اتیش بیار معرکه 220 ارسال شده در 18 آذر، 2010 سلام دوستان. جوناي امروزي ، من ، تو ، او و......... واقعا من و تو تو زندگيمون چي ميخوايم؟!!!!!!!! تا حالا بهش فكر كردي؟ اگه فكر نكردي يكم انديشه كن ببين واقعا از اين دنيات و زندگيت و اطرافت چي ميخواي؟ (شايد اينجا نتونيم چيزايي رو كه ميخوايم بدست بياريم ولي فكر كنم اين تاپيك بهونه خوبي واسه يه ذره انديشه باشه... اقلا بگو چي ميخواي تا شايد يكم آروم شي... شايدم بهش رسيدي... نشاالله كه برسي) :ws52: 20
pianist 31129 ارسال شده در 18 آذر، 2010 دقیقا...و البته انگیزه! نمیدونم چرا بی انگیزه شدیم اره آرامش و انگیزه... 6
Matin H-d 18145 ارسال شده در 18 آذر، 2010 منم فقط ارامش میخوام با ارامش همه اون گزینه ها باهاش میان اما مگه باسمون اعصاب میزارن 7
DCBA 8191 ارسال شده در 18 آذر، 2010 در حال حاضر فقط یه جایی رو میخوام که هیچ کس نشناستم..... مثلا یه کلبه ی درب و داغون تو یه دهات دور افتاده....... فقط و فقط هیچ کس اونجا منو نشناسه........همین! بعدا میام میگم کلا چی میخوام از این زندگی!!! 7
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 18 آذر، 2010 منم اون چیزایی که پیانیست و لی لی جونم گفتن ارامش و جایی که هیشکی منو نشناسه و اذیتم نکنه وصد البته تو حریم خصوصیم سرک نکشه 6
اتیش بیار معرکه 220 مالک ارسال شده در 18 آذر، 2010 همه رو.... ماشالللللله چه خوش اشتهایییید شما........ 4
m f s 1727 ارسال شده در 18 آذر، 2010 فقط آرامش خانومی اگه که پولو اینا نباشه ارامش هرگز بدست نخواهد آمد که 5
شـاهین 8068 ارسال شده در 18 آذر، 2010 خانومی اگه که پولو اینا نباشه ارامش هرگز بدست نخواهد آمد که دنیا ثروت داشته باشی ولی یه بیماری داشته باشی حاضری کل ثروتت رو بدی و لی سلامتیت رو به دست بیاری 8
سمندون 19437 ارسال شده در 18 آذر، 2010 چه معنی داره جوون چیزی بخواد........................................واه 9
shaden. 18583 ارسال شده در 18 آذر، 2010 خانومی اگه که پولو اینا نباشه ارامش هرگز بدست نخواهد آمد که عزیزم کسی منکر نمیشه پول بده اما بدون آرامش اصلا ارزشی نداره 7
asal sadra 3752 ارسال شده در 19 آذر، 2010 عشقمو میخوام ..از خدا هم میخوام از بنده خدا هم هیچی نمیخوام... عشقمو بدن برم زندگیمو کنم هرچقدم میخوان بعدش ازارم بدن مشکل سرم خالی کنن تو بی پولی غرقم کنن.. فقط همینو میخوام این تنها چیزی که میترسم نباشه بقیه چیزایه خوب میان میرن منم حتما همرو خودم بدست میارم.. فقط عشقمو بدن اروم میشم ثروتمند میشم خوشبخت میشم شاد میشم.. 7
ارسال های توصیه شده