Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ برای طراحی سیستم های حرارتی و برودتی یک مکان خاص، دانستن شرایط دمایی و همچنین طول و عرض جغرافیایی و ارتفاع محل از سطح دریا از ورودی های کیلیدی و مهم به شمار میروند... به همین دلیل بر آن شدم که یک اطلاعات کامل از تمام سهرهای ایران رو برای دانلود اینجا قرار بدهم. با دانلود فایل ضمیمه میتونید این اطلاعات رو مشاهده بفرمایید. :wubpink: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 13 لینک به دیدگاه
starone312 363 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ اينم يه مدل ديگش تازه پيدا كردم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
آآآ 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ ممنون به خاطر فایلی که قرار دادید شما شرایط طرح خارج نقاط مختلف تهران رو هم دارید ؟؟؟؟ نمیتونم پیداش کنم 2 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ مشخصات اقلیمی شهر های ایران برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ ممنون به خاطر فایلی که قرار دادید شما شرایط طرح خارج نقاط مختلف تهران رو هم دارید ؟؟؟؟ نمیتونم پیداش کنم سلام آره هستش 1 لینک به دیدگاه
negar.at 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ با تشکر واسه دانلود شرایط اقلیمی چندسال اخیر یه شهر بخصوص(بندرعباس)باید ازچه طریق اقدام کنم.از سایت هواشناسی هم نتونستم! لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ با تشکرواسه دانلود شرایط اقلیمی چندسال اخیر یه شهر بخصوص(بندرعباس)باید ازچه طریق اقدام کنم.از سایت هواشناسی هم نتونستم! سلام از سازمان هواشناسی استان هرمزگان قابل دریافت می باشد. فکر کنم باید بصورت حضوری اقدام کنید. 2 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ با تشکرواسه دانلود شرایط اقلیمی چندسال اخیر یه شهر بخصوص(بندرعباس)باید ازچه طریق اقدام کنم.از سایت هواشناسی هم نتونستم! درود، یه سری به این لینک بزنید! اون پایین سمت چپ اسم شهر و ایستگاه مورد نظرتون رو در تاریخ مورد نظر وارد کنید یه سری پارامتر میده! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
karim khaledi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ سلام...تشکر...ولی نمیدانم فایلی که دانلود شده..چطور و کجا ذخیره شده و قابل خواندن باشد لطفا راهنمایی کنید...ممنون لینک به دیدگاه
leila riasati 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۶ سلام داده های جدید کسی داره؟اینا یکم قدیمی هستن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده