armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ ای جنایتکارمی دونید اون ماهی الان تو دلش چی می گذره؟ البته تو دل که چیزی نمی گذره کلی می گم روحش داره بالای سرش می چرخه و به شما نفرین می کنه:brodkavelarg: قاتل:4564: خوبه شمارو اینجوری دار بزنن؟:4chsmu1: ما همینطوریش دار زده هستیم تو پست بالا آخرش نوشته بودی اگه زنده برگردیم این از دار زدن بدتر نیست واسه شما ها؟ 1 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ تو پست بالا آخرش نوشته بودی اگه زنده برگردیم این از دار زدن بدتر نیست واسه شما ها؟ افتضاحه :cryingf: :femenist: =====>این آقای مردمیه :4chsmu1: من می خوام برم کنسرت LP 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ افتضاحه :cryingf: :femenist: =====>این آقای مردمیه :4chsmu1: من می خوام برم کنسرت LP lp کیه دیگه؟ لینگ کینگ پارکو میگی؟ 2 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ باران یه تلنگره.... یه تلنگره که یادت بیاد عاشق هستی...میتونی عاشق باشی و عاشق بمونی... و الان من تو پوست خودم نمیگنجم....:w42: چرا که روز شماری و لحظه شماری میکردم .... برای پاییز... عروس فصلها....:girl_yes2: خش خش برگهای چنار زرد ونارنجی زیر پاهات...صدای رعد و برق و آسمون قلمبه... بوی نم... بوی خاک... حتی هوایی که تنفس میکنی یه حس و حال دیگه داره..... پیچیدن محکم کت دوره بدنت... کشیدن شال گردن تا روی دماغت که سرخ شده.... و حس قشنگه پوشیده شدن ساق پات با پوتین... واااای.... :w42: من انرژی میگیرم از پاییز... حتی اگه غمی رو دلم باشه تو پاییز آروم میگیره... حتی اگه اشکی بریزم .... پاییز پاکش میکنه و به جاش لبخند بهم میده..... :icon_gol: آره...راس میگی... بدی ها و نامهربونیاش و میریزیم پای همین درخته... که بره تو خاک و دفن بشه... شاید بشن کود... مهم اینه که ریشه ش اصیل باشه که از شاخ و برگ و میوه هاش فقط خوبی ها و مهربونیا بیان بیرون.... :girl_yes2: خیلی خوب گفتی لیلی :w42: عااااااااااااااااشقتم پاییز :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v اين هوا ميطلبه عاشقي از سر بگيريم وای عاشقی رو از سر بگیریم ، گشت و یه کاریش می کنیم تو آسمون پر بگیریم :62izy85: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ این هوا میطلبه یه قرار بزاری بری بیرون :w410: کی پایه اس 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ این هوا میطلبه یه قرار بزاری بری بیرون :w410: کی پایه اس تو این هوا همه چی میطلبید جز دیدن تو که همه چیو خراب کرد:viannen_38: :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ lp کیه دیگه؟ لینگ کینگ پارکو میگی؟ آره دیگه دیگه جز اون کی میتونه باشه مگه:w14: ولی اونقدرام گ نداره ها Linkin Park چستر:aghosh: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ تو این هوا همه چی میطلبید جز دیدن تو که همه چیو خراب کرد:viannen_38::vahidrk: کی اصلا با تو حرف زد خودتو میندازی وسط تو اگر التماسم هم کنی با خودم نمیبرمت :w00: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ آره دیگه دیگه جز اون کی میتونه باشه مگه:w14:ولی اونقدرام گ نداره ها Linkin Park چستر:aghosh: فارسیش بود دیگه باوووو آلبوم جدید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام متال گوش میکنی؟؟ کی اصلا با تو حرف زد خودتو میندازی وسط تو اگر التماسم هم کنی با خودم نمیبرمت :w00: امید اعصاب پعصاب ندارما لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ این هوا میطلبه بری لب دریا...تا زانو بری تو آب....بعد ضجه بزنی....:ws54: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ فارسیش بود دیگه باووووآلبوم جدید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام متال گوش میکنی؟؟ امید اعصاب پعصاب ندارما خوب من هم ندارم مگر چیه........... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ این هوا میطلبه بری لب دریا...تا زانو بری تو آب....بعد ضجه بزنی....:ws54: (بعد یه شکست عشقی) 2 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ بالاخره ماهی گرفتید یا نه آیت الله افشین: "دین من برابر با زندگی من" 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ آیت الله افشین: "دین من برابر با زندگی من" نه آیت الله افشین : ((منصف باشین حتی در برابر دشمنانتان)) دین من کمتر از زندگی من 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ پاییزبر تقویم نشست برگها ریختند بادها وزیدند وشادیها رفتند مشعل امید در دلم میخندد پرستوها کوچ کردند ابرها آمدند خورشید ناپدید شد مهتاب مرد ومن در انتظار باران نشستم امید در من زنده است بغض کهنه را خواستم بشکنم اما آسمان نبارید ورود خانه خشکید کویر بر تن بوستان نشست وهمه ناامید گذشتند همه رفتند وتنهایی با من تنها ماند من هنوز امیدوارم 4 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ فارسیش بود دیگه باووووآلبوم جدید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام متال گوش میکنی؟؟ ا من اینجا رو ندیدم آره خب متال :w14: نه پس برم جواد یثاری گوش کنم؟یثاری اینجوریه؟ یا مثلا برم شادمهر گوش کنم اییییییییی:shame: متال بیشتر Alternative البته rasmus- skillet-breaking benjamin-crazy town--green day-stone sour-hoobastank-nickelback ...ابنا:w14: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ با این هوای الان فقط می طلبه آدم بشینه درس بخونه 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ کباب کوبیده دست ساز رو آتیش تو جنگل همراه با سرو اشربه حرام. همراه با دلبر و دوستان. آجیل و خنده. نم و سرمای لب غروب و لم دادن کنار آتیش و دل سپردن به صدای ساز و همنوایی. یکی منو بگیره... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده