CodePlus 15426 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 این سعید خودش اونور داره میترکونه ....... نه بابا ...! . نرفتم خیلی وقته 2
Nightingale 10531 مالک ارسال شده در 25 اسفند، 2010 آقا با منم شوخی کنید! سایز بزرگشو بذار لطفا:girlhi: 2
Ehsan 112346 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 من نمیتونم سایز بزرگش را بذارم،چون خوب نیست عکس علما در بین مردم دست به دست بچرخه.... با همین شوخی کنید..... 4
Nightingale 10531 مالک ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 من نمیتونم سایز بزرگش را بذارم،چون خوب نیست عکس علما در بین مردم دست به دست بچرخه....با همین شوخی کنید..... نمیتونی بذاری یا نداری که بذاری ؟ چطور عکسشون به طور عادی پخش نشه ولی شوخی بشه ؟ منم می خوام منم می خوام لباس تنش نکنینا 2
Ehsan 112346 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 نمیتونی بذاری یا نداری که بذاری ؟ چطور عکسشون به طور عادی پخش نشه ولی شوخی بشه ؟ دارم،اما چون فقط این عکس مختص منه،ممکنه بعدا سو استفاده صورت بگیره و cd من بیرون بیاد. با همین آواتار مگه نمیشه شوخی کرد؟ چون خودم راضی به شوخی هستم،مشکلی از لحاظ شرعی نداره..... 4
Nightingale 10531 مالک ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 دارم،اما چون فقط این عکس مختص منه،ممکنه بعدا سو استفاده صورت بگیره و cd من بیرون بیاد. با همین آواتار مگه نمیشه شوخی کرد؟ چون خودم راضی به شوخی هستم،مشکلی از لحاظ شرعی نداره..... باشه با همین شوخی میکنیم منتها یه کم قضیه رو پیچ در پیچ کردی که معلوم نشه چیه :girlhi: 3
lady architect 5358 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 دارم،اما چون فقط این عکس مختص منه،ممکنه بعدا سو استفاده صورت بگیره و cd من بیرون بیاد. با همین آواتار مگه نمیشه شوخی کرد؟ چون خودم راضی به شوخی هستم،مشکلی از لحاظ شرعی نداره..... دلم برات تنگ شده بود:3384s: 3
Ehsan 112346 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2011 پس من چی چرا منو بازی نمیدید؟ زمونه تو رو بازی داده که دوباره زنده ات کرده،دیگه نخواه اینها هم تو را بازی بدن..... 3
salvador 1932 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2011 زمونه تو رو بازی داده که دوباره زنده ات کرده،دیگه نخواه اینها هم تو را بازی بدن..... اسی جون خیلی باحالی 2
Nightingale 10531 مالک ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2011 زمونه تو رو بازی داده که دوباره زنده ات کرده،دیگه نخواه اینها هم تو را بازی بدن..... اسی جون خیلی باحالی سایز بزرگشو میذاری ؟:girlhi: امروز یا فردا یه تعدادو میزنم حتما 6
salvador 1932 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2011 سایز بزرگشو میذاری ؟:girlhi: امروز یا فردا یه تعدادو میزنم حتما بزرگشو ندارم :icon_pf (34): 1
ارسال های توصیه شده