11-زیاد هم تف میندازه،آخرش هم مانیتورش میسوزه سر این قضیه 12-رفیق جینگ خودمه 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ اسماعیل گله مهربون شوخ باجنبه با معرفت فقط یکم بی نمکه!!:دی کلا خیلی دوست خوبیه:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ اخه این اسماعیلم تحلیل شخصیت داره؟ خیلی شوخه. زیاد از حد بعضی وقتا یهو رگ لجبازیش میگیره اصلاً کینه ای نیست. اسمشم مهرشاده آرومه و دیر عصبانی میشه. ساده و بی ریاس علاقه خاصی به سرکار گذاشتن داره 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده