parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ مواد لازم: لوبيا سفيد و جو و برنج نیم دانه= از هر کدام دو پيمانه گندم پوستگرفته و نخود =از هر کدام يك پيمانه عدس= سه پيمانه پياز =يك عدد پياز داغ= يك و نيم پيمانه روغن كرمانشاهي= نصف پيمانه نمك، فلفل و دارچين= به ميزان لازم گوشت مغز ران گوساله يا سر دست گوسفند=يك كيلوگرم طرز تهيه: گوشت و پياز را به همراه هشت پيمانه آب بپزيد. حبوبات و غلات را هم جدا جدا پخته، وقتي گوشت پخته شد آن را با مقداري از حبوبات كوبيده سپس همه مواد را با هم مخلوط كرده به همراه نمك و فلفل روي حرارت به مدت نيم ساعت هم زده تا آش جا بيفتد. بعد در ظرف مورد نظر كشيده، روغن را داغ كرده روي آش بريزيد و با دارچين و پياز داغ تزئين كنيد. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده