رفتن به مطلب

بهترین تاپیک هفته....( البته دیگه ماه، نَه هفته! )

DCBA

انتخاب بهترین تاپیک  

14 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. انتخاب بهترین تاپیک

ارسال های توصیه شده

عرض سلام و خسته نباشید خدمت تک تک دوستان نواندیش گلم.....:icon_gol:

همون طور که خودتونم میدونین به علت مشکلات فنی سایت تقریبا یه ماهی سرگردون بودیم و حالابعد از کلی آوارگی در فروم های دیگه خوشحال و شاد وخندون به آغوش گرم خونواده برگشتیم..... :ws3:

جاش نیست ولی یه خداقوت و تشکر دوباره از محمد ادمین عزیز دارم!!! :ws37::icon_gol:

خوب حالا بریم سر موضوع اصلی.....

طبق روال گذشته یه نظر سنجی گذاشتیم که یه دوره ای رو تاپیک هایی که تو این یه ماه زده میشد داشته باشیم.... تا از آخر این هفته بریم سراغ برنامه های جدید..... و ایشالا نظر سنجی های جدید!!!:girl_yes2:

البته انتخاب بین تاپیک ها یه مقدار سخت بود.... هم به خاطر اینکه تاپیک های خوبمون یکی دوتا نبودن......هم زمان زیادی از بحثهای اونها گذشته بود....

ولی خوب کاربرای عزیز ویژه ی تالار آزاد (مریم، پری دریایی، زهرا) و آقا محسن به منو هوتن عزیز تو این گزینش کمک کردن .... که شما این زیر نتیجه این گزینشو مشاهده میکنین!!! و من از این دوستان کمال تشکر رو دارم......:icon_gol:

اگر پیشنهاد و نظر و انتقادی هم نسبت به این نظر سنجی ها دارین ممنون میشم تو دفتر مدیریت اعلام کنین.... چرا که نظرات خلاقانه شما میتونه به پیشرفت این روند کمک کنه...:girl_yes2: :icon_gol:

یه نکته این که .... این تاپیک های نظر سنجیه هفتگی جاش تو بخش ویژه ست.... ولی چون فعلا تالار خلوته و ممکنه کسی متوجه اون قسمت نشه... اینجا گذاشتم که جلو چشم باشه.... ولی از هفته بعد میره سر جاش!!:ws3:

این نظر سنجی تا ساعت 12 فرداشب انجام میشه!!!

خوب.... همین دیگه.... منتظر آرای گرمتون هستیم!!! :ws3:

از همکاری یکایکتون بسیار بسیار متشکرم!!!! :icon_gol:

1.داستان دو دوست

2.حل مسئله

3.چرا پذیرفتن حرفای مخالف دین راحت تر از حرفای دینی است؟

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

5.چرا اینقدر بی اهمیت شدیم؟

6.ارزشش رو داره یا نه؟

• Like 12
لینک به دیدگاه

من اولین نفری هستم که انتخاب میکنم smileybunny1.gif

تاپیکای بالا همگی خوبن اما با احترام به بقیه و تاپیکایی که انتخاب نشدن من

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

انتخاب میکنم.کاش از اینجور بحثا بیشتر داشته باشیم

• Like 9
لینک به دیدگاه

خوب.....

بالاخره این نظر سنجی بهترین تاپیک این ماه انجام شد.....

ما برای استارتر برگزیده 30 امتیاز درنظر گرفته بودیم..... که از ادمین خواهش میکنم به زهرای عزیز امتیازشو بده...

از کسایی که تو نظر سنجی شرکت کردن ممنونم...:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...