CodePlus 15426 ارسال شده در 19 آذر، 2010 تنظیمات نورپردازی و رندر یک فضای داخلی با Vray مانند تصویر زیر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( زبان انگلیسی) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
سوسن خانوم 11 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 جدی الان این قضیه اش چیه؟؟؟ 2 ساعت عضو سایت شدم که آخر این شکلی شم 1
partow 25305 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 الان اين لينك كو؟گرفتيد مارو؟ جدی الان این قضیه اش چیه؟؟؟ 2 ساعت عضو سایت شدم که آخر این شکلی شم ببخشید بچه ها .... این لینک رو می تونید باز کنید؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام زبان اصلی هستش ... فایل pdf هم اضافه شد ...
سامیاد جم 10 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 بابا حسابی ما رو اوس کردین دیگه نه ؟ من تازه دلم رو خوش کردم که باشما مکس یاد بگیرم نه صفحه خالی تماشا کنم
partow 25305 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 بابا حسابی ما رو اوس کردین دیگه نه ؟ من تازه دلم رو خوش کردم که باشما مکس یاد بگیرم نه صفحه خالی تماشا کنم اولاً که درست صحبت کنید ... میتونید لینک آموزش رو از لینک پست اول، دانلود کنید ... اینجا آموزش های بیشتری هم هست: http://www.noandishaan.com/forums/thread67103.html
ارسال های توصیه شده