رفتن به مطلب

رابطه مصرف پنیر و سکته قلبی


ارسال های توصیه شده

یک استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت:« پنیر به علت دارا بودن 2 فاکتور اصلی در بروز سکته قلبی باید تا حد ممکن از سفره صبحانه حذف شود

 

دکتر سید حسن عارفی اظهار داشت:«سکته قلب ناشی از انسداد رگهای قلب می‌باشد که علت آن هنوز ناشناخته مانده است و فاکتورهای تحقیقاتی متعددی در بروز آن نقش دارد

 

وی افزود:«در حال حاضر 300 فاکتور خطر در بروز سکته قلبی شناخته شده که مصرف دخانیات، چربی و افزایش فشار خون شریانی سر لوحه این عوامل قرار دارند و مورد تأیید سازمان جهانی هم می‌باشند

 

این متخصص قلب و عروق تصریح کرد:«البته فاکتور چاقی، دیابت و عدم تحرک کافی در شبانه روز از دیگر عوامل بروز سکته قلبی در افراد است که در رتبه های بعدی قرار دارند

 

عارفی گفت:«طی سه قرن گذشته تنها 10 درصد مردم بر اثر بیماریهای قلبی و عروقی می‌مردندولی در حاضر حاضر با ماشینی شدن زندگی،افزایش قدرت اقتصادی مردم و تنوع غجان خود را از دست می‌دهند

 

وی با اشاره به راهکارهایی پیشگیری از بروز سکته قلبی ادامه داد:«بیش از 140 عارضه از سرطان مری تا روده بزرگ و انواع سکته قلبی و مغزی بر اثر استعمال سیگار بروز می‌کند که حتی مصرف یک تا سه نخ سیگار هم می‌تواند به سکته قلبی منجر شود

 

این استاد قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت:«به منظور پیشگیری از سکته قلبی هر 6 ماه یکبار باید فشار خون و میزان چربی خون افراد بررسی و از رژیم غذایی سالم و متنوعی برخوردار باشند

 

عارفی تصریح کرد:«سبزیجات،میوه‌های تازه، حبوبات و فیبر موجود در پوست آنها از جمله موادی هستند که خاصیت ضد سرطانی و سکته قلبی و مغزی دارند و به همین منظور باید در برنامه غذایی افراد گنجانده شود

 

وی افزود:«چربی‌های جامد از جمله روغن نباتی، کره و پنیر خطرات ناشی از بیماریهای قلبی و عروقی را افزایش داده و مصرف آن در دراز مدت فرد را در معرض سکته قرار می‌دهد

 

این متخصص قلب و عروق بیان داشت:«درصد چربی پنیر حتی نوع کم چرب آن از سایر محصولات لبنی بالاتر است و به دلیل دارا بودن یک نوع ماده سمی و نمک بالا فشار خون را افزاش می‌دهد

 

عارفی گفت:«به دلیل اینکه پنیر 2 فاکتور اصلی سکته قلبی را دارد، باید تا حد ممکن از سفره صبحانه افراد حذف و حبوبات،سبزیجات تازه، گردو و بادام جایگزین آن شود

 

وی ادامه داد:«همچنین گوشت و محصولات حیوانات خاکزی نظیر گوسفند، گاو، شتر و بز خطر ابتلا به سکته قلبی و مغزی را افزایش می‌دهد و گوشت مفید حیوانات آبزی مثل میگو و ماهی باید در سبد غذایی خانواده‌ها قرار گیرد

 

این استاد دانشگاه خاطر نشان کرد: « با تغییر شیوه زندگی، اصلاح رژیم غذایی، داشتن فعالیت بدنی و انجام ورزش و پیاده روی می‌توان از بروز سکته قلبی و مغزی پیشگیری کرد

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...