sih092 1978 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ خوب دوستان عزیز آخرین sms (پیامک) که بهتون رسیده رو اینجا بنویسید اگر هم دوست داشتید بگید از طرف کی اومده! 62 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ مجبورم راستش را بگم چون فرمودید آخرین پیامک: مشترک گرامی از پرداخت غیرحضوری قبض شما کمال تشکر را داریم. همراه اول. 18 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ به دریا که می اندیشم بهانه ای برای جاری شدن پیدا می کنم باید بروم تا دریا راهی نیست اما تا دریا شدن راه بسیار است. 11 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ چرا کار مارو دیر انجام دادین؟ از طرف یه مشتری به دلیل تاخیر 3 روزه تو کار 2 ماهه! چه میشه کرد؟ بعضیا اینجورین 8 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ مرسی علی جان چشم حتما میبوسمش بخدا دلم برای تو و محسن و پیمان یه ذره شده ( از طرف دوستم رضا بچه کرج که 1 ماه پیش اومده بود اصفهان 9 7 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ اگر در معرفت یکتا نبودی دلم بیهوده دلتنگت نمیشد 11 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ يه گل بگير دست راستت يه گل هم بگير دست چپت ولي من گل وسطي رو دوست دارم ! اينو خاله ام 40 دقيقه پيش فرستاده 13 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ در حال حاضر شبکه با اشکال مواجه است لطفا بعدا امتحان کنید ... پ.ن: (از دیشب تا حالا پونصد بار سعی کردم برم تو طرح قرمز.. نمیشه..:w74:) 8 لینک به دیدگاه
maryam 2009 369 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ اینگونه زندگی کنیم:شاد اما دلسوز ساده اما زیبا مهربان اما جدی سبز اما بی ریا عاشق اما عاقل. 5 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ بی تربیت کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:ws52: 2 لینک به دیدگاه
mehdi_61 141 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:ws52: آخرین اس ام اسم بود دیگه. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده