parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ مواد لازم: سينه مرغ= 300 گرم جعفري خردشده =150 گرم قارچ خردشده= 100 گرم رب گوجهفرنگي= دو قاشق سوپخوري آرد گندم= دو قاشق سوپخوري آبليمو =سه قاشق سوپخوري زرشك= 200 گرم پياز= يك عدد هويج =100 گرم سيبزميني= 80 گرم روغن مايع= نصف پيمانه نمك و فلفل= به ميزان لازم طرز تهيه: پياز را نگيني خرد كرده و با روغن سرخ ميكنيم. مرغ را ريز خرد كرده و داخل پياز ريخته و تفت ميدهيم. آرد را هم مقداري با مواد سرخ كرده داخل آن آب مرغ يا گوشت ميريزيم. سپس هويج و سيبزميني را نگيني خرد كرده و داخل آن ريخته و با حرارت ملايم به مدت دو ساعت ميپزيم. بعد قارچ، نيمي از زرشك، نمك، فلفل و رب گوجهفرنگي را داخل سوپ ريخته وقتي سوپ جا افتاد آبليمو و جعفري را اضافه كرده و با بقيه زرشك تزئين ميكنيم . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده