Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ هنوز اذیت کردن های منو ندیدی یه بار داشتی منو سکته می دادی!:w00: یه بار خودتو سیما تو پروف من با هم دیگه خوش و بش میکردید که من تا دو روز داشتم اثرات به جا مانده از گفتگوی شما رو پاک میکردم ! یه بار .... همین دو مورد برا کشتن یه نفر کافی بود حالا بقیش ! فکر میکنم متولد 76 باشه ! زیاد تو نت نمیپلکه !( دروغ محض ) فکر میکنم وقت شناس باشه ! دیگه هیچی نمیدونم بای بای 1 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ خداییش 200 مرتبه نگفتم بیا بریم بیرون گفتی کار دارم؟:w74: بعدشم اومدم خونتون خوب واست سوخاتی آوردم خودت میگی نمیشه و نمی تونم :icon_razz: خوب حالا من يه چيزي مي گم تو بايد هي اصرار كني بگي بايد بياي هي من بگم نمي تونم دستتم واسه سوغاتي درد نكنه راستي اگه رفتين بيرون و سجاد بهتون شيريني داد جاي منم ازش بگير 1 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ خوب حالا من يه چيزي مي گم تو بايد هي اصرار كني بگي بايد بياي هي من بگم نمي تونم دستتم واسه سوغاتي درد نكنه راستي اگه رفتين بيرون و سجاد بهتون شيريني داد جاي منم ازش بگير چرا خودت نمیای ؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ چرا خودت نمیای ؟:w00: خوب چرا مي زني نمي تونم بيام كار و زندگي دارم 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ :w00: :167: دفعه بعد اگه این کارو نکنین ، باید برا هر کی دو تا نسکافه بخرین . تازه هوا هم گرم شده بستنی هم میاد روش :ws2: :banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ یه بار داشتی منو سکته می دادی!:w00:یه بار خودتو سیما تو پروف من با هم دیگه خوش و بش میکردید که من تا دو روز داشتم اثرات به جا مانده از گفتگوی شما رو پاک میکردم ! یه بار .... همین دو مورد برا کشتن یه نفر کافی بود حالا بقیش ! فکر میکنم متولد 76 باشه ! زیاد تو نت نمیپلکه !( دروغ محض ) فکر میکنم وقت شناس باشه ! دیگه هیچی نمیدونم بای بای خوب مگه چی گفتم؟؟ فقط گفتم جات خالی از حسن بستنی گرفتیم بعدشم تخصیره خودت بود که سکوتی رو اذیت می کردی ایشششششش:icon_razz: متولد 76 نیستم وقت شناس کی ؟ منو میگی ؟ ممنون که لطف کردی و اومدی :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ خوب حالا من يه چيزي مي گم تو بايد هي اصرار كني بگي بايد بياي هي من بگم نمي تونم دستتم واسه سوغاتي درد نكنه راستي اگه رفتين بيرون و سجاد بهتون شيريني داد جاي منم ازش بگير :w00::w00: لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ خوب چرا مي زنينمي تونم بيام كار و زندگي دارم بابا زندگی ! خوب مگه چی گفتم؟؟فقط گفتم جات خالی از حسن بستنی گرفتیم بعدشم تخصیره خودت بود که سکوتی رو اذیت می کردی ایشششششش:icon_razz: متولد 76 نیستم وقت شناس کی ؟ منو میگی ؟ ممنون که لطف کردی و اومدی :icon_gol: همین که از حسن شیرینی گرفتین معنیش اینه که جیب منم میتونید خالی کنید! حالا یه سال بالا و پایین چرا چونه میزنی ؟ 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ همین که از حسن شیرینی گرفتین معنیش اینه که جیب منم میتونید خالی کنید! حالا یه سال بالا و پایین چرا چونه میزنی ؟ دقیقا دیر یا زود داره اما اصلا سوخت و سوز نداره 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ قبلا فکر کنم تحلیل شده بودیا , نکنه پارتی بازی شده ؟ فهیم مهربون دوست داشتنی شیطون با فهم و درک بالا یه دوست با معرفت و همیشه در دسترس پیاماشو تو پیج هرکس دیدم در حال گرفتن شیرینی زور بوده گاها" بخشش زیادی داره که بعضی جاها شاید نیاز نباشه اما همیشه لبخند به لب داره خلاصه همه جورِ عزیزی :aghosh::rose: 1 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ به به الهیییییییی آجی مهلبونی......... خب قبلاً گفتم آجی یه عالمه آجیم خوبه مدارکش هم موجوده: خوب یه آجی گل و گلابه خیلی هم خوبه. اویل ننفری هستش که توی نواندیشان باهاش آشنا شدم :flowerysmile: و یه عالمه هم پیشش شرمنده شدم....... تا به حال از آجی بدی ندیدم و براش آرزوی موفقیت و سربلندی رو دارم...... :4uboxsmiley: و الهی که خوشبخت بشه...... :flowerysmile: بازم این گل هم تقدیم به آجی بهتر از گل.... :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
پارمیس 60 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ سلام من که اونقدر سر نمی زنم که کسی رو بشناسم که بتونم تحلیل شخصیت کنم فقط فهیم اسم قشنگیه به آدم آرامش میده حس من ادم ارومی هستی شما اقلا در ظاهر اینطوری باید باشه.حسم و گفتم نمی دسته یا نه.خوشحال میشم بیشتر بشناسمت.موفق باشی:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ به به الهیییییییی آجی مهلبونی......... خب قبلاً گفتم آجی یه عالمه آجیم خوبه مدارکش هم موجوده: خوب یه آجی گل و گلابه خیلی هم خوبه. اویل ننفری هستش که توی نواندیشان باهاش آشنا شدم :flowerysmile: و یه عالمه هم پیشش شرمنده شدم....... تا به حال از آجی بدی ندیدم و براش آرزوی موفقیت و سربلندی رو دارم...... :4uboxsmiley: و الهی که خوشبخت بشه...... :flowerysmile: بازم این گل هم تقدیم به آجی بهتر از گل.... :flowerysmile: سلام داداش رضای خووووووووووووووووووبم:flowerysmile: لطف کردی که اومدی :4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ سلام من که اونقدر سر نمی زنم که کسی رو بشناسم که بتونم تحلیل شخصیت کنم فقط فهیم اسم قشنگیه به آدم آرامش میده حس من ادم ارومی هستی شما اقلا در ظاهر اینطوری باید باشه.حسم و گفتم نمی دسته یا نه.خوشحال میشم بیشتر بشناسمت.موفق باشی:icon_pf (44): سلام عزیزم :aghosh: خیلی لطف کردی که اومدی :4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ سلام من که اونقدر سر نمی زنم که کسی رو بشناسم که بتونم تحلیل شخصیت کنم فقط فهیم اسم قشنگیه به آدم آرامش میده حس من ادم ارومی هستی شما اقلا در ظاهر اینطوری باید باشه.حسم و گفتم نمی دسته یا نه.خوشحال میشم بیشتر بشناسمت.موفق باشی:icon_pf (44): حست اشتباه كرده فهيمه اصلا آروم نيست اصلا نمي دونه آرام بودن يعني چي مثل وروجك مي مونه 1 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ حست اشتباه كرده فهيمه اصلا آروم نيست اصلا نمي دونه آرام بودن يعني چي مثل وروجك مي مونه __________________ اینجا اینجوری نشون میده لا اقل سلام_زیاد شناختی ندارم از ایشون(چون زیاد صحبت نکردیم باهم)_ ولی تعریفشونو شنیدم که از نزدیک دختر خوبیه تو انجمن کار خودشو انجام میده حس میکنم خیلی درسخونه اگه کمک بخوان ازش دریغ نمیکنه مهربونه_همین دیگه موفق باشی 1 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ با معرفتی شیطونی مهربونی خونگرمی در کل دوست خوبی هستی دیگه 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ اینجا اینجوری نشون میده لا اقل جدی به نظر آروم میام ؟ سلام_زیاد شناختی ندارم از ایشون(چون زیاد صحبت نکردیم باهم)_ ولی تعریفشونو شنیدم که از نزدیک دختر خوبیه:aghosh:تو انجمن کار خودشو انجام میده از بس من خوبم حس میکنم خیلی درسخونه اگه کمک بخوان ازش دریغ نمیکنه مهربونه_همین دیگه موفق باشی مرسی عزیزم :aghosh: لطف کردی که اومدی خانمم :flowerysmile: لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ با معرفتی شیطونی مهربونی خونگرمی در کل دوست خوبی هستی دیگه سلام عزیزم :w963: :aghosh: قربونت بشم خانمی :wubpink: لطف کردی که اومدی:w72: 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ حست اشتباه كرده فهيمه اصلا آروم نيست اصلا نمي دونه آرام بودن يعني چي مثل وروجك مي مونه بعد از کلی شیطنت میشم شبیه شما لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده