parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ مواد لازم: روغن مايع مخصوص سرخكردني=4 قاشق سوپخوري پياز متوسط (پوستكنده و ريز خرد شود)=2 عدد سيبزميني (پوست كنده و نگيني خرد شود)=225 گرم هويج (پوست كنده و نگيني خرد شود)=450 گرم كرفس (خرد شود)=2 ساقه كدو (پوست كنده و درشت خرد شود)=2 عدد فلفل دلمهاي ( ريز خرد شود)= يك عدد سير (رنده شود)=2 حبه پودر تخم گشنيز=2 قاشق چايخوري فلفل قرمز=نصف قاشق چايخوري پودر كاري=نصف قاشق چايخوري آب مرغ=5 پيمانه لوبيا چشمبلبلي=400 گرم گشنيز تازه خردشده =براي تزئين نمك= به مقدار لازم طرز تهيه: 1 – لوبيا چيتي را پس از پاككردن بشوييد و داخل قابلمه كوچكي حاوي مقداري آب بريزيد و بگذاريد تا بپزد. سپس روغن را داخل تابهاي روي اجاق گاز داغ كنيد و تمام سبزيجات خردشده را - جز كدو و فلفل دلمهاي- در آن بريزيد و روي شعله ملايم اجاقگاز بگذاريد تا به مدت 5 دقيقه تفت داده شود. در طول اين مدت، مواد را هم بزنيد تا نسوزد. پس از آن سير، پودر تخم گشنيز و فلفل قرمز را به مواد اضافه كنيد و بگذاريد يك دقيقه ديگر نيز حرارت ببيند. مخلوطكردن مواد را فراموش نكنيد. 2 – قابلمهاي را آماده كنيد و آب مرغ را به همراه كمي نمك داخل آن بريزيد و سبزيجات تفتداده شده را به آن اضافه كنيد. شعله اجاق را زياد كنيد تا آب مرغ جوش آيد، سپس شعله را كم كرده و در قابلمه را بگذاريد و مدت 25 دقيقه صبر كنيد تا مواد كمي پخته شوند. هرازگاهي آن را هم بزنيد. 3 – پس از طي اين مدت، لوبيا چيتي پختهشده و كدو و فلفل دلمهاي خردشده را به اين مخلوط اضافه كنيد و در قابلمه را بگذاريد و دوباره به مدت 15 دقيقه ديگر يا تا زماني كه همه سبزيجات كاملا بپزند روي شعله اجاق گاز قرار دهيد. 4 – يك و يك چهارم پيمانه از مواد سوپ را داخل دستگاه غذاساز يا خردكن بريزيد تا بهصورت مايهاي خميريشكل درآيد. سپس اين مايه خميري را به بقيه مواد سوپ برگردانيد و دوباره حرارت دهيد تا از هم باز شده و در سوپ پخش شود. به اين ترتيب، سوپ جاافتاده و غليظتر ميشود. در پايان سوپ را در ظرف موردنظر بريزيد و سطح آن را با كمي گشنيز خردشده تزئين كنيد. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده