parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ مواد لازم: سیب زمینی= 500گرم هویج= 2عدد کرفس= 3 شاخه جعفری= 100گرم تره فرنگی= یک عدد خامه= 100گرم روغن مایع =یک استکان آبلیمو= 4/1 پیمانه نمک و فلفل= از هر کدام 2/1 قاشق چایخوری پنیر گودا=200 گرم جوز هندی= یکعدد طرز تهیه: کرفس، هویج، سیب زمینی، جعفری و تره فرنگی را خرد می کنیم. روغن را در قابلمه ریخته و هویج، کرفس، تره فرنگی و سیب زمینی را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت کمی تفت می دهیم. سپس به این مواد آب افزوده و می گذاریم تا کاملاً بپزند. در صورت تمایل پس از پختن می توانید مواد را کاملاً له کنیم. سپس جعفری، آبلیمو، نمک، فلفل و خامه را به مواد اضافه کرده و مجدداً سوپ را روی حرارت قرار می دهیم. کمی از جوز هندی را روی موادمان رنده می کنیم؛ پنیر گودا را خرد کرده و در ظرفی که می خواهیم سوپ را سرو کنیم میریزیم، سپس سوپ را روی پنیر ریخته و با جعفری آنرا تزئین می کنیم. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده