CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ تنظیمات نورپردازی و رندر یک فضای داخلی با Vray مانند تصویر زیر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( زبان انگلیسی) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
سوسن خانوم 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ جدی الان این قضیه اش چیه؟؟؟ 2 ساعت عضو سایت شدم که آخر این شکلی شم 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ الان اين لينك كو؟گرفتيد مارو؟ جدی الان این قضیه اش چیه؟؟؟ 2 ساعت عضو سایت شدم که آخر این شکلی شم ببخشید بچه ها .... این لینک رو می تونید باز کنید؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام زبان اصلی هستش ... فایل pdf هم اضافه شد ... لینک به دیدگاه
سامیاد جم 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بابا حسابی ما رو اوس کردین دیگه نه ؟ من تازه دلم رو خوش کردم که باشما مکس یاد بگیرم نه صفحه خالی تماشا کنم لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بابا حسابی ما رو اوس کردین دیگه نه ؟ من تازه دلم رو خوش کردم که باشما مکس یاد بگیرم نه صفحه خالی تماشا کنم اولاً که درست صحبت کنید ... میتونید لینک آموزش رو از لینک پست اول، دانلود کنید ... اینجا آموزش های بیشتری هم هست: http://www.noandishaan.com/forums/thread67103.html لینک به دیدگاه
AmirEntezam 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ مرسیییییییییییی. عالی بود. سپاس 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده