هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ اینکه از رو بی حوصلگی و بی کاری و بلاتکلیفی ، معلق بودن و لنگ در هوایی و ایضا کمبود محبت و احیانا پنهان کردن شخصیت سست و مفت و شل و ولمان بیایم اینجا و یه مشت حرف کپی پیس کنیم که نشد کار !!!!( طول جمله را حال کردید ) حداقل بعد 100 تا کپی پیس یه چیزی از خودمونم بگیم چارتا وبلا گی مجله ای ، کتابی ، عکسی ، نقاشی ، شعری ، فیلمی ، داستانی ، کوفتی زهر ماری چیزی ببینیم ،بخونیم، نیگاه کنیم، بعد بیام حرف خودمون رو بگیم تاپیکی که می زنیم نظر فکر و راه روش خودمون باشه بعدشم اصلا به این فکر نکنید که چون بی خواننده مونده و ازش تشکر نشده پس مفت نمی ارزه و بیهودست نه ...حداقلش اینه که جرات و شجاعت داشتییم که نظر و فکر خودمون را باز گو کنی و مسئولیت تمام جوانب شو بپذیریم خوبیشم اینه که اگه اشتباه کرده باشیم نظر دیگران کمک میکنه به بهتر شدن . اقاجان ادم هست که بعد از هوارتا پست و تاپیک و اینا هنوز معلوم نیست کلا چی تو فکرشه چی می خواد بگه اینوری اونوری بالاست یا پایین .. یه وقت فکر نکنید احساس کار درستی بهم دست داد که اینا رو گفتم نه گفتم که یه چیزی گفته باشمو لال از دنیا نرم... در ضمن اگه کسی انتقادی پیشنهادی حرفی داره کاملا با ادب بیان کنه تا یه وقت خدای نکرده شاخ به شاخ نشیم . 21 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ واعظان کین جلوه در محراب و منبر میکنند چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند به قول سیاوش قمیشی: ای بازیگر بازی نکن، ما هممون مثل همیم، هر صبح که از خواب پا میشیم، نقاب به صورت میزنیم. 14 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ واعظان کین جلوه در محراب و منبر میکنند چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند به قول سیاوش قمیشی: ای بازیگر بازی نکن، ما هممون مثل همیم، هر صبح که از خواب پا میشیم، نقاب به صورت میزنیم. هر کسی هستی یه دفعه، قد بکش از پشت نقاب... از رو نوشته حرف نزن، رها شو از پیله خواب.... 10 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ بچه ها کی این اهنگ سیاوش رو داره به منم بده گفتین الان یادم افتاد 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ بچه ها کی این اهنگ سیاوش رو داره به منم بدهگفتین الان یادم افتاد فکر میکنم تو mp3 سیاوش داشته باشم سارا جون اما باید بگردم اول سی دی رو پیدا کنم، بعد آهنگو 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ واعظان کین جلوه در محراب و منبر میکنند چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند به قول سیاوش قمیشی: ای بازیگر بازی نکن، ما هممون مثل همیم، هر صبح که از خواب پا میشیم، نقاب به صورت میزنیم. هر کسی هستی یه دفعه، قد بکش از پشت نقاب...از رو نوشته حرف نزن، رها شو از پیله خواب.... خوب بعدش ؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ فکر میکنم تو mp3 سیاوش داشته باشم سارا جون اما باید بگردم اول سی دی رو پیدا کنم، بعد آهنگو نه سارایی اگه اسم اهنگو بگی اینجا میگردم اسمش نقابه یا بازیگر؟ 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ من یه چیزی اینجا میخوام بنویسم ولی الان باید برم..... فقط بگم.... آرش به خوب نکته ای اشاره کردی.... من باهات موافقم ولی نه به این شدتی که گفتی.... 6 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ نه سارایی اگه اسم اهنگو بگی اینجا میگردم اسمش نقابه یا بازیگر؟ چه سوال سختی فکر کنم نقاب باشه سارا :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ نقش یه درچه رو رو میله قفس بکش واسه یک بار که شده جای خودت نفس بکششششششششششششششش 7 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ نقش یه درچه رو رو میله قفس بکش واسه یک بار که شده جای خودت نفس بکششششششششششششششش 1.دریچه 2.برای یک بار که شده :w410: 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ 1.دریچه 2.برای یک بار که شده :w410: دریچه اشتب تایپی بود... اون یکی هم خودم تغییر دادم تنوع بشه... 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ دریچه اشتب تایپی بود... اون یکی هم خودم تغییر دادم تنوع بشه... میدونم فقط خواستم یه شوخی کرده باشم تنوع بسیار جالبی ایجاد کردین ممنون واقعا 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ بچه اسپم نکنید موضوع خوبیه ... (ممکن استارترم ناراحت شه جدی بوده اخه...) جواب بدین .. منم تازه دیدم باید برم .. برگشتم سر میزنم شاید چیزیم گفتم.. 7 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ بچه اسپم نکنید موضوع خوبیه ... (ممکن استارترم ناراحت شه جدی بوده اخه...)جواب بدین .. منم تازه دیدم باید برم .. برگشتم سر میزنم شاید چیزیم گفتم.. موافقم. پیشنهاد آرش خیلی خوبه! 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ اولندش از اینکه برای منحرف کردن بحث به چن تا پست بسنده کردین ممنونم...... دومندش نظر من راجع به بحث آرش..... اینکه از رو بی حوصلگی و بی کاری و بلاتکلیفی ، معلق بودن و لنگ در هوایی و ایضا کمبود محبت و احیانا پنهان کردن شخصیت سست و مفت و شل و ولمان بیایم اینجا و یه مشت حرف کپی پیس کنیم که نشد کار !!!!( طول جمله را حال کردید ) اون ویژگی های قرمز شده ممکنه بعضی هاش یا حتی همش رو کاربرای این انجمن من جمله خود من صدق کنه( ممکنه هم نکنه).......... ولی نتیجه گیری ای که کردی هیچ ربطی به اون ویژگی های قرمز نداره....... ببین آرش جان.... هممون میدونیم ملت کم مطالعه یا حتی بی مطالعه ای هستیم...... حالا این وسط یه عده هستن و قسر در رفتن و شدن اهل مطالعه و متعاقبا قلم زیبایی دارن که حتی منه بی سواد هم از خوندنش لذت میبرم...... حالا من علاوه بر اینکه لذت بردم با اون حرفا موافق هم بودم ...... پس میارم میزارم جلو چشم یه عده دیگه که اونام فیض ببرن.... خوب چه اشکالی داره!!!! ؟ (طول جمله خیلی حال داد) حداقل بعد 100 تا کپی پیس یه چیزی از خودمونم بگیم چارتا وبلا گی مجله ای ، کتابی ، عکسی ، نقاشی ، شعری ، فیلمی ، داستانی ، کوفتی زهر ماری چیزی ببینیم ،بخونیم، نیگاه کنیم، بعد بیام حرف خودمون رو بگیم حال کردم...دقیقا نکته همین جاست..... که بعد از 100 کپی پیست...... که تقریبا شدیم اهل مطالعه..... حالا خودمون دست به قلم شیم و امتحان کنیم....... به نظر من فقط بیان عقیده مهم نیست..... ما باید یاد بگیرم تو نوشتارمون از چه کلماتی استفاده کنیم که هم اندیشه مونو برسونه هم به دل بشینه....... وگرنه که دیگه نوشتار و گفتار با هم فرقی نداشتن که!!! تاپیکی که می زنیم نظر فکر و راه روش خودمون باشه بعدشم اصلا به این فکر نکنید که چون بی خواننده مونده و ازش تشکر نشده پس مفت نمی ارزه و بیهودست نه ...حداقلش اینه که جرات و شجاعت داشتییم که نظر و فکر خودمون را باز گو کنی و مسئولیت تمام جوانب شو بپذیریم خوبیشم اینه که اگه اشتباه کرده باشیم نظر دیگران کمک میکنه به بهتر شدن . به نظر من برای کسی که مدت زیادی تو طول روز تو این فرومها باشه بازدیدکننده نداشتن تاپیکاش از نظر روانی روش تاثیر داره..... خوب میدونی.... به نظر من این یه جورایی فرهنگ فروم گردیه..... که ما به زور نخوایم که تاپیکمون پر خواننده بشه...... نمیدونم منظورمو میگیری یا نه!؟ اون قسمتای قرمزم هر کی نخونده..... دوباره بخونه و بیشتر بهش توجه کنه..... چیزای خوبیه.... اقاجان ادم هست که بعد از هوارتا پست و تاپیک و اینا هنوز معلوم نیست کلا چی تو فکرشه چی می خواد بگه اینوری اونوری بالست یا پایین .. یه وقت فکر نکنید احساس کار درستی بهم دست داد که اینا رو گفتم نه گفتم که یه چیزی گفته باشمو لال از دنیا نرم... در ضمن اگه کسی انتقادی پیشنهادی حرفی داره کاملا با ادب بیان کنه تا یه وقت خدای نکرده شابه شاخ نشیم . درکل از اینکه تاکپیکت کپی پیست نبود و نظر خودت بود... ممنونم...... آرش خدا نکرده شاخ به شاخ نمیشیم که!!!!!!!!!!! :banel_smiley_52: 5 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ اینکه از رو بی حوصلگی و بی کاری و بلاتکلیفی ، معلق بودن و لنگ در هوایی و ایضا کمبود محبت و احیانا پنهان کردن شخصیت سست و مفت و شل و ولمان بیایم اینجا و یه مشت حرف کپی پیس کنیم که نشد کار !!!!( طول جمله را حال کردید )حداقل بعد 100 تا کپی پیس یه چیزی از خودمونم بگیم چارتا وبلا گی مجله ای ، کتابی ، عکسی ، نقاشی ، شعری ، فیلمی ، داستانی ، کوفتی زهر ماری چیزی ببینیم ،بخونیم، نیگاه کنیم، بعد بیام حرف خودمون رو بگیم تاپیکی که می زنیم نظر فکر و راه روش خودمون باشه بعدشم اصلا به این فکر نکنید که چون بی خواننده مونده و ازش تشکر نشده پس مفت نمی ارزه و بیهودست نه ...حداقلش اینه که جرات و شجاعت داشتییم که نظر و فکر خودمون را باز گو کنی و مسئولیت تمام جوانب شو بپذیریم خوبیشم اینه که اگه اشتباه کرده باشیم نظر دیگران کمک میکنه به بهتر شدن . اقاجان ادم هست که بعد از هوارتا پست و تاپیک و اینا هنوز معلوم نیست کلا چی تو فکرشه چی می خواد بگه اینوری اونوری بالاست یا پایین .. یه وقت فکر نکنید احساس کار درستی بهم دست داد که اینا رو گفتم نه گفتم که یه چیزی گفته باشمو لال از دنیا نرم... در ضمن اگه کسی انتقادی پیشنهادی حرفی داره کاملا با ادب بیان کنه تا یه وقت خدای نکرده شاخ به شاخ نشیم . ....اینکه از رو بی حوصلگی و بی کاری و بلاتکلیفی ، معلق بودن و لنگ در هوایی و ایضا کمبود محبت و احیانا پنهان کردن شخصیت سست و مفت و شل و ولمان بیایم اینجا و یه مشت حرف کپی پیس کنیم که نشد کار !!!...اینجاشو واقعا خوب اومدی .... حال کردم ...قشنگ هم با قافیه گفتی ... 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ سلام ببیند رفقا چند نکته است که بهتر پوس کنده بگم اینکه انتقاد با نصیحت و موعضه فرق میکنه نصیحت قبل از انجام کاریه و انتقاد بعد از انجام کار من قصد نصیحت نداشتم - این حرفا انتقادی بود به بعضی از صحبت های خودمون ...بله خودمون برای همین نه اسم کس خاصی رو اوردم نه خودم رو از بقیه جدا کردم و از بالا به عنوان تافته جدا بافته نیگاه کردم نه ..همه جای داستان هم گفتم ما ولاغیر - این حرف به عنوان یه نصیحت دوستانه میگم لطفا به تیریج عبای کسی بر نخوره اینکه تو زندگی بهتر به جای موضعه انفعالی گرفتن در برابر بعضی انتقادت سازنده و گفتن اینکه چون فلانی این کار اشتباه رو کرده پس منم باید انجام بدم و به نوعی فرا فکنی کردن بهتر با قلب و فکرمون خلوت کنیم و راهی برای جبران و بهتر شدن بیابیم و گرنه همه می دونیم فرافکنی یعنی ضعف و دور کردن ذهن ها از اصل مطلب اما در مورد خودم اهل شعار دادن نیستم و از تضاهر کردن هم بدم میاد اصلا چرا بخوام فیلم بازی کنم برای کی برای چی که چه بشه قبلا گفتم ..... به هر حرفی میزنم ایمان قلبی داشتم و دارم همه وهمه و اینکه http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=21317 بازم میگم اینجا هیچی ارزش واقعیشو نداره به جز خود خود ادم اینکه ادم بتونه تصویر خودش رو تو اون چارچوب یا قابی که دلخواهش ببینه و تلاش کنهبرای بهتر دیدن خودش نه بهتر دیده شدن تا اینجا هم از همه اونها که نظرشون رو گفتن تشکر میکنم به ویژه لیلیان گرامی خاصیت انتقاد تند بودنشه اما اگه کسی ناراحت شده پوزش 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده