MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ به نظرشما مفيدترين نوشيدني جهان چيست؟ چاي, چاي سبز, آب معدني, قهوه نسكافه, كاپوچينو, كافه ميكس يا... هيچكدام از نوشيدني ها جواب صحيح نيست, اگر كنجكاو شده ايد و مي خواهيد بدانيد جواب اين معماچيست، پس متن زير رابه دقت بخوانيد : طي تحقيقات پروفسور برديشيف روسي راز طول عمر رهبران اتحادجماهيرشوروي سابق, هند و كره شمالي نوشيدن اين آب مي باشد. اين پروفسور روسي كه 82 سال سن دارد در خصوص چگونگي تهيه اين آب دستور زير را ارائه داده است : آب معمولي شير را منجمد وسپس آن را از يخچال خارج كرده و اجازه دهيد تا دوباره ذوب شود به اندازه اي كه درون ظرف فقط قطعه يخي به حجم يك تخم مرغ باقي بماند. اين قطعه يخ تمام ناخالصي هاي آب را ازجمله موادي كه سلول هاي بدن را از بين مي برد, به خود جذب مي كند. با خارج كردن اين قطعه يخ يك ليوان آب سبك به دست مي آيد كه مفيدترين نوشيدني دنيا است و همچنين در طولاني كردن عمر انسان نيز موثراست. 15 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ ویسکی پروزمنتا اصل ایتالیا ...ایران پیدا نمیشه ولی ترکیه بعضی رستوران ها خوب داشتند که هر پیک حدوده پول ایران 28000 تومن بود ..عالیه ... 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ آب یخ زده که ذوب میشه مزه میگیره که..... اصلا نمیشه خوردش که!!!! :mornincoffee: 6 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ به نظر من سرچ کردن قبل از استارت تاپیک خیلی جالبه.:4chsmu1: مفید ترین نوشیدنی هم آب آلبالو بید. 8 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ طبق آخرین تحقیقاتی که من انجام دادم ریختن چن قطره نفت خام داخل آب فاضلاب باعث مصونیت بدن درمقابل انواع بیماریها میشود :w16: 10 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ طبق آخرین تحقیقاتی که من انجام دادم ریختن چن قطره نفت خام داخل آب فاضلاب باعث مصونیت بدن درمقابل انواع بیماریها میشود :w16: 5 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ ویسکی پروزمنتا اصل ایتالیا ...ایران پیدا نمیشه ولی ترکیه بعضی رستوران ها خوب داشتند که هر پیک حدوده پول ایران 28000 تومن بود ..عالیه ... آب یخ زده که ذوب میشه مزه میگیره که..... اصلا نمیشه خوردش که!!!! :mornincoffee: به نظر من سرچ کردن قبل از استارت تاپیک خیلی جالبه.:4chsmu1: مفید ترین نوشیدنی هم آب آلبالو بید. طبق آخرین تحقیقاتی که من انجام دادم ریختن چن قطره نفت خام داخل آب فاضلاب باعث مصونیت بدن درمقابل انواع بیماریها میشود :w16: اصلا شماها امتحان کردین........:w00:نظر میدین.......... 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ اصلا شماها امتحان کردین........:w00:نظر میدین.......... اون شکلک من در جواب پست سارا بود 4 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ اصلا شماها امتحان کردین........:w00:نظر میدین.......... چرا میزنی خوب؟! :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: این نظری که من دادم کاملا حاکی از امتحان کردنم بود دیگه!!!!! 5 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ چرا میزنی خوب؟! :banel_smiley_52: :banel_smiley_52:این نظری که من دادم کاملا حاکی از امتحان کردنم بود دیگه!!!!! خوب میزاری تو یخچال خوب میشه....... 5 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ بهترین نوشیدنی ؟ اون زمونا که بچه بودیم " دوغ ابعلی " شیشه ای ها بود که کلی گاز داشت . اون بهترین بود 6 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ بهترین نوشیدنی ؟ اون زمونا که بچه بودیم " دوغ ابعلی " شیشه ای ها بود که کلی گاز داشت . اون بهترین بود الانم هست . تو آبعلی هنوز تولید میشه 4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ بهترین نوشیدنی ؟ اون زمونا که بچه بودیم " دوغ ابعلی " شیشه ای ها بود که کلی گاز داشت . اون بهترین بود :jawdrop:اصلا گاز ضرر داره:banel_smiley_52: 4 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ الانم هست .تو آبعلی هنوز تولید میشه از اون شیشه ایها رو میگما خوب حالا برای یه شیشه دوغ پاشم بیام ابعلی ؟ دوباره نظرای مهندسی دادی ؟ خوب تو برو بگیر برای بفرست 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ از اون شیشه ایها رو میگما خوب حالا برای یه شیشه دوغ پاشم بیام ابعلی ؟ دوباره نظرای مهندسی دادی ؟ خوب تو برو بگیر برای بفرست میدونم باباو از اینا ولی با مارک آبعلی 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ دیگه اسپم ندین :icon_pf (34): اینجا گفتم درباره دوغ بحث کنین؟؟؟؟؟؟:w00: 4 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ دیگه اسپم ندین :icon_pf (34):اینجا گفتم درباره دوغ بحث کنین؟؟؟؟؟؟:w00: شما در مورد بهترین نوشیدنی گفتی ما هم نظز دادیم بد کردیم ؟ 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ شما در مورد بهترین نوشیدنی گفتی ما هم نظز دادیم بد کردیم ؟ نه خیلیم خوب کردید.... منم دوس داشتم از اون دوغا.... 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ شما در مورد بهترین نوشیدنی گفتی ما هم نظز دادیم بد کردیم ؟ بد نکردین....ولی دوغ گاز دار ضرر داره ......:banel_smiley_52:اگه میگی خوبه چیش خوبه(دلیل)بگو؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ الانم هست .تو آبعلی هنوز تولید میشه ما تا آب علی هم رفتیم پیدا نکردیم همش کارخونه ای بود گفتن دیگه از اون قدیمی ها تولید نمیشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده