غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ خیلی جالبه. همه اونایی که نظر میدن یکنفر دیگه رو متهم میکنند. هیچکس نمیگه که منم اونجوری ام. باور کن اگه الان همه ایرانی ها در این مورد نظر بدهند همشون دیگران رو متهم میکنند. برا همینه که همینجوری میشه دیگه. من نبودم اون بود. 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ مگه خانومام می تونن تو قسمت اقایون سوار بشن؟ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ یه با اومدم نمایشگاه کتاب تو مترو بخارپز شدم 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ مگه خانومام می تونن تو قسمت اقایون سوار بشن؟ مگه مترو قسمتیه؟ 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ مگه مترو قسمتیه؟ نمیدونم من تاحالا مترو ندیدم :girl_blush2: 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ خیلی جالبه. همه اونایی که نظر میدن یکنفر دیگه رو متهم میکنند. هیچکس نمیگه که منم اونجوری ام. باور کن اگه الان همه ایرانی ها در این مورد نظر بدهند همشون دیگران رو متهم میکنند. برا همینه که همینجوری میشه دیگه. من نبودم اون بود. اگه هرکس خودش اینکارو نکنه همه چی حل میشه....هر کس مامور خودش باشه! مگه خانومام می تونن تو قسمت اقایون سوار بشن؟ آره ....دوتا واگنش مخصوص خانماست بقیه مختلطه 4 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ نمیدونم من تاحالا مترو ندیدم :girl_blush2: خانمها و آقایون تو همه واگن ها بجز دو تای آخری که مخصوص خانمهاست سوار میشن. اون دو تا آخری هم مختص خانمهاست . خانمها تو واگن اقایون میتونن سوار بشن ولی آقایون نمیتونن تو اون دو تا واگن آخر مخصوص خانمها سوار بشن. این تو ایرانه. در همه دنیا هم هر کسی هر جا خواست میتونه سوار بشه. البته این قاعده در بعضی کشور ها و شهرای عربی هم کم کم رایج میشه. 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ مگه خانومام می تونن تو قسمت اقایون سوار بشن؟ دست رو دلم نذار که دلم خونه...... تبعیض نژادی بین خانم ها و آقایان در استفاده از وسایل نقلیه عمومی!!! http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=34342 3 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ مگه من گفتم قسمت عمومی سوار میشم ؟ من میرم قسمت خانوما ولی گاهی هم مجبور میشم برم قسمت عمومی نه آقایون ! 1 لینک به دیدگاه
faranak123susmar 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ یه روز یه بچه هه جا نمیشد مادرش میگف:ننه خودتو بچسبوووون! 2 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ کشور جهان سومی با فرهنگ منحطی با مردم حقیر!لایق هر گونه فشار!اسم این گونه انسان نیست! 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ یه دفعه کلاسم دیر شده بود و بهترین راهش هم همین مترو بود به محض این که رسیدم به ایستگاه قطار می خواست حرکت کنه سریع سوار شدم قسمتی که خانوما و آقایون با هم سوار می شن اما ......... زمانی که قطار رسید به ایستگاه امام خمینی چنان سیل جمعیتی هجوم آورد که حتی درب قطار هم بسته نمی شد :jawdrop: من بیچاره هم نه دیگه می تونستم پیاده بشم و نه می تونستم از جام تکون بخورم تازه با چندتا ارازل از خدا خواسته هم دعوام شد :w00: شب هم از بدن درد نمی تونستم بخوابم از بس که فشارم داده بودن و نا غافل خورده بودم به میله ها خلاصه که تجربه های خیلی بدی از مترو دارم حتی چندین بار دیدم که خانوما سر نشستن با هم چنان دعوایی راه انداختن و حرفایی به هم زدن که ...... :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ به قول برترین رپر خاورمیانه ( هیچکس ) : اینجا تهرانه یعنی شهری که ... 4 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ واقعا... خدا رو شکر من با مترو رفت و آمد ندارم!! خدایا شکرت!!!!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
Anarchist 1419 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ همگی اماده ............. حالا همگی حمله............. چی از این بهتر رفیق؟؟ از اول صبح با هیجان شروع میکنیم٬ آماده میشیم بریم تو جامعه ای که اگه نخوری میخورنت و حتا اضافت رو هم پس نمیدن!!گپس بجای تمسخر بیایین شکر گذار این مترو باشیم! با من دعا کنید: ای متروی عزیز و دوست داشتنی که تمام تکنیک ماساژ درمانی را تنها در یک حرکت خود داری ای که از ما راحت میگذری ای کسی که مارا برای نبر در این جنگل آماده میکنی دعای خیرت را بدرقه ی راهمون بساز آمین 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ :jawdrop::jawdrop: همون بهتر که اینجا هنوز مترو راه نیفتاده از این صحنه ها نمیبینیم ! عملیات قطار شهری شیراز در سال 82 شروع شد و در موافقتنامه های اولیه قرار بود تا پایان سال 88 به بهره برداری برسد اما به دلیل عدم تخصیص منابع تا سال 92 به پایان خواهد رسید. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده