رفتن به مطلب

آش عباسعلي كرمانشاهي


parikoochooloo

ارسال های توصیه شده

مواد لازم:

لوبيا سفيد و جو و برنج نیم دانه= از هر کدام دو پيمانه

گندم پوست‌گرفته و نخود =از هر کدام يك پيمانه

عدس= سه پيمانه

پياز =يك عدد

پياز داغ= يك و نيم پيمانه

روغن كرمانشاهي= نصف پيمانه

نمك، فلفل و دارچين= به ميزان لازم

گوشت مغز ران گوساله يا سر دست گوسفند=يك كيلوگرم

طرز تهيه:

گوشت و پياز را به همراه هشت پيمانه آب بپزيد. حبوبات و غلات را هم جدا جدا پخته، وقتي گوشت پخته شد آن را با مقداري از حبوبات كوبيده سپس همه مواد را با هم مخلوط كرده به همراه نمك و فلفل روي حرارت به مدت نيم ساعت هم زده تا آش جا بيفتد. بعد در ظرف مورد نظر كشيده، روغن را داغ كرده روي آش بريزيد و با دارچين و پياز داغ تزئين كنيد.

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...