it30t 20 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2012 ممنون از اطلاعاتتون لینک دانلودی هم از این نرم افزار دارید ؟ من که هرچی گشتم پیدا نکردم ، لطفا اگه کسی سراغ داره بزاره تا همه استفاده کنیم .
S.F 24932 مالک ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 ممنون از اطلاعاتتون لینک دانلودی هم از این نرم افزار دارید ؟ من که هرچی گشتم پیدا نکردم ، لطفا اگه کسی سراغ داره بزاره تا همه استفاده کنیم . [h=3]دانلود نرم افزار MSC MD Adams[/h] چندین لینک معرفی شده؛در صورت خراب بودن لینک ها،در همان تاپیک مطرح کنید تا بررسی شود . 1
electra 174 ارسال شده در 23 تیر، 2012 ممنون از اطلاعاتتون لینک دانلودی هم از این نرم افزار دارید ؟ من که هرچی گشتم پیدا نکردم ، لطفا اگه کسی سراغ داره بزاره تا همه استفاده کنیم . نسخه 2012 اش هم اومده ...اینم لینکشه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Adams 2012.rar 1
ali.ghashange13 396 ارسال شده در 23 شهریور، 2012 salam.kasi adams exchange ro dare? kheily lazemesh daram 1
taherkhan 17 ارسال شده در 25 اسفند، 2013 صحبتها در مورد ادامز بسیار سطح پایین بوده در کمال احترام عرض می کنم نه به عنوان یک تازه کار بلکه به عنوان یک کار کرده با ادامز. بدونید ادامز کارش درسته من که تو تحلیل های خودم البته از نوع صنعتی به این نتیجه رسیدم. 1
ali.ghashange13 396 ارسال شده در 25 اسفند، 2013 صحبتها در مورد ادامز بسیار سطح پایین بوده در کمال احترام عرض می کنم نه به عنوان یک تازه کار بلکه به عنوان یک کار کرده با ادامز. بدونید ادامز کارش درسته من که تو تحلیل های خودم البته از نوع صنعتی به این نتیجه رسیدم. با کدوم محیطش کار میکنی؟؟؟؟
reza karimizand 12 ارسال شده در 17 شهریور، 2015 slm man term akhareh mekanik hastam v shadidan beeh ye porozheh adamz ehtyaj daram lotfan bedadam beresid:w16:
ارسال های توصیه شده