سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ دیدی بعضی وختا یکی خیلی بهت محبت میکنه تو درونت یه نیرو و گرمی خاصی حس می کنی ؟ و وختی این محبت کردن ادامه پیدا می کنه و یه مدت که میگذره و تو کاملا به حس محبت طرف مقابلت اطمینان پیدا می کنی دیگه کم کم حس غرور و نخوت پیدا می کنی ؟ فکر می کنی این اونه که بهت نیاز داره چون اسیر توئه نیاز داره که به تو محبت کنه . آره اینجوریاست؟ میگی نه؟ خب پس این همه بابا مامان بهت محبت می کنن برات زحمت میکشن اما توکه میدونی اونا محبتشون واقعیه پررو میشی بعضی وختا حس می کنی این اونا هستن که به محبت کردن به تو نیاز دارن و تو هیچ نیازی به اونا نداری . اذیت شون می کنی باهاشون لجبازی می کنی ناز می کنی براشون ادا درمیاری برعکس اون گفته شون عمل می کنی که چی ؟ میخوای چی رو ثابت کنی ؟ هان؟ صبر کن آره صبر کن یه روز خودت جای همون شخص محبت کننده قرار می گیری اون وخت می فهمی اون چه زجری از دست تو کشیده اما چون خیلی دوستت داشته هیچی نگفته دم نزده ما آدما عجب جونورایی هستیم اگه بهمون محبت نشه دادمون میره هوا یا نه افسرده میشیم که هیشکی دوستمون نداره هیشکی به طرفمون جذب نمیشه حس سردی می کنیم و دنیای اطرافمونو تاریک و بی روح می بینم اما اما وختی کسی پیدا میشه که محبت خالص و بی ریای خودشو تقدیم ما می کنه زودی جو گیر میشیم انگاری همون ادم دیروزی که دچار سرمازدگی وبی محبتی شده بودیم نیستیم شروع به ااذیت و آزار طرف مقابلمون می کنیم لج شو درمیاریم برعکس خواسته ها و گفته های اون عمل می کنیم تا چی تا چی چرا؟ 26 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ راست میگی.... من کاملا درک میکنم حرفتو...:icon_pf (34): خودم از اون دسته ادمام که پدر مادرمو خیلی اذیت کردم و میکنم هنوز... 6 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ دیدی بعضی وختا یکی خیلی بهت محبت میکنه تو درونت یه نیرو و گرمی خاصی حس می کنی ؟و وختی این محبت کردن ادامه پیدا می کنه و یه مدت که میگذره و تو کاملا به حس محبت طرف مقابلت اطمینان پیدا می کنی دیگه کم کم حس غرور و نخوت پیدا می کنی ؟ فکر می کنی این اونه که بهت نیاز داره چون اسیر توئه نیاز داره که به تو محبت کنه . آره اینجوریاست؟ میگی نه؟ خب پس این همه بابا مامان بهت محبت می کنن برات زحمت میکشن اما توکه میدونی اونا محبتشون واقعیه پررو میشی بعضی وختا حس می کنی این اونا هستن که به محبت کردن به تو نیاز دارن و تو هیچ نیازی به اونا نداری . اذیت شون می کنی باهاشون لجبازی می کنی ناز می کنی براشون ادا درمیاری برعکس اون گفته شون عمل می کنی که چی ؟ میخوای چی رو ثابت کنی ؟ هان؟ صبر کن آره صبر کن یه روز خودت جای همون شخص محبت کننده قرار می گیری اون وخت می فهمی اون چه زجری از دست تو کشیده اما چون خیلی دوستت داشته هیچی نگفته دم نزده ما آدما عجب جونورایی هستیم اگه بهمون محبت نشه دادمون میره هوا یا نه افسرده میشیم که هیشکی دوستمون نداره هیشکی به طرفمون جذب نمیشه حس سردی می کنیم و دنیای اطرافمونو تاریک و بی روح می بینم اما اما وختی کسی پیدا میشه که محبت خالص و بی ریای خودشو تقدیم ما می کنه زودی جو گیر میشیم انگاری همون ادم دیروزی که دچار سرمازدگی وبی محبتی شده بودیم نیستیم شروع به ااذیت و آزار طرف مقابلمون می کنیم لج شو درمیاریم برعکس خواسته ها و گفته های اون عمل می کنیم تا چی تا چی چرا؟ تو که لالایی بلدی چرا خوابت نمیبره... با حرفات موافقم حالا چیکار باید کرد؟؟ 7 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ اینو میگن سیستم شل کن سفت کنی !!! 7 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۹ اذیت شون می کنی باهاشون لجبازی می کنی ناز می کنی براشون ادا درمیاری برعکس اون گفته شون عمل می کنی که چی ؟ آره خوب....من گاهی این کارارو میکنم..... ولی .... حس می کنی این اونا هستن که به محبت کردن به تو نیاز دارن و تو هیچ نیازی به اونا نداری . هیچ وقت یه همچین حسی نداشتم..... چون همیشه خودم به اونا نیاز مند بودم..... اذیتشون میکنم ولی تا اونجایی ام که میتونم بهشون محبت میکنم..... اخه مگه چن بار ادم قراره زندگی کنه..... یا چن بار میتونه مامان بابا به این گلی داشته باشه..... لج شو درمیاریم برعکس خواسته ها و گفته های اون عمل می کنیم تا چیتا چی چرا؟ خوب ادم گاهی دست خودش نیست......بعدشم گاهی اقتضای سنه ..... کوچیک تر که بودم این ازار واذیتام خیلی بیشتر بود..... حالا فقط در حد رفع نیازه..... اخه زندگی بدون کرم ریختن و شیطنت خیلی یخه!!!! اما تو چار چوب...... اگه ناراحتشون کنم حتما معذرت خواهی میکنم ویه جوری از دلشون در میارم.... راستی سارا چرا اینقد شاکی ای عزیزم!؟! 6 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۹ جهنم پر شده از دخترايي مثل شما 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۸۹ دیدی بعضی وختا یکی خیلی بهت محبت میکنه تو درونت یه نیرو و گرمی خاصی حس می کنی ؟و وختی این محبت کردن ادامه پیدا می کنه و یه مدت که میگذره و تو کاملا به حس محبت طرف مقابلت اطمینان پیدا می کنی دیگه کم کم حس غرور و نخوت پیدا می کنی ؟ فکر می کنی این اونه که بهت نیاز داره چون اسیر توئه نیاز داره که به تو محبت کنه . آره اینجوریاست؟ میگی نه؟ تا اینجاش من قدیمامم .. پدر مادرو بذاریم کنار ..درمورد دوستام..همیشه.. بشدت.. گاهی خیلی گله میکردن میرفتن پیش نفر سوم شکایت که دوسم دارمو ولی من... الان بهتر شدم ینی به احساس دیگران احترام میذارم و واسه احساسشون حقی در نظر میگرم.. اخه روزگار بد ادمو میتابونه .. دقیقا الان تو همون شرایطم.. همش از غرور بود یاد صفورا و اکرمو مرضیه و لیلا و... افتادم ولی در مورد پدرو مادر فرق میکنه اون یه چیز دیگس 5 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ واقعا بسیار موافقم....... کلا آدما موجودات بی جنبه ای هستن... حالا موضوع پدر مادر جدا ، ولی من یه رابطه ای رو دیدم که طرف به خاطر محبت زیاد دوستش ازش متنفر شده بود و دوستی رو به هم زد!!!! یعنی بی جنبگی تا حد تنفر هم میتونه پیشرفت کنه:jawdrop: واقعا میگن بشر توانایی هاشو نشناخته راس میگن!! 8 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ وقتی پدرومادر به بچش محبت میکنه به فکر جبران بچش نیست مثلا پسر من روزی صد بار اذیتم میکنه ولی من اصلا به دل نمیگیرم شاید با یه معذرت خواهی کوچیک اون بیشتر بهش محبت کنم 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ اذیت شون می کنی باهاشون لجبازی می کنی ناز می کنی براشون ادا درمیاری برعکس اون گفته شون عمل می کنی که چی ؟ میخوای چی رو ثابت کنی ؟ اگر با دیگران بودش میلی چرا ظرف مرا بشکست لیلی. معمولا آدم با کسانیکه بیشتر دوستشان دارد بیشتر لجبازی میکند. 7 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ اگر با دیگران بودش میلی چرا ظرف مرا بشکست لیلی. معمولا آدم با کسانیکه بیشتر دوستشان دارد بیشتر لجبازی میکند. یعنی لیلی هم داریم؟ لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ دیدی بعضی وختا یکی خیلی بهت محبت میکنه تو درونت یه نیرو و گرمی خاصی حس می کنی ؟و وختی این محبت کردن ادامه پیدا می کنه و یه مدت که میگذره و تو کاملا به حس محبت طرف مقابلت اطمینان پیدا می کنی دیگه کم کم حس غرور و نخوت پیدا می کنی ؟ فکر می کنی این اونه که بهت نیاز داره چون اسیر توئه نیاز داره که به تو محبت کنه . آره اینجوریاست؟ میگی نه؟ خب پس این همه بابا مامان بهت محبت می کنن برات زحمت میکشن اما توکه میدونی اونا محبتشون واقعیه پررو میشی بعضی وختا حس می کنی این اونا هستن که به محبت کردن به تو نیاز دارن و تو هیچ نیازی به اونا نداری . اذیت شون می کنی باهاشون لجبازی می کنی ناز می کنی براشون ادا درمیاری برعکس اون گفته شون عمل می کنی که چی ؟ میخوای چی رو ثابت کنی ؟ هان؟ صبر کن آره صبر کن یه روز خودت جای همون شخص محبت کننده قرار می گیری اون وخت می فهمی اون چه زجری از دست تو کشیده اما چون خیلی دوستت داشته هیچی نگفته دم نزده ما آدما عجب جونورایی هستیم اگه بهمون محبت نشه دادمون میره هوا یا نه افسرده میشیم که هیشکی دوستمون نداره هیشکی به طرفمون جذب نمیشه حس سردی می کنیم و دنیای اطرافمونو تاریک و بی روح می بینم اما اما وختی کسی پیدا میشه که محبت خالص و بی ریای خودشو تقدیم ما می کنه زودی جو گیر میشیم انگاری همون ادم دیروزی که دچار سرمازدگی وبی محبتی شده بودیم نیستیم شروع به ااذیت و آزار طرف مقابلمون می کنیم لج شو درمیاریم برعکس خواسته ها و گفته های اون عمل می کنیم تا چی تا چی چرا؟ :girl_blush2: اوهوم موافخم حالا شی تال تنیم؟ میگم این پسته رو دادی به در بگی که دیفال بشنوه؟ دیفاله کیه حالا؟:4chsmu1: لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ جهنم پر شده از دخترايي مثل شما یعنی امین عاشق هوتن شده؟ زمانی دوست شدن با جنس مخالف جرم بوده حالا با جنس موافق 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ جهنم پر شده از دخترايي مثل شما بزار پرش کنن تا جا وا واسه ما نشه .... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده