jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ اگه باباشون قول بده بچه رو بدنیا بیاره من با یه دختر چشم ابی مو مشکلی توپولی سفید پایم 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ اگه باباشون قول بده بچه رو بدنیا بیاره من با یه دختر چشم ابی مو مشکلی توپولی سفید پایم[/QUOمن نمی دونم بس شما زنها می خایین چیکار کنید؟ بچه نمیزام؟!!!!! پول می خام؟؟ کار نمی کنم ؟غذا نمی پزم ؟آرایش می کنم شوهرو کتک میزنم ...... 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ اگه باباشون قول بده بچه رو بدنیا بیاره من با یه دختر چشم ابی مو مشکلی توپولی سفید پایم[/QUOمن نمی دونم بس شما زنها می خایین چیکار کنید؟ بچه نمیزام؟!!!!! پول می خام؟؟ کار نمی کنم ؟غذا نمی پزم ؟آرایش می کنم شوهرو کتک میزنم ...... همون آرایش کردن و کتک زدن هم کلی کار :w00:تازه قرار اون دختر خوشگله رو هم من تربیت کنم دیگه 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ اگه باباشون قول بده بچه رو بدنیا بیاره من با یه دختر چشم ابی مو مشکلی توپولی سفید پایم[/QUOمن نمی دونم بس شما زنها می خایین چیکار کنید؟ بچه نمیزام؟!!!!! پول می خام؟؟ کار نمی کنم ؟غذا نمی پزم ؟آرایش می کنم شوهرو کتک میزنم ...... من بچه نمیزام پول نمیخوام کار میکنم غذا نمیپزم آرایش نمیکنم شوهر کتک نمیزنم 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ من بچه دوست ندارم البته سمن جون به اصل مطلب مجدد اشاره کرد...:dancegirl2: لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ من بچه نمیزام پول نمیخوام کار میکنم غذا نمیپزم آرایش نمیکنم شوهر کتک نمیزنم فقط کار .... ببین ما پسر عمه ام دنبال اینطور دختریه که فقط کار کنه بیاره دوتاشون بخورن ...هستی ...تلفونشو تقدیمت کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ من بچه دوست ندارم زور نگید ..حرف حرفه ما مرداست .. لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ فقط کار .... ببین ما پسر عمه ام دنبال اینطور دختریه که فقط کار کنه بیاره دوتاشون بخورن ...هستی ...تلفونشو تقدیمت کنم؟ وا؟؟؟؟ این همه آرزوی نرسیده و رو هوا مونده دارم....:dancegirl2: اول میخوام به آرزوهام برسم...:girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ من بچه دوست ندارم چرا عزیزم ؟یه دخمل تپلی و یه پسر کاکل زری 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ وا؟؟؟؟این همه آرزوی نرسیده و رو هوا مونده دارم....:dancegirl2: اول میخوام به آرزوهام برسم...:girl_blush2: من دارم میبینم وقت ازدواج تو رسیده باید خودم یه آستینی واست بالا بزنم .... 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ من دارم میبینم وقت ازدواج تو رسیده باید خودم یه آستینی واست بالا بزنم .... پس بی زحمت برام یه بلیط واسه لس آنجلس بگیر..بقیه اش با خودم....:dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ پس بی زحمت برام یه بلیط واسه لس آنجلس بگیر..بقیه اش با خودم....:dancegirl2: واواواواوا......... زیاد زور بزنی میفرستمت کیش بری صفا ..... والسلام حرفه دیگه ای هم نباشه .:w00: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ چرا عزیزم ؟یه دخمل تپلی و یه پسر کاکل زری بازم دوست ندارم لینک به دیدگاه
Spento data_3j 675 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ مهم اینه که سالم باشن ولی خوب من دوست دارم 2 تا پسر داشته باشم 2 تا دختر 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ شما حالا یه دونشو داشته باش اگه پشیمون نشدی فکر سه تای بعدشم بکن لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ شما حالا یه دونشو داشته باش اگه پشیمون نشدی فکر سه تای بعدشم بکن چون خودش زحمت دنیا آوردنشو نمی کشه این حس داره معلومه تو زندگیش خیلی لذت میبره که دوست داره 4 نفر دیگرو هم به این دنیا بیاره 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ چون خودش زحمت دنیا آوردنشو نمی کشه این حس دارهمعلومه تو زندگیش خیلی لذت میبره که دوست داره 4 نفر دیگرو هم به این دنیا بیاره چند ماه بی خوابی بکشه بعد نظرشو میپرسیم 2 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ دوست دارید ، ایشاا... وقتی ازدواج کردید (دههههههه ،چرا می خندی)، بچه تون دختر بشه یا پسر ؟؟؟؟کدومو بیشتر دوست دارید؟دلیلاتونم بگید.... این یه مسئله شخصیه ، پس نمی گم سوال بعدی لطفا":ws28: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده