رفتن به مطلب

چشم زخم

ارسال های توصیه شده

خوب من تا حدودی قبول دارم کلا بعضیا چشمشون خیلی بده! (بقولی چشمشون شوره )فکر کنم بخاطر انرژی منفی باشه که تو وجودشون هست و اون رو منتقل میکنن :banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه

منم قبول دارم.... خیلی ام ازش کشیدم... :banel_smiley_4:

من موج منفی و مثبت ادمارو از 100 فرسخی حس میکنم.... :banel_smiley_4:

شوری چشم هم یه چیزی مثه موج منفیه.... :banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه
به نظر شما ممکنه حسادت باعث شور چشمی بشه؟:ws52:

من فکر می کنم تو خیلی از مواقع آره می شه.

اگه چشم زخم رو قبول داشته باشیم، ریشش به نظر من انرژی منفی که فرد از خودش ساطع می کنه و ریشه این انرژی می تونه حسادت باشه.

• Like 4
لینک به دیدگاه
به نظر شما ممکنه حسادت باعث شور چشمی بشه؟:ws52:

منم به این موضوع خیلی فک کردم.... گاهی بعضیا اصلا حسادت میورزن که به طرف مقابل اسیب برسونن..... :banel_smiley_4: خوب این ناخوداگاه همه ی انرژی منفی رو به اون شخص منتقل میکنه و حالا ما اصطلاحا میگیم فلانی چشم خورده.....

اما همیشه حسادت ها این جوری نیست.... گاهی میشه حسادت رو کنترل کنی ...حتی در جهت پیشرفت خودت ازش استفاده کنی.... :ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه

چرا موج منفی و مثبت رو با چیزی مثل "چشم شوری" قاطی میکنید ؟

موج منفی و مثبت از نظر علمی قابل توضیح هست. در حقیقت تاثیرات روانی هست که افراد بعد یا در همون هنگام ارتباط از هم میپذیرند... حالا چشم شوری دیگه چیه این وسط ؟

من چشم شوری رو اصلا قبول ندارم... همچین چیزی معنا نداره از نظر من...

• Like 2
لینک به دیدگاه
چرا موج منفی و مثبت رو با چیزی مثل "چشم شوری" قاطی میکنید ؟

موج منفی و مثبت از نظر علمی قابل توضیح هست. در حقیقت تاثیرات روانی هست که افراد بعد یا در همون هنگام ارتباط از هم میپذیرند... حالا چشم شوری دیگه چیه این وسط ؟

من چشم شوری رو اصلا قبول ندارم... همچین چیزی معنا نداره از نظر من...

خوب بنظر من اون چشم شوری هم لغت عامیانه همون انرژی و موج مثبت و نفی هست که برای ما اینجوری جا افتاده. فکر میکنم منظور شما و دوستان دیگه هم یکی باشه :w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...