هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ دکارت:فکر میکنم پس هستم !!! نماینده های مجلس :طرح های الکی میدیم بعدشم هرچی اقا بگه پس هستیم اقا : دشمن دشمن دشمن پس هستم ج؟؟؟: نمی میرم به شایعه مردن هم می خندم پس هستم !!! ما : میایم نو اندیشان پس هستیم زرغامی !!!: ربنا پخش نمی کنم پس هستم ! عادل : جنجال به پا میکنم پس هستم !! یارو ::: چفیه میندازم گردن کورش ، زورم هم زیاده دروغم میگم پس هستم دکتر جاسبی : هستم هستی هست خواهم بود آرش: هستم خدمتتون !!! 19 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ فکر می کنم چی جوابت رو بدم پس هستم 10 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نیستم نیستی نیست نیامدیم نبودید ! 8 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ " فکر میکنم پس هستم"؟ یعنی چی ؟ واقعا اگه ادم فکر نکنه پس نیست ...تقریبا اینو مطمعنم ریشه خیلی از ناراحتی ها از همین افکار و اوهامی میاد که اگه نباشن خیلی هم اسوده و راحتیم . 6 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ضرغامی درسته , زرغامی غلطه پس هستم یعنی: مرده ی تیترتم 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مثه چی بهمون دروغ میگن پس هستند 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ الکی رفرش میکنم اونم نواندیشان رو پس هستم 4 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دلم میشکنه ،ناراحت میشم پس هستم " شده ام معادله چندمجهولي،اين روزها هيچ كس،ازهيچ راهي...مرا نمي فهمد" پس یعنی نیستم.... کلا نمیونم چی هستم و سردرگمم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده