Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ همین محرمو صفر است که شما را زنده نگه داشته است ستاد پخش غذاهای نذری ..... ! :girlhi: 6 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ اسی،عاشقتم! احتمالا در جواب اس ام اس قبلی در مورد امتحان گفتی بیا خودم هواتو دارم اینم جوابش بوده:4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ احتمالا در جواب اس ام اس قبلی در مورد امتحان گفتی بیا خودم هواتو دارم اینم جوابش بوده:4chsmu1: تو روحی !!!!!!!!!!!! :banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ تو روحی !!!!!!!!!!!! :banel_smiley_52: آرهههههههههههه:gnugghender: پس بالاخره فهمیدیییییییی......... اووووووووووو اوووووووووووووو اووووووووووووووووو............. 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ آرهههههههههههه:gnugghender: پس بالاخره فهمیدیییییییی......... اووووووووووو اوووووووووووووو اووووووووووووووووو............. صلی علی محمد،روح داوینچی آمد...... 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ صلی علی محمد،روح داوینچی آمد...... نه من سحرشونم 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ نه من سحرشونم :ws52: یعنی چی سحرشونی؟ یعنی ساحر و سحر و جادو هستی؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ :ws52: یعنی چی سحرشونی؟ یعنی ساحر و سحر و جادو هستی؟؟؟ سَحَر نمیدونستی؟ 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ سَحَر نمیدونستی؟ از کجا میدونستم،مگه علم غیب دارم یا مثل تو روحم !!!! :banel_smiley_52: من هی اسم کاربریت را میخوندم نمیفهمیدم یعنی چی!!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ باشه هر جورکه راحتی جواب نده فقط موقع عزاداری واسه من هم دعا کن. 3 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ از کجا میدونستم،مگه علم غیب دارم یا مثل تو روحم !!!! :banel_smiley_52: من هی اسم کاربریت را میخوندم نمیفهمیدم یعنی چی!!!!!!!!!! ای بابا همه میدوسنتند آره خب تو مثه من روح نیستی نایتینگل 1- Night in gale شب در طوفان 2- Nightingale هزار دستان و بلبل 3- Florence Nightingale قدیسه و پرستار مشهور انگلیسی که فانوس به دست شبها به کمک مردم میرفته و بعد از مرگش فهمیدند کیه 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ ای بابا همه میدوسنتند من همه نیستم. یک عالم ربانی و فرا حد تصور............ 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ من همه نیستم. یک عالم ربانی و فرا حد تصور............ اون عالم همجنس بقیست که اگه همه نبود عالم نبود ..... 1 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ دوستم یه اس ام اس خالی واسم فرستاد... بهش گفتم این چی بود خالی اومد؟ میگه ای وای ببخشید گوشیم دست بچه دائیم بود داشت باهاش بازی میکرد... :viannen_38: یه اس هم واسه تو فرستاد... 3 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ امشب مسجد مراسم هست یا نه ؟ یه سوال کن از بچه ها..ما بهشون دسترسی نداریم... 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ سلام قربونت برم....يه تل بزني بد نيست! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده