Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۸۹ توپ مرغ و پنير مواد لازم: مرغ پخته و چرخ شده=150 گرم پنير خامه اي=125 گرم خردل=1 قاشق چايخوري آبليمو=2 قاشق سوپخوري مخلوطي از مغزهاي نمكي=150 گرم نمك=به ميزان لازم طرز تهيه: 1. مرغ،پنير خامه اي،خردل،آبليمو و كمي نمك را با هم مخلوط كنيد و به كمك دستگاه مخلوط كن مواد را با هم مخلوط كنيد و رويش را بپوشانيد. 2. مواد را به مدت 1 ساعت در يخچال قرار دهيد. 3. به اندازه يك قاشق از مواد را در دست گرد كنيد و در مغزهاي نمكي(بسكويت ترد يا چوب شور يا بادام نمكي يا فندق نمكي ريز شده) بغلتانيد و مجددا يك ساعت در يخچال قرار دهيد. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده