pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ سلام خدمت تمامی دوستان :icon_pf (44): اینجا می خوام از تمامی دوستان و اشنایان از تمامی تاپیک ها یی که تو این مدتی که من نتونستم در انها اسپم کنم از جامعه ورزش که با توهین های خود بزرگ فوتبال ایران علی دایی و کریم باقری رو ازورده خاطر کردن از فرماندهان پلیس راه ایلام و ساوه که با سهلنگاری خودشان 32 نفر رو به کام مرگ فرستادن :icon_pf (34): از کارگران شرکت..... که 5 ماهه حقوق نگرفتن از اکبر عبدی که به خاطر نداشتن پول بیمارستان مشکل ترخیص داشت از............................ :icon_pf (44): معذرت خواهی کنم که در این مدت نبود من تمامی این مشکلات برایشان پیش اومد :w00: راستش بعد از خرابی متعدد این انجمن و تحریم این جا از سوی من به 5 شنبه و جمعه هفته قبل رسیدیم که در این 2 روز در گیر مراسم 40 ام مادر بزرگ ام بودیم و بعد از اون با سیلی از فامیل که قصد خارج کردن ما از لباس سیاه رو داشتن(به قول خودشان) همش خاله و خاله بازی داشتیم (مهمان داشتیم) در این مدت خونه دست فردی معلوم الحال بود که الان 1 ساله که مثل بختک روی خونه ما افتاده بود :icon_pf (34): اون فرد معلوم الحال که الان متواری شده به طبقه پایییین از دست من توی این مدت با سرک کشیدن با کامپیوتر من مشکلات زیادی برای من ایجاد کرده :167: (نامرد برداشته برا تمام عکس های تو کامپیوتر من سیبیل گزاشته) از کل دوستان معذرت خواهی میکنم معلوم نیست این فرد معلوم الحال چه اتیشی سزونده اینجا و جا های دیگه :167: (بدبختیش اینه که تمام پسورد های من save هستن) در کل من اومدم که بمونم امید وارم دوباره اینجا خراب نشه 11 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ خوش اومدی آهان الان میخوای بگی اون آتیش بیار معرکه خودت نبودی ؟ باید باور کنیم؟ 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ ادامه ماجرا............... :w410: زد و به روز 2 شنبه رسید در خانه فامیل نشسته بودیییم دیدم تلفن زنگ میزنه تلفن رو برداشتم گفتم کیسآ دیدم ریس جمهور امریکاس میگه بیا بریییم در یکی از مزرعه های من با هم صفا و من هم در یک چشم به هم زدن اون موجود معلوم الحال رو پیچوندم رو به باغ و مزرعه اوباما رفتم (مدارکش هم موجوده ) در اونجا 2 روز بودم که هر کدوم از ما با یه ماشین رفته بودیییم (امریکا) یه پراید پیکان ازرا سانتافه :jawdrop: خوب بماند تو این 2 روز چی گذشت :w00: اما همین قدر باشه :icon_pf (34): که موقه برگشت از مزرعه اوباما صندق عقب هر ماشین پر از یه محصول بود من هم چون علاقه ی وافری به بلال دارم پات زده بودم به بلال ها این هم مدرکش :icon_pf (34): الان هم من موندم و تعداد 180 تا بلال :ws52: :ws52: :ws52: :ws52: (البته براشون نقشه دارم تمامشون رو بپزم برا ذرت مکزیکی) 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ خوش اومدی آهان الان میخوای بگی اون آتیش بیار معرکه خودت نبودی ؟ باید باور کنیم؟ قرار نیست تو باور کنی .................... :167: :167: :167::167: :167: :167: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ راستی سمت راست عکس اوباما و سمت چپ بوش پدر هستش :jawdrop: که به خاطر مسائل امنتیتی حذفشون کردم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ عکس های دیگه ای هم موجوده که اون ها هم قرار میدیییم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ چیه................. :ws52: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ ایشون هم سگ اقای اوباماس که 18 روزه بود 3 قلو بودن :ws52: انقدر ناز بودن........................................ :w410: :w410: :w410: :w410: :w410: :ws3: گوشاشون رو همون روز اول بردیده بودن می گفت برا اینکه بزرگ شدن دعوا میکنن گوش هم رو........ 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ چیه................. :ws52: مگه چیزیه ؟ 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ :there: خودم یه مرکز روان درمان خوب میشناسم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ مگه چیزیه ؟ هیچی .................... :ws3: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ :there:خودم یه مرکز روان درمان خوب میشناسم تو هنوز بزرگ نشدی.............. بابا نمی دونی اینترنت برا زیر 18 ساله ها بده 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ تو هنوز بزرگ نشدی.............. بابا نمی دونی اینترنت برا زیر 18 ساله ها بده برو بابا من اندازه ی پدربزرگتم موقعی می خواستم ثبت نام کنم به جای 118 شد 18 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ برو بابا من اندازه ی پدربزرگتم موقعی می خواستم ثبت نام کنم به جای 118 شد 18 خوب برا پیر ها هم بده مگر نشنیدی که از قدیم گفتن سر پیری و معرکه گیری 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ خوب برا پیر ها هم بده مگر نشنیدی که از قدیم گفتن سر پیری و معرکه گیری من دلم هنوز جوونه اون که مهمه دله 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ من دلم هنوز جوونه اون که مهمه دله خوب دل جون بودن که نشد کار برا ادم اگر تونستی 30 دقیقه تانگو برقصی اون وقت....................... لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ خوب دل جون بودن که نشد کار برا ادم اگر تونستی 30 دقیقه تانگو برقصی اون وقت....................... تانگو چیه (من تاحالا نرقصیدم) لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده