Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ مجهز شدن علم پزشکی به ابزارهای هوشمند در تشخیص و درمان بیماری ها می تواند اشتباهات پزشکان و خسارت جانی و مالی را کاهش دهد. در این مقاله کاربردهای نوعی شبکه های عصبی در پزشکی مورد بررسی قرار گرفته است.بخش 1 مقدمه ای بر سوابق شبکه های عصبی در علم پزشکی می باشد. بخش 2 به بررسی روشهای استفاده از شبکه های عصبی در تشخیص بیماریها میپردازد.پیش بینی و آگاهی در مورد امراض در بخش 3 و کاربرد شبکه های عصبی در مهندسی پزشکی در بخش 4 بررسی می شود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
farid kouhdani 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ لطفأ رمز عبور مقاله خود را براي اينجانب ارسال فرماييد 2 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ لطفأ رمز عبور مقاله خود را براي اينجانب ارسال فرماييد تمامی فایلهایی که پسورد آنها ذکر نشده : http://www.noandishaan.com 3 لینک به دیدگاه
Computer.Eng 327 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۵ مجهز شدن علم پزشکی به ابزارهای هوشمند در تشخیص و درمان بیماری ها می تواند اشتباهات پزشکان و خسارت جانی و مالی را کاهش دهد. در این مقاله کاربردهای نوعی شبکه های عصبی در پزشکی مورد بررسی قرار گرفته است.بخش 1 مقدمه ای بر سوابق شبکه های عصبی در علم پزشکی می باشد. بخش 2 به بررسی روشهای استفاده از شبکه های عصبی در تشخیص بیماریها میپردازد.پیش بینی و آگاهی در مورد امراض در بخش 3 و کاربرد شبکه های عصبی در مهندسی پزشکی در بخش 4 بررسی می شود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ببخشید من نمی تونم دانلودش کنم! لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۵ ببخشید من نمی تونم دانلودش کنم! با سلام و سپاس لینک دانلود اصلاح شد 1 لینک به دیدگاه
software.m 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۵ سلام سوال دارم چجوري فرضا سرطان سينه بايد پيش بيني بشه البته ديتا ميخوام تصوير باشه از پردازش تصوير استفاده كنه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده