pari daryayi 22938 ارسال شده در 21 آذر، 2010 یکی از دبيرستان هاي تهران هنگام برگزاري امتحانات سال ششم دبيرستان به عنوان موضوع انشا اين مطلب داده شد که ''شجاعت يعني چه؟'' محصلي در قبال اين موضوع فقط نوشته بود : ''شجاعت يعني اين'' و برگه ي خود را سفيد به ممتحن تحويل داده بود و رفته يود ! اما برگه ي آن جوان دست به دست دبيران گشته بود و همه به اتفاق و بدون ...استثنا به ورقه سفيد او نمره 20 دادند فكر ميكنيد اون دانش آموز چه كسي مي تونست باشه؟ دکتر شریعتی 12
pari daryayi 22938 مالک ارسال شده در 21 آذر، 2010 تکراری نیست؟ من امروز زدم تو خط تکراری ها نبودم یه مدت آخه:girl_blush2: 3
هوتن 15061 ارسال شده در 21 آذر، 2010 منکه اولین باره میشنوم خیلی جالب بود برام................ممنون پری 5
تینا 15116 ارسال شده در 21 آذر، 2010 دستش درد نکنه واقعا شجاعت رو خوب معنی کرده اگه منم جای مصحح ها بودم بش 20 میدادم 6
shaden. 18583 ارسال شده در 21 آذر، 2010 وقتی پسرم ابتدایی بود معلمشون بهشون یه انشا داده بود که درباره کتابخونه مدرسشون مطلب بنویسن پسرم فقط توی یک جمله نوشت :مدرسه ما کتابخانه ندارد.بعد معلمش گفت میدونم نداره تو تخیلاتت فک کن داره . اونم گفت از من نخواین دروغ بنویسم 11
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 21 آذر، 2010 اين متن رو خيلي زياد خوندم اينور اونور ، ولي يه سوالي هميشه واسم پيش مياد: یکی از دبيرستان هاي تهران هنگام برگزاري امتحانات سال ششم دبيرستان به عنوان موضوع انشا اين مطلب داده شد که ''شجاعت يعني چه؟'' محصلي در قبال اين موضوع فقط نوشته بود : ''شجاعت يعني اين''و برگه ي خود را سفيد به ممتحن تحويل داده بود و رفته يود ! اما برگه ي آن جوان دست به دست دبيران گشته بود و همه به اتفاق و بدون ...استثنا به ورقه سفيد او نمره 20 دادند فكر ميكنيد اون دانش آموز چه كسي مي تونست باشه؟دکتر شریعتی اگه نوشته بود "شجاعت يعني اين" پس برگه ش سفيد نبوده ! چه جوري به برگه ي سفيدش 20 دادن؟! نميدونم اينو خود شريعتي نوشته يا نه ولي نوشته هاي شريعتي فقط قشنگن ، اما حقيقي نيستن ! :icon_razz: 4
hilda 13376 ارسال شده در 21 آذر، 2010 اين متن رو خيلي زياد خوندم اينور اونور ، ولي يه سوالي هميشه واسم پيش مياد: اگه نوشته بود "شجاعت يعني اين" پس برگه ش سفيد نبوده ! چه جوري به برگه ي سفيدش 20 دادن؟! نميدونم اينو خود شريعتي نوشته يا نه ولي نوشته هاي شريعتي فقط قشنگن ، اما حقيقي نيستن ! :icon_razz: خب سفیده دیگه چون متنی توش نیست فقط یه جمله توشه.... انشایی که توش ننوشته.... 1
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 21 آذر، 2010 خب سفیده دیگه چون متنی توش نیست فقط یه جمله توشه....انشایی که توش ننوشته.... يه نقطه هم كاغذو از سفيدي در مياره چه برسه به يه جمله ! 4
hilda 13376 ارسال شده در 21 آذر، 2010 يه نقطه هم كاغذو از سفيدي در مياره چه برسه به يه جمله ! مهم سفیدیه کاغذ نیست.... مهم نبودن انشاس... ولی خب چون شمایی کاغذ سفید نیس پس داستان غلط و منحرفه....:w00: خوب شد؟ 4
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 21 آذر، 2010 مهم سفیدیه کاغذ نیست.... مهم نبودن انشاس... ولی خب چون شمایی کاغذ سفید نیس پس داستان غلط و منحرفه....:w00: خوب شد؟ اوهوممممم ! من مطمئنم اين داستان دوروخه ! 1
hilda 13376 ارسال شده در 21 آذر، 2010 اوهوممممم ! من مطمئنم اين داستان دوروخه ! اصن کسی به اسم علی شریعتی هم وجود داشته....؟؟؟ من که فک نکنم....
pari daryayi 22938 مالک ارسال شده در 22 آذر، 2010 اين متن رو خيلي زياد خوندم اينور اونور ، ولي يه سوالي هميشه واسم پيش مياد: اگه نوشته بود "شجاعت يعني اين" پس برگه ش سفيد نبوده ! چه جوري به برگه ي سفيدش 20 دادن؟! نميدونم اينو خود شريعتي نوشته يا نه ولي نوشته هاي شريعتي فقط قشنگن ، اما حقيقي نيستن ! :icon_razz: اگه دقت کنی میبینی نوشته به جای موضوع نوشته:شجاعت یعنی این! برگه های امتحانیو که دیدی زیر نام و نام خانوادگی نوشته موضوع:اینم اونجارو پرکرده و پاپیین برگه رو که در واقع محل نوشتن انشا بوده رو خالی گذاشته خب سفید بوده دیگه!!:w00: 3
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 22 آذر، 2010 اگه دقت کنی میبینی نوشته به جای موضوع نوشته:شجاعت یعنی این! برگه های امتحانیو که دیدی زیر نام و نام خانوادگی نوشته موضوع:اینم اونجارو پرکرده و پاپیین برگه رو که در واقع محل نوشتن انشا بوده رو خالی گذاشته خب سفید بوده دیگه!!:w00: نگفته به جاي موضوع نوشته ، گفته در قبال اين موضوع (يعني همون موضوع انشا) نوشته محصلي در قبال اين موضوع فقط نوشته بود : 2
Hossein.T 22596 ارسال شده در 22 آذر، 2010 من از این کارا زیاد کردم! خصوصا تو دبیرستان! ولی 20 ندادن بهم! شجاعت ینی : "تحمل پذیرش انتقاد!" همین و بس! ارادتمند : تی! 4
afshin18 11175 ارسال شده در 22 آذر، 2010 یکی از دبيرستان هاي تهران هنگام برگزاري امتحانات سال ششم دبيرستان به عنوان موضوع انشا اين مطلب داده شد که ''شجاعت يعني چه؟'' محصلي در قبال اين موضوع فقط نوشته بود : ''شجاعت يعني اين'' و برگه ي خود را سفيد به ممتحن تحويل داده بود و رفته يود ! اما برگه ي آن جوان دست به دست دبيران گشته بود و همه به اتفاق و بدون ...استثنا به ورقه سفيد او نمره 20 دادند فكر ميكنيد اون دانش آموز چه كسي مي تونست باشه؟دکتر شریعتی مگه ششم دبیرستان هم هست
pari daryayi 22938 مالک ارسال شده در 23 آذر، 2010 نگفته به جاي موضوع نوشته ، گفته در قبال اين موضوع (يعني همون موضوع انشا) نوشته احتمالا اونی که این متنو نوشته یکم نگارش بد از خودش در کرده وگرنه منظورش همین بوده که اون به جای موضوع نوشته شجاعت یعنی این و برگه رو سفید داده! همیشه با خودم فکر می کنم که شجاعت یعنی گفتن حقیقت!! اگه همه ما شجاعت داشتیم هیچ وقت دروغ نمی گفتیم اما همین شجاعته که سر ِ آدمو به باد می ده! (یاد خود همین زنده یاد شریعتی)
ارسال های توصیه شده