parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ مواد لازم : تره فرنگی= نیم کیلو پیاز =یک عدد گوشت خرد شده= 250 گرم نمک و زردچوبه=به مقدار لازم آبلیمو=به میزان لازم زعفران دم کرده = یک قاشق غذا خوری طرز تهیه : ابتدا تره فرنگی را خرد کرده و تفت داده ، کنار می گذاریم . بعد پیاز را سرخ کرده کمی زردچوبه اضافه نموده بعد گوشت و نمک و آب را به آن اضافه مینمائیم ،وقتی گوشت کاملا پخته شد تره فرنگی را اضافه کرده و مدت 10 دقیقه می گذاریم روی حرارت در این مدت آبلیمو و زعفران را اضافه می نمائیم و بعد از آماده شدن آن را با برنج سرو می نمائیم . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده