- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۲ مصراع نخست: من تو را میبوسم در مصرع بعد هم تو را میبوسم ایراد ندارد! به کسی چه! اصلا شعر خودم است من تو را میبوسم! جلیل صفربیگی 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ فردا شاید تلخ شود این بوسه ی شیرینِ تو... وقتی که نامه را بگشایم و بفهمم که آن بوسه! بوسه ی وداع بود... 6 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۲ مرهم زخم های کهنه ام کنج لبان توست! بوسه نمیخواهم،چیزی بگو. 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ مهم نیست چند زن، چند بار، چقدر عشقشان را در رجهایِ شالگردن برایِ تو گرم بافتهاند وقتی تو فقط با بوسههایِ من گرم میشوی! نسترن وثوقی 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۲ خشک ست لب هایی که از تَرَی احساس ،خالی شد... از گونه هایت دریغ می کنم بوسه های این لب را... اینگونه این بوسه ی شیرین با خشکیِ لب، تلخ نمی شود... 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ بهشت در کجای چشمان توست که این*گونه آرامم می*کند؟ و جهنم در کجای این بهشت نهفته است؟ که تنها در یک لحظه، این چنین مرا می*سوزاند اگر گناهی مرتکب شوم! 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ دارد عادتم میشود که با دلهره تو را ببوسم مثل گنجشک ها که هرگز آسوده از زمین دانه بر نمی چینند 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ بوسه هایت انار را می ترکاند ... نفس هایت سیب را می رساند ... آغوشت ابر را می باراند ... پاییزی ترینی تو . 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۳ گاهي خوابت را ميبينم بيصدا بيتصوير مثلِ ماهي در آبهاي تاريک که لب ميزند و معلوم نيست حبابها کلمهاند يا بوسههايي از دلتنگي 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ بوسه شیرین؟ مگر وجود هم دارد این رویاها؟ اصلا مگر بوسه ای هم هست؟ این روزها هرچه هست،خالی کردن شهوت آدم هاست نه گفتن دوستت دارم 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ دراز میکشم … خیره میشوم به سقف … اشکهایم میچکند … سر میخورند و میروند به جایی که تو همیشه میبوسیدی … 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ تلخ و شیرین یک بوسه...به راست و دروغ نگاه ست در لحظه ی وقوع... 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ وقتی بوسه تلخ می شود که نقطه ای را لمس کند که تو انتظارش را نداشتی! لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۵ بوسه آن نوش داروست..که به وقتش شیرین.. اما در پس مرگ عشق....تلخ تلخ نلخ میشود... لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۸ به تو گفتم بوسه ساده ترین شکل عشق است و تو خندیدی و با بوسه ای لبانم را بستی حال در حسرت ان بوسه میسوزم و میگویم بوسه تلخ ترین شکل عشق است بی تو و بدون آن چشمان مهربان حالا زجر آور ترین خاطره من همان بوسه است ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده