Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۸۹ حال در مورد سوخاري كردن مرغ و ماهي مطالب زيادي خوانده و شنيدهايد اما آيا درباره سوخاري كردن تخممرغ هم چيزي ميدانيد؟ زمان تهيه و پخت: 45 دقيقه مواد لازم براي 4- 3 نفر: تخممرغ : 6 عدد سس مايونز: يك چهارم پيمانه خردل: يك قاشق غذاخوري پوست رنده شده ليموي تازه: يك قاشق چايخوري تره خرد شده، يك قاشق غذاخوري سس فلفل: كمي نمك و فلفل به مقدار لازم آرد: يك پيمانه تخممرغ همزده:2 عدد پودر سوخاري: يك پيمانه جعفري براي تزيين روغن براي سرخ كردن طرز تهيه: در يك قابلمه، مقداري آب سرد ريخته و تخممرغها را درون آن بجوشانيد. قابلمه را از روي حرارت برداشته و بگذاريد تخممرغها حدود يك ربع در همان آب باقي بمانند. تخممرغها را پوست كنده و از طول به دو نيم تقسيم كنيد. زرده آنها را بيرون آورده و در كاسهاي بريزيد و سس مايونز، خردل، پوست ليمو، تره، سس فلفل و نمك و فلفل را به آنها اضافه كنيد و خوب همه مواد را با هم مخلوط كنيد و به صورت پوره درآوريد. درون سفيدهها را با مخلوط زرده، پر كنيد. درون يك سرخ كن عميق، روغن را با حرارت 350 درجه فارنهايت داغ كنيد. در يك كاسه متوسط، يك پيمانه آرد بريزيد و به آن نمك و فلفل اضافه كنيد. در كاسهاي ديگر، تخممرغ همزده و در كاسه سوم، يك پيمانه آرد سوخاري بريزيد. تخممرغها را ابتدا درون آرد، سپس درون تخممرغهاي همزده و در آخر درون آرد سوخاري بغلطانيد. تخممرغها را خيلي آرام، درون روغن داغ قرار داده و تا زماني كه طلايي رنگ شوند آنها را سرخ كنيد. سپس آنها را از روغن بيرون آوريد و روي كاغذ خشك كن آشپزخانه قرار دهيد تا روغنهاي اضافي آنها جذب دستمال شوند. روي تخممرغها در صورت نياز نمك و فلفل بپاشيد و روي آنها را با برگهاي جعفري تزيين كنيد. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده