arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ اون وقت سر سفره شام همشون رو حاضر غايب ميكنيد تا كم و كسري نداشته باشيد؟ 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ اون وقت سر سفره شام همشون رو حاضر غايب ميكنيد تا كم و كسري نداشته باشيد؟ خیلی زرنگ باشه بتونه به این جماعت ناهار بده .شام پیشکشش:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ مینا جون با دخترا میشن یازده تا دیگهفهمیدم زرنگی فکرت اقتصادیه یه میلیونا رو میگما مهسا جون گفتم آخریشو باباش بذاره ،که با اون میشن دوازده تا،یکی اضافه میاد من هدفم فقط رضای خداست نه اون یه میلیونا 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ پس شماره حساب میدم یه میلیونارو بریز به حسابم . لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ من هردوتا شو دارم واااااااا مهسا ... تو دوتا بچه داری؟ 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ من خودم دوقلو رو دوست دارم ..اگه دوقلو باشن یکی پسر یکی دختر .. ولی بچه اول دوست دارم دختر باشه یه احساسیتو دلم نسبت به این قضیه تو دلم دارم اونم شخصی نمیگم!!! بابا من اسمش هم انتخاب کردم ...اسمشو میزارم آیسو هی هی ...آیسوی من عزیزه بابا کجایی ...عزیزه بابا 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ من که نمیخوام بچه داشته باشم. خدا برای اونایی که دارن نگه داره. به اوناییم که میخوان بده. لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ من که نمیخوام بچه داشته باشم.خدا برای اونایی که دارن نگه داره. به اوناییم که میخوان بده. اولش میگن ولی بعدش ........ لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ اولش میگن ولی بعدش ........ حرف من یکیه!!! 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ حرف من یکیه!!! نظر مرد هم مهمه مگه نه؟ یا اصلا کلا نخوایی ازدواج کنی اون یه بحث دیگه هست 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ نظر مرد هم مهمه مگه نه؟ یا اصلا کلا نخوایی ازدواج کنی اون یه بحث دیگه هست اگر بخوام ازدواج بکنم با کسی میکنم که بچه نخواد. 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ اگر بخوام ازدواج بکنم با کسی میکنم که بچه نخواد. اااااا ...... فکر نکنم اونطور مردی پیدا بشه .... می ترشی ها 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ اااااا ...... فکر نکنم اونطور مردی پیدا بشه .... می ترشی ها گفتم اگر بخوام..فعلا که نمیخوام... اون جور مرد هم زیاده 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ گفتم اگر بخوام..فعلا که نمیخوام...اون جور مرد هم زیاده حالا کی می خایی به من تاریخ بده من به پسرای فامیلمون یه آمار بدم... 2 لینک به دیدگاه
fereshte akabere 83 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ خوب من برام فرقي نميكنه مهم اينه كه چه دختر و چه پسر سالم باشن 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ خوب من برام فرقي نميكنه مهم اينه كه چه دختر و چه پسر سالم باشن قربونه خواهرزاده های گلم برم من ... 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ خوب من برام فرقي نميكنه مهم اينه كه چه دختر و چه پسر سالم باشن ایشالا سالم و باهوش و گل باشن مثل مامانشون :dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
fereshte akabere 83 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ ایشالا سالم و باهوش و گل باشن مثل مامانشون :dancegirl2: ممنونم مريم خانم گل 2 لینک به دیدگاه
ARASH_NAZARI 737 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ منم اسم پسرامو میگم امیرعلی و امیرسام :JC_thinking: اما مامانشون رو پیدا نکردم 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ منم اسم بچه هامو بگمکوروش ،داریوش ،آرش ،سیاوش ،فرزین ،فرهاد،محمد رضا،ارمیا نگار،بهار،باران آخریشم باباش انتخاب کنه يه وقت كم نباشه !! :w58::w58: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده