AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ من تازه کارم مطمئني تازه كاري؟!! :banel_smiley_52::imoksmiley: با اینم شوخی کنید منم چيز ديگه اي به ذهنم نرسيد... تو اين سبك كار نكرده بودم تا حالا 11 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ مطمئني تازه كاري؟!! :banel_smiley_52::imoksmiley: منم چيز ديگه اي به ذهنم نرسيد... تو اين سبك كار نكرده بودم تا حالا اره بابا من کاری نمیکنم فقط عکسهارو رو هم میندازم! (اونم سر همون اولین شوخی تازه یاد گرفتم چطوری برش بدم ) یکی دو تا دیگه از ابزارهارو هم حین همینکار فهمیدم چطورین. بقیه رو هنوز بلد نیسنم مثلا همینکارایی که تو میکنی رو اصلا نمیدونم چطوریه! یا چطوری رنگ کلی بزنم و ... این خیــــــــــلی جالب بود 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ دمتون گرم...خیلی آقایید! اي جان آواتارشو نيگا.... خاله چقد بزرگ شدي 1 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ دمتون گرم...خیلی آقایید! گذاشتی اواتارت؟ :ws28: 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ اي جان آواتارشو نيگا.... خاله چقد بزرگ شدي همش تقصیره این قارچیه...من هش کارییم! لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ گذاشتی اواتارت؟ :ws28: پس انتظار داشتی چیکارش کنم...اثر هنری به این قشنگی! :smiley (18): می خوام بفرستم به تویوتر میشا کولینز حالشو ببره! لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ هنوز یه مرد یا زن گیر نیومده با اواتر من شوخی کنه لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ سلام منم باااازی:shad: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ این فک کنم خوراک دستکاری باشه 6 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ هنوز یه مرد یا زن گیر نیومده با اواتر من شوخی کنه اخه با چی این شوخی کنیم؟! (هرکاری کردم انیمیشن نشد دیگه!:دی) 17 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ اخه با چی این شوخی کنیم؟! (هرکاری کردم انیمیشن نشد دیگه!:دی) خوب این هنز شما رو نشون میده اینم خیلی خوب شده اما کاش این رو میزاشتی جای اون 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ بجه ها اینو یه طور درست کنید برای کارت پایان خدمتم می خوام 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ این فک کنم خوراک دستکاری باشه :2rqfst4: 28 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ بجه ها اینو یه طور درست کنید برای کارت پایان خدمتم می خوام 24 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ :2rqfst4: :ws28::ws28: جـــــــــــــــون لباشووووو مرسی :w72: 6 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ :2rqfst4: قارچی....این خواهر گالوم (اسمیگل) تو فیلم ارباب حلقه ها نیست؟! لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ قارچی....این خواهر گالوم (اسمیگل) تو فیلم ارباب حلقه ها نیست؟! چیه ؟ به دلت نشسته ؟ 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ چیه ؟ به دلت نشسته ؟ حالا که شادی روش نظر داره کار درستی نیست که در مورد ناموس یکی اینجوری فکر کنیم.... :w00: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده