goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ اگه ناس میگین با منم شوخی کنید ببینیم چه میکنید. 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ اگه ناس میگین با منم شوخی کنید ببینیم چه میکنید. بزرگشو نمیدی؟ 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ من نمیتونم سایز بزرگش را بذارم،چون خوب نیست عکس علما در بین مردم دست به دست بچرخه....با همین شوخی کنید..... وقتی اسی با بصیرت میشود 11 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ اسی جان بیا تحویل بگیر برادر جان 3 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ وای چکارهای بامزه ای میکنین. این هم ماله من. مجانیه یا باید پول بدیم؟ 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ همینه تخریبا عسکش http://noandishaan.com/forums/customavatars/avatar38033_5.gif 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ وقتی اسی با بصیرت میشود خدایا ، من خوابم یا بیدارم !!!!! یعنی آرزوی چندین ساله من برای نوکری مولایم برآورده شد؟؟؟؟؟ برادر Codeplus این زیباترین هدیه آسمانی به من بود و اکنون سر از پا نمیشناسم. انشالله هردو با هم کفن پوشان، جان بی مقدار خویش را فدای سرورمان کنیم. 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4: این محمد ادمین نژاد واقعا از افسران جنگ نرمه....... حتی نگذاشت در خیالاتم فقط برای یک روز، کفن در راه مولایم بپوشم. :ws44: 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ خدایا ، من خوابم یا بیدارم !!!!! یعنی آرزوی چندین ساله من برای نوکری مولایم برآورده شد؟؟؟؟؟ برادر Codeplus این زیباترین هدیه آسمانی به من بود و اکنون سر از پا نمیشناسم. انشالله هردو با هم کفن پوشان، جان بی مقدار خویش را فدای سرورمان کنیم. ایشالا باهمدیگه محشور میشیم ... محشوره یا مشهور ؟!!!! 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ این محمد ادمین نژاد واقعا از افسران جنگ نرمه....... حتی نگذاشت در خیالاتم فقط برای یک روز، کفن در راه مولایم بپوشم. :ws44: هفته دیگه از کوه میندازمش پائین ... 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ :JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ هفته دیگه از کوه میندازمش پائین ... این عکسو در نماز جمعه خودم جلوی آقا میگیرم بالا تا بهش بگم چقدر عاشقشم. من این عکسو،سیو دارم دوباره بذارم تا فتنه ادمین بر همگان رسوا شود؟ 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ ایشالا باهمدیگه محشور میشیم ... محشوره یا مشهور ؟!!!! فک کنم مشحور باشه!:persiana__hat: 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ این عکسو در نماز جمعه خودم جلوی آقا میگیرم بالا تا بهش بگم چقدر عاشقشم. من این عکسو،سیو دارم دوباره بذارم تا فتنه ادمین بر همگان رسوا شود؟ نه بابا نمیخواد ..... حالا شاید یه کاریش کردم که گیرش کمتر شه ..... بزار ببینم چیکارش میشه کرد ... ولش کن .. بقیه چی .. با آواتار کی شوخی کنیم .. ؟ 4 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ محمد پاکش کردی ؟ پسر میذاشتی 24 ساعت باشه :w589: 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ :JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking: :w16: 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ نه بابا نمیخواد ..... حالا شاید یه کاریش کردم که گیرش کمتر شه ..... بزار ببینم چیکارش میشه کرد ... ولش کن .. بقیه چی .. با آواتار کی شوخی کنیم .. ؟ منم شرکت کرده بودما 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده