it30t 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ ممنون از اطلاعاتتون لینک دانلودی هم از این نرم افزار دارید ؟ من که هرچی گشتم پیدا نکردم ، لطفا اگه کسی سراغ داره بزاره تا همه استفاده کنیم . لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ ممنون از اطلاعاتتون لینک دانلودی هم از این نرم افزار دارید ؟ من که هرچی گشتم پیدا نکردم ، لطفا اگه کسی سراغ داره بزاره تا همه استفاده کنیم . [h=3]دانلود نرم افزار MSC MD Adams[/h] چندین لینک معرفی شده؛در صورت خراب بودن لینک ها،در همان تاپیک مطرح کنید تا بررسی شود . 1 لینک به دیدگاه
electra 174 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ممنون از اطلاعاتتون لینک دانلودی هم از این نرم افزار دارید ؟ من که هرچی گشتم پیدا نکردم ، لطفا اگه کسی سراغ داره بزاره تا همه استفاده کنیم . نسخه 2012 اش هم اومده ...اینم لینکشه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Adams 2012.rar 1 لینک به دیدگاه
ali.ghashange13 396 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ salam.kasi adams exchange ro dare? kheily lazemesh daram 1 لینک به دیدگاه
taherkhan 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۲ صحبتها در مورد ادامز بسیار سطح پایین بوده در کمال احترام عرض می کنم نه به عنوان یک تازه کار بلکه به عنوان یک کار کرده با ادامز. بدونید ادامز کارش درسته من که تو تحلیل های خودم البته از نوع صنعتی به این نتیجه رسیدم. 1 لینک به دیدگاه
ali.ghashange13 396 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۲ صحبتها در مورد ادامز بسیار سطح پایین بوده در کمال احترام عرض می کنم نه به عنوان یک تازه کار بلکه به عنوان یک کار کرده با ادامز. بدونید ادامز کارش درسته من که تو تحلیل های خودم البته از نوع صنعتی به این نتیجه رسیدم. با کدوم محیطش کار میکنی؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
reza karimizand 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ slm man term akhareh mekanik hastam v shadidan beeh ye porozheh adamz ehtyaj daram lotfan bedadam beresid:w16: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده