رفتن به مطلب

مقدمه ای بر اتوماسیون و کنترل فرآیندهای صنعتی

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

کتاب مقدمه ای بر اتو ماسیون و کنترل فرآیندهای صنعتی
نوشته دکتر حمید رضا تقی راد
images%3Fq%3D%25DA%25A9%25D8%25AA%25D8%217050.jpg

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 3
  • 2 ماه بعد...
ارسال شده در

خیلییییییییییییییی ممنون

ارسال شده در

آقا من اولی رو دانلود کردم ولی نمی دونم فونتها رو نمی خونه؟ نشون نمی ده فقط عک های مطلب رو نشون میده؟ اشکال از سیستمه منه؟

• Like 1
  • 2 سال بعد...
ارسال شده در

نه واسه منم همینه - همه ی سایتا رو زیرورو کردم - همه از هم کپی کردن - یکیشون باز نکرده ببینه توش چی هست . متاسفم

• Like 2
ارسال شده در

متن مشکلی نداره . شما فونتهای متن pdf را ندارید. هنگام باز کردن متن یک ارور نشون میده و اسم فونتی که لازم دارید رو میزنه . اون فونت رو از اینترنت دانلود کنید و در پوشه فونت ویندوزتون بریزید

الان من چون قبلا این فونتها رو ریختم دقیق نمیدونم فونتهای این متن چی بود ولی به احتمال زیاد nazanin هست

چندتا فونت کاربردی مثل zar , nazanin , b-mitra و ... که در اکثر متون فارسی استفاده میشن رو براتون میذارم

• Like 2
  • 2 سال بعد...
ارسال شده در
متن مشکلی نداره . شما فونتهای متن pdf را ندارید. هنگام باز کردن متن یک ارور نشون میده و اسم فونتی که لازم دارید رو میزنه . اون فونت رو از اینترنت دانلود کنید و در پوشه فونت ویندوزتون بریزید

الان من چون قبلا این فونتها رو ریختم دقیق نمیدونم فونتهای این متن چی بود ولی به احتمال زیاد nazanin هست

چندتا فونت کاربردی مثل zar , nazanin , b-mitra و ... که در اکثر متون فارسی استفاده میشن رو براتون میذارم

فونت jadid bold میخواد . من دانلود کردم ولی بازم جواب نداد:4564:

• Like 1
ارسال شده در
فونت jadid bold میخواد . من دانلود کردم ولی بازم جواب نداد:4564:

من هیچ مشکلی ندارم تمامی فایلها قابل خوندن هست از adobe acrobat pro extended 9 هم استفاده میکنم و فونتهای مربوطه رو ریختم. لازم بذکر هست متن اسکن شده با کیفیت بالا از کتاب است

• Like 2
ارسال شده در
من هیچ مشکلی ندارم تمامی فایلها قابل خوندن هست از adobe acrobat pro extended 9 هم استفاده میکنم و فونتهای مربوطه رو ریختم. لازم بذکر هست متن اسکن شده با کیفیت بالا از کتاب است

نرم افزار من Adobe Reader XI هست و عکس زیر از صفحه گرفتم . اگه یه ورژن دیگه از رنامه نصب کنم درست میشه؟:sad0:

• Like 1
ارسال شده در
نرم افزار من Adobe Reader XI هست و عکس زیر از صفحه گرفتم . اگه یه ورژن دیگه از رنامه نصب کنم درست میشه؟:sad0:

اون فونت ها رو که گذاشتم ریختی؟ من رو دو تا سیستم چک کردم هیچ مشکلی نداشتن

• Like 2
ارسال شده در
اون فونت ها رو که گذاشتم ریختی؟ من رو دو تا سیستم چک کردم هیچ مشکلی نداشتن

اون فونتا ریختم درست شد.:hapydancsmil:

تشکرات ویژه:icon_gol:

• Like 2
  • اضافه کردن...