maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ جاتون خالی 2/3 ساعت دیگه میخایم بریم ماهیگیری:dancegirl2: فصل صید شروع شده مگه؟؟ 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ فصل صید شروع شده مگه؟؟ :jawdrop:فصل صید؟ مریم صیاد نیستیم که تفریحی میخایم بریم ماهیگیری 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ :jawdrop:فصل صید؟مریم صیاد نیستیم که تفریحی میخایم بریم ماهیگیری وا؟؟ پس چرا اون موقع میخوایین برین؟؟ خوب بذارین صبح بشه 1 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ :jawdrop:فصل صید؟مریم صیاد نیستیم که تفریحی میخایم بریم ماهیگیری :persiana__hahaha::persiana__hahaha::persiana__hahaha: آرمین در حال صید ماهی: 3 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ وا؟؟پس چرا اون موقع میخوایین برین؟؟ خوب بذارین صبح بشه تو اگه سکوت شبای مرداب انزلیو دیده باشی پا میشی الان باهام میای :persiana__hahaha::persiana__hahaha::persiana__hahaha: آرمین در حال صید ماهی: اوهووووعععع چطوری تو ؟:dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ تو اگه سکوت شبای مرداب انزلیو دیده باشی پا میشی الان باهام میای اوهووووعععع چطوری تو ؟:dancegirl2: اون سکوت مرداب تمساح نداره یهو بخورتت؟ میسی ........خوبم ........تو شطولی؟:626gdau: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ اون سکوت مرداب تمساح نداره یهو بخورتت؟میسی ........خوبم ........تو شطولی؟:626gdau: نه باوووو تمساح کوجا بود مگه امازونه یک حالی میده که نگو:eyepopping: 1 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ تو اگه سکوت شبای مرداب انزلیو دیده باشی پا میشی الان باهام میای اوهووووعععع چطوری تو ؟:dancegirl2: عاشق سکتو شبم...کلا تنهایی...........واسه همین ماهی گیری هم دوست دارم اما با مرداب انزلی این کارو نکینن....:ws21::ws21: حیف اونجا حتی ماهیگیری!!!:icon_pf (34)::icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ عاشق سکتو شبم...کلا تنهایی...........واسه همین ماهی گیری هم دوست دارماما با مرداب انزلی این کارو نکینن....:ws21::ws21: حیف اونجا حتی ماهیگیری!!!:icon_pf (34)::icon_pf (34): مگه میخایم تور ماهیگیری بزاریم داداش اخرش بخایم 4تا ماهی بگیریم دیگه 2 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ اون سکوت مرداب تمساح نداره یهو بخورتت؟میسی ........خوبم ........تو شطولی؟:626gdau: تا جایی که من میدونم و رفتم حوری :ws2:((حالا مهم نیست با چه ه!!!!)) پیدا میشه!! اما تمساح شرمنده 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ عاشق سکتو شبم...کلا تنهایی...........واسه همین ماهی گیری هم دوست دارماما با مرداب انزلی این کارو نکینن....:ws21::ws21: حیف اونجا حتی ماهیگیری!!!:icon_pf (34)::icon_pf (34): شما خودتتو ناراحت نکن......... آرمین ماهی نمیگیره فقط میره فیگورشو میگیره و برمیگرده......... 1 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ چقدر کیف می ده آدم بره ماهیگیری چقد باحال خوش به حالتون قدرشو بدونین 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ تا جایی که من میدونم و رفتم حوری :ws2:((حالا مهم نیست با چه ه!!!!)) پیدا میشه!! اما تمساح شرمنده جدی میگی؟ شوخی کردم بابا میدونم.......اون فخط شوخی بود....... 1 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ راستی این هوا می طلبه که بری توی خیابون همین الان قدم بزنی و LP گوش کنی.اونم When they come for me شو. بدون اینکه احساس خطرکنی!! ولی چطوری آخه؟زنده برنمیگردی که 1 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ مگه میخایم تور ماهیگیری بزاریم داداشاخرش بخایم 4تا ماهی بگیریم دیگه همین 4 تاست دیگه!!!تویه انزلی چی رحم نکنی وای به حاله..............!!!!این همه جا واسه ماهیگیری اصلا حمید عسکری کنسرت گذاشته تو انزلی که تو نری ماهیگیری !! پاشو برو کنسرتش:ws28: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ شما خودتتو ناراحت نکن......... آرمین ماهی نمیگیره فقط میره فیگورشو میگیره و برمیگرده......... چقدر کیف می ده آدم بره ماهیگیریچقد باحال خوش به حالتون قدرشو بدونین همین 4 تاست دیگه!!!تویه انزلی چی رحم نکنی وای به حاله..............!!!!این همه جا واسه ماهیگیری اصلا حمید عسکری کنسرت گذاشته تو انزلی که تو نری ماهیگیری !! پاشو برو کنسرتش:ws28: حمید عسکری کیه باوووووو یه جور میگی انگار ابی اومده پاشید بیاید تو پروفایلم یه عکس از خودم با یه ماهیه اوچولو گزاشتم اگه باز شه 2 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ شما خودتتو ناراحت نکن......... آرمین ماهی نمیگیره فقط میره فیگورشو میگیره و برمیگرده......... نه با با صبح رفته چند تا ماهی پرورشی خریده قایم کرده که بعدا بگه..............:jawdrop: :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ حمید عسکری کیه باوووووو اما یه لطفی کن...........یه آمار بگیر ببین چند تا آدم بیکارتر از ما میرن کنسرتش ببین اونا دیگه چقدر بیکارن:w00: لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ ای جنایتکار می دونید اون ماهی الان تو دلش چی می گذره؟ البته تو دل که چیزی نمی گذره کلی می گم روحش داره بالای سرش می چرخه و به شما نفرین می کنه:brodkavelarg: قاتل:4564: خوبه شمارو اینجوری دار بزنن؟:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ اما یه لطفی کن...........یه آمار بگیر ببین چند تا آدم بیکارتر از ما میرن کنسرتش ببین اونا دیگه چقدر بیکارن:w00: خداییش حیفه آدم واسه این خواننده ها پول خرج کنه انزلی چیا که مطمئنم نمیرن.. ولی این دخترا میرن / عشخه این جور خواننده های در پیتیو دارن:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده