Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 20 آذر، 2010 مجهز شدن علم پزشکی به ابزارهای هوشمند در تشخیص و درمان بیماری ها می تواند اشتباهات پزشکان و خسارت جانی و مالی را کاهش دهد. در این مقاله کاربردهای نوعی شبکه های عصبی در پزشکی مورد بررسی قرار گرفته است.بخش 1 مقدمه ای بر سوابق شبکه های عصبی در علم پزشکی می باشد. بخش 2 به بررسی روشهای استفاده از شبکه های عصبی در تشخیص بیماریها میپردازد.پیش بینی و آگاهی در مورد امراض در بخش 3 و کاربرد شبکه های عصبی در مهندسی پزشکی در بخش 4 بررسی می شود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7
Mehdi.Aref 26783 مالک ارسال شده در 10 آبان، 2012 لطفأ رمز عبور مقاله خود را براي اينجانب ارسال فرماييد تمامی فایلهایی که پسورد آنها ذکر نشده : http://www.noandishaan.com 3
Computer.Eng 327 ارسال شده در 22 خرداد، 2016 مجهز شدن علم پزشکی به ابزارهای هوشمند در تشخیص و درمان بیماری ها می تواند اشتباهات پزشکان و خسارت جانی و مالی را کاهش دهد. در این مقاله کاربردهای نوعی شبکه های عصبی در پزشکی مورد بررسی قرار گرفته است.بخش 1 مقدمه ای بر سوابق شبکه های عصبی در علم پزشکی می باشد. بخش 2 به بررسی روشهای استفاده از شبکه های عصبی در تشخیص بیماریها میپردازد.پیش بینی و آگاهی در مورد امراض در بخش 3 و کاربرد شبکه های عصبی در مهندسی پزشکی در بخش 4 بررسی می شود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ببخشید من نمی تونم دانلودش کنم!
Mehdi.Aref 26783 مالک ارسال شده در 22 خرداد، 2016 ببخشید من نمی تونم دانلودش کنم! با سلام و سپاس لینک دانلود اصلاح شد 1
software.m 10 ارسال شده در 15 دی، 2016 سلام سوال دارم چجوري فرضا سرطان سينه بايد پيش بيني بشه البته ديتا ميخوام تصوير باشه از پردازش تصوير استفاده كنه
ارسال های توصیه شده