armin.eleman 5393 ارسال شده در 22 آذر، 2010 ای جنایتکارمی دونید اون ماهی الان تو دلش چی می گذره؟ البته تو دل که چیزی نمی گذره کلی می گم روحش داره بالای سرش می چرخه و به شما نفرین می کنه:brodkavelarg: قاتل:4564: خوبه شمارو اینجوری دار بزنن؟:4chsmu1: ما همینطوریش دار زده هستیم تو پست بالا آخرش نوشته بودی اگه زنده برگردیم این از دار زدن بدتر نیست واسه شما ها؟ 1
TrueBlue 1583 ارسال شده در 22 آذر، 2010 تو پست بالا آخرش نوشته بودی اگه زنده برگردیم این از دار زدن بدتر نیست واسه شما ها؟ افتضاحه :cryingf: :femenist: =====>این آقای مردمیه :4chsmu1: من می خوام برم کنسرت LP 1
armin.eleman 5393 ارسال شده در 22 آذر، 2010 افتضاحه :cryingf: :femenist: =====>این آقای مردمیه :4chsmu1: من می خوام برم کنسرت LP lp کیه دیگه؟ لینگ کینگ پارکو میگی؟ 2
mIn 2294 ارسال شده در 22 آذر، 2010 باران یه تلنگره.... یه تلنگره که یادت بیاد عاشق هستی...میتونی عاشق باشی و عاشق بمونی... و الان من تو پوست خودم نمیگنجم....:w42: چرا که روز شماری و لحظه شماری میکردم .... برای پاییز... عروس فصلها....:girl_yes2: خش خش برگهای چنار زرد ونارنجی زیر پاهات...صدای رعد و برق و آسمون قلمبه... بوی نم... بوی خاک... حتی هوایی که تنفس میکنی یه حس و حال دیگه داره..... پیچیدن محکم کت دوره بدنت... کشیدن شال گردن تا روی دماغت که سرخ شده.... و حس قشنگه پوشیده شدن ساق پات با پوتین... واااای.... :w42: من انرژی میگیرم از پاییز... حتی اگه غمی رو دلم باشه تو پاییز آروم میگیره... حتی اگه اشکی بریزم .... پاییز پاکش میکنه و به جاش لبخند بهم میده..... :icon_gol: آره...راس میگی... بدی ها و نامهربونیاش و میریزیم پای همین درخته... که بره تو خاک و دفن بشه... شاید بشن کود... مهم اینه که ریشه ش اصیل باشه که از شاخ و برگ و میوه هاش فقط خوبی ها و مهربونیا بیان بیرون.... :girl_yes2: خیلی خوب گفتی لیلی :w42: عااااااااااااااااشقتم پاییز :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v اين هوا ميطلبه عاشقي از سر بگيريم وای عاشقی رو از سر بگیریم ، گشت و یه کاریش می کنیم تو آسمون پر بگیریم :62izy85: 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 22 آذر، 2010 این هوا میطلبه یه قرار بزاری بری بیرون :w410: کی پایه اس 1
armin.eleman 5393 ارسال شده در 22 آذر، 2010 این هوا میطلبه یه قرار بزاری بری بیرون :w410: کی پایه اس تو این هوا همه چی میطلبید جز دیدن تو که همه چیو خراب کرد:viannen_38: :vahidrk: 1
TrueBlue 1583 ارسال شده در 22 آذر، 2010 lp کیه دیگه؟ لینگ کینگ پارکو میگی؟ آره دیگه دیگه جز اون کی میتونه باشه مگه:w14: ولی اونقدرام گ نداره ها Linkin Park چستر:aghosh: 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 22 آذر، 2010 تو این هوا همه چی میطلبید جز دیدن تو که همه چیو خراب کرد:viannen_38::vahidrk: کی اصلا با تو حرف زد خودتو میندازی وسط تو اگر التماسم هم کنی با خودم نمیبرمت :w00: 1
armin.eleman 5393 ارسال شده در 22 آذر، 2010 آره دیگه دیگه جز اون کی میتونه باشه مگه:w14:ولی اونقدرام گ نداره ها Linkin Park چستر:aghosh: فارسیش بود دیگه باوووو آلبوم جدید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام متال گوش میکنی؟؟ کی اصلا با تو حرف زد خودتو میندازی وسط تو اگر التماسم هم کنی با خودم نمیبرمت :w00: امید اعصاب پعصاب ندارما
maryam_alien 9904 ارسال شده در 22 آذر، 2010 این هوا میطلبه بری لب دریا...تا زانو بری تو آب....بعد ضجه بزنی....:ws54: 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 22 آذر، 2010 فارسیش بود دیگه باووووآلبوم جدید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام متال گوش میکنی؟؟ امید اعصاب پعصاب ندارما خوب من هم ندارم مگر چیه........... 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 22 آذر، 2010 این هوا میطلبه بری لب دریا...تا زانو بری تو آب....بعد ضجه بزنی....:ws54: (بعد یه شکست عشقی) 2
mIn 2294 ارسال شده در 22 آذر، 2010 بالاخره ماهی گرفتید یا نه آیت الله افشین: "دین من برابر با زندگی من" 2
afshin18 11175 ارسال شده در 22 آذر، 2010 آیت الله افشین: "دین من برابر با زندگی من" نه آیت الله افشین : ((منصف باشین حتی در برابر دشمنانتان)) دین من کمتر از زندگی من 1
shaden. 18583 ارسال شده در 23 آذر، 2010 پاییزبر تقویم نشست برگها ریختند بادها وزیدند وشادیها رفتند مشعل امید در دلم میخندد پرستوها کوچ کردند ابرها آمدند خورشید ناپدید شد مهتاب مرد ومن در انتظار باران نشستم امید در من زنده است بغض کهنه را خواستم بشکنم اما آسمان نبارید ورود خانه خشکید کویر بر تن بوستان نشست وهمه ناامید گذشتند همه رفتند وتنهایی با من تنها ماند من هنوز امیدوارم 4
TrueBlue 1583 ارسال شده در 23 آذر، 2010 فارسیش بود دیگه باووووآلبوم جدید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام متال گوش میکنی؟؟ ا من اینجا رو ندیدم آره خب متال :w14: نه پس برم جواد یثاری گوش کنم؟یثاری اینجوریه؟ یا مثلا برم شادمهر گوش کنم اییییییییی:shame: متال بیشتر Alternative البته rasmus- skillet-breaking benjamin-crazy town--green day-stone sour-hoobastank-nickelback ...ابنا:w14:
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 27 آذر، 2011 کباب کوبیده دست ساز رو آتیش تو جنگل همراه با سرو اشربه حرام. همراه با دلبر و دوستان. آجیل و خنده. نم و سرمای لب غروب و لم دادن کنار آتیش و دل سپردن به صدای ساز و همنوایی. یکی منو بگیره... 2
ارسال های توصیه شده