fateme.ar 46 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ هیچ فرقی به حالم نمیکرد،اخه فک نمیکنم کارایی که الان انجام میدم گناه باشه یعنی هنوز دلیل منطقی واسه گناه بودنش پیدا نکردم:texc5lhcbtrocnmvtp8 4 لینک به دیدگاه
deimen 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ گناه وقتی حال میده که ممنوع باشه اگه آزاد باشه که حال نمیده 4 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ گناه وقتی حال میده که ممنوع باشهاگه آزاد باشه که حال نمیده هیچ فرقی به حالم نمیکرد،اخه فک نمیکنم کارایی که الان انجام میدم گناه باشه یعنی هنوز دلیل منطقی واسه گناه بودنش پیدا نکردم:texc5lhcbtrocnmvtp8 به به ميبينم كه تازه واردامون اهل دلن!!!!!!!!!:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
deimen 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ به به ميبينم كه تازه واردامون اهل دلن!!!!!!!!!:biggrin: خوبه حالا تازه وارد بودمون رو نزن به سرمون مگه تو خودت یه روز تازه وارد نبودی؟:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Baran_19 36 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ اونو واسه خودم یه امتحان تلقی میکردم و برای سربلند بیرون اومدن از این امتحان الهی گناه نمیکردم-در گناه هیچ لذتی نیست اگه هم باشه آنی هست من به دنبال لذت دائمی هستم نه آنی 4 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ همین الانم اینقدر گناه کارم که نمی خواد خدا برام ازاد بزارش 5 لینک به دیدگاه
boosal 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ به درخواست مدیریت اونور اب این پست ویرایش میشود 5 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ گناهای باحال میکردم ...... بد خیال نکنید ..... تو نواحی بالای شکمم گناه باحال وجود داره به مولا ..... 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ یه قمه ور میداشتم کله هرچی قارچ سمی تو زمین هست میزدم:ws3::ws3: 7 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ برای من که همیشه آزاده :hrqr6zeqheyjho1f9mx البته اگه منظور شما از گناه کاری هست که خدا رو ناراحت بکنه، ولی اگه تفسیر شما از گناه مال مردم خوری و دزدی و اینا ... یعنی صدمه زدن به خلق الله باشه با الانش فرقی نداره و انجامش نمیدم ولی اگه میپرسیدی اگر یک روز قانون نباشه چیکار میکنی خیلی کارا بود 6 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ برای من که همیشه آزاده :hrqr6zeqheyjho1f9mx البته اگه منظور شما از گناه کاری هست که خدا رو ناراحت بکنه، ولی اگه تفسیر شما از گناه مال مردم خوری و دزدی و اینا ... یعنی صدمه زدن به خلق الله باشه با الانش فرقی نداره و انجامش نمیدم:hrqr6zeqheyjho1f9mxولی اگه میپرسیدی اگر یک روز قانون نباشه چیکار میکنی خیلی کارا بود نظر الان من همینه 2 لینک به دیدگاه
nima_0098916 169 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ میدونم که این تاپیک قدیمیه .ولی دلم نیومد نظرم رو نگم.. انتقام خیلی چیزارو از خیلی از اطرافیانم میگرفتم.. 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ اگه اون روز جرات خودکشی رو پیدا کنمو از مامانم و بابام بتونم دل بکنم قطعا واسه همیشه خودمو راحت میکردم تا بیشتر از این غرق نشم:coffee: 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اینو داشتم از برشت..حال تایپشو نداشتم....بهترین جوابه!!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ در پرفایل یک روحانی عملیات تخریب میکردم 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اینو داشتم از برشت..حال تایپشو نداشتم...:5c6ipag2mnshmsf5ju3.بهترین جوابه!!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام داستانک مورد علاقه من از داستانک های فلسفی فیل ، برتولت برشت عالی بود رفیق... 4 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ داستانک مورد علاقه من از داستانک های فلسفی فیل ، برتولت برشت عالی بود رفیق... آقا تلفظشو درست بگو برتولت بقشت 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آقا تلفظشو درست بگوبرتولت بقشت آقا اذیتمون نکن دیگه اینجا ما بهش میگیم ممد! 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ داستانک مورد علاقه من از داستانک های فلسفی فیل ، برتولت برشت عالی بود رفیق... یه بار رفتم بخرم ،کتابه جلدش پاره بود..توی کتاب فروشی از این عکس گرفتم:4chsmu1:اینقدر رفتم و اومدم که اقاهه رو کچل کردم برام یه سالمشو اورد خریدم!!!!:girl_yes2: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده