shima3 821 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ این عکسو در نماز جمعه خودم جلوی آقا میگیرم بالا تا بهش بگم چقدر عاشقشم. من این عکسو،سیو دارم دوباره بذارم تا فتنه ادمین بر همگان رسوا شود؟ بذارش. خیلی کنجکاوم ببینم . نشد خصوصی برای من بفرستید. 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ نه بابا نمیخواد ..... حالا شاید یه کاریش کردم که گیرش کمتر شه ..... بزار ببینم چیکارش میشه کرد ... ولش کن .. بقیه چی .. با آواتار کی شوخی کنیم .. ؟ آقا اجازه :mrsbeasley: من من! 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ فک کنم مشحور باشه!:persiana__hat: نه عزیزم...همون محشور هستش 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ آقا اجازه :mrsbeasley:من من! میخوای شلوار پای مامانش بکنم 6 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ میخوای شلوار پای مامانش بکنم نه .. همونجوری بهتره :ws28: 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ میخوای شلوار پای مامانش بکنم یه شلوارم پای بچهه کنی بدنمیشه هااااااااا 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ نه .. همونجوری بهتره :ws28: :w589: یه شلوارم پای بچهه کنی بدنمیشه هااااااااا نه مال بچهه مورد منکراتی نداره 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ :w589: نه مال بچهه مورد منکراتی نداره تن دختر من لباس نکنیدا:w00:عادت نداره 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ :w589: نه مال بچهه مورد منکراتی نداره نه...نداره...ولی گفتم ست بشن قشنگه:ws2: 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ تن دختر من لباس نکنیدا:w00:عادت نداره حالا دارم براش .. 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ حالا دارم براش .. به دختر من کمتر از گل بگی با خودم طرفی:167: 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ تن دختر من لباس نکنیدا:w00:عادت نداره مال تو به سن تکلیف نرسیده بذار هر جور میخواد بگرده نه...نداره...ولی گفتم ست بشن قشنگه:ws2: البته خوب گفتی بهتره یه چیزی تن هر دوشون کنم بالاخره هوا سرده ...... اینام فقیرند لباس ندارند ....... حالا دارم براش .. احتمالا مامانه میشه قدیسه یا راهبه ای چیزی 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ به دختر من کمتر از گل بگی با خودم طرفی:167: ای جااااااااااااااااااانم 1 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ وای چه خانوم کوچولوی محجبه ای ! (دختر دیگه؟ ) 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ وای چه خانوم کوچولوی محجبه ای ! (دختر دیگه؟ ) نمیدونم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ این محمد ادمین نژاد واقعا از افسران جنگ نرمه....... حتی نگذاشت در خیالاتم فقط برای یک روز، کفن در راه مولایم بپوشم. :ws44: 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ میخوای شلوار پای مامانش بکنم نچ! لباس تنشون نکنید!:w821::w821: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده