سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ عشقمو میخوام ..از خدا هم میخوام از بنده خدا هم هیچی نمیخوام...عشقمو بدن برم زندگیمو کنم هرچقدم میخوان بعدش ازارم بدن مشکل سرم خالی کنن تو بی پولی غرقم کنن.. فقط همینو میخوام این تنها چیزی که میترسم نباشه بقیه چیزایه خوب میان میرن منم حتما همرو خودم بدست میارم.. فقط عشقمو بدن اروم میشم ثروتمند میشم خوشبخت میشم شاد میشم.. عشق تو این دوره زندگی می کنی دیگه؟:w58: 6 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ عشقتو این دوره زندگی می کنی دیگه؟:w58: چیه سارا جان مشکلت با عشق چیه...:w00: من مال همین دوره زمونم.. بچه هم نیستم ... تا دلتم بخواد ادمایه مختلف دیدم.. رفتم و دور زدمو برگشتم جایه اولم.. الانم فقط یه چیز میخوام چشاتم اینطوری نکن که دلم خونه .. 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ چیه سارا جان مشکلت با عشق چیه...:w00:من مال همین دوره زمونم.. بچه هم نیستم ... تا دلتم بخواد ادمایه مختلف دیدم.. رفتم و دور زدمو برگشتم جایه اولم.. الانم فقط یه چیز میخوام چشاتم اینطوری نکن که دلم خونه .. چَ چَ چشم:banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ چَ چَ چشم:banel_smiley_52: چرا پروفت بستی... 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ چرا پروفت بستی... از چشم نامحرمان 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ همه چیز آرومه ، من چه قدر خوشحالم 6 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ آسایش... اینترنت....ماژیک و کاغذ...یه بالشت برای خواب همه ی اینا با پول به دست میاد 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ همه ی اینا با پول به دست میاد یعنی الان حضرت عشق (دامت برکاته) آرامش دارد. 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ آرامش و پول اول آرامش، بعد پول!! (پولشم زیاد باشه لطفا ) 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ اول آرامش، بعد پول!!(پولشم زیاد باشه لطفا ) نه پولشو بدن با یه ویزای سوئیس بقیه اشو .... 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ نه پولشو بدن با یه ویزای سوئیس بقیه اشو .... آی گفتی سوئیسسسسسسسسسس :icon_pf (34): پس شد: آرامش ، پول زیاد ، ویزای سوئیس 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ آی گفتی سوئیسسسسسسسسسس :icon_pf (34):پس شد: آرامش ، پول زیاد ، ویزای سوئیس نه اول پولش بعدش ویزاش بعد سوئیسش بعدش ارامشش 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ نه اول پولش بعدش ویزاش بعد سوئیسش بعدش ارامشش ترتیبش هرچی باشه فقط ویزای سوئیسم توش باشه :w410: 3 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ خانومی اگه که پولو اینا نباشه ارامش هرگز بدست نخواهد آمد که میگن پول خوشبختی نمیاره اما بی پولی حتما بدبختی میاره !!! منم پول و ثروت میخوام ، و همینطور آسایش و آرامش و عشق و حال منتج از داشتن پول ... 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ من خیلی خوشحالم که انقدر جوونایه ما به علم و دانش علاقه دارند ...به دانستن اینا ... خلاصه خیلی عالیه ... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده