parie parpar 74 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ دوست دارم بدونم چرا خدا انقدر ماهه ولی بنده هاش اصلا مثل خودش نیستن؟این همه خصلت بد از کجا رسید به بنده هاش؟ 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ فکر کردم چه فرقی می کنه که من چیو دلم می خواد بدونم آخرش که بازم جوابش رو نمی دونم!!! ولی به خاطر یاسی! چرا... ؟!؟! 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ فکر کردم چه فرقی می کنه که من چیو دلم می خواد بدونمآخرش که بازم جوابش رو نمی دونم!!! ولی به خاطر یاسی! چرا... ؟!؟! فک نکنم دیگه سوال بی جواب بمونه هاااا..!! یعنی جواب چرا...؟!؟! رو نمیدن؟؟ 1 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۹ باشه باشه زیاد خودتو اذیت نکن:there:ما عادت داریم به این چیزا :4chsmu1: خیلی سوالات شاید بعدا جوابش پیدا میشه ولی برای من این سوال اساسیه وهمیشه در ذهنم بوده که اگه یه دونه سفینه سوار بشین فرض کنین همه امکانات رو دارین وسوختش هم تموم نمیشه و هی مستقیم به سمت اسمان از هر جهتی که خواستی پرواز کنی و برو ........ و.........برو ........ اخرش به کجا میرسی ؟؟ !!! واقعا بهکجا میرسی ؟؟ !!!:w127: بعد از مرگ چی میشه اسم شادمهرباز و هر کی میخواد بدونه خرجشو بده من میگم بهش:ws2: چقدر خرجش؟بگو كه بدم 4 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۹ به نظر من هر آدمی تو این دنیا برای یه ماموریتی میاد.... هر کسی حتما باید ماموریتشو پیدا کنه و به اون عمل کنه.... حالا سوالای من اینه.....یکیش این که هدفش از خلقت من یکی چی بوده؟!؟! یکی ام این که ماموریتم چیه!؟ خیلی دوس دارم اینو بدونم!!! 1 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۹ به نظر من هر آدمی تو این دنیا برای یه ماموریتی میاد.... هر کسی حتما باید ماموریتشو پیدا کنه و به اون عمل کنه....حالا سوالای من اینه.....یکیش این که هدفش از خلقت من یکی چی بوده؟!؟! یکی ام این که ماموریتم چیه!؟ خیلی دوس دارم اینو بدونم!!! نميخواستم بت بگم ولي حالا كه خيلي اصرار ميكني بت ميگم ، تورو براي خنده خودمون خلق كرديم و ماموريتت اينه كه بري وسط مردم بت بخندن لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۹ خلاصه میگم میخوام بدونم ما ایرانیها کی میشه که حسرت کشورهای دیگه رو نخوریم؟ یکی دیگه هم هست قهرمان جام جهانی فوتبال 3002 کدوم کشوره؟ 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۹ چقدر خرجش؟بگو كه بدم واسه تو چقدر می ارزه؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده