parie parpar 74 ارسال شده در 13 آذر، 2010 دوست دارم بدونم چرا خدا انقدر ماهه ولی بنده هاش اصلا مثل خودش نیستن؟این همه خصلت بد از کجا رسید به بنده هاش؟ 2
pari daryayi 22938 ارسال شده در 13 آذر، 2010 فکر کردم چه فرقی می کنه که من چیو دلم می خواد بدونم آخرش که بازم جوابش رو نمی دونم!!! ولی به خاطر یاسی! چرا... ؟!؟! 2
yasi * m 5032 مالک ارسال شده در 13 آذر، 2010 فکر کردم چه فرقی می کنه که من چیو دلم می خواد بدونمآخرش که بازم جوابش رو نمی دونم!!! ولی به خاطر یاسی! چرا... ؟!؟! فک نکنم دیگه سوال بی جواب بمونه هاااا..!! یعنی جواب چرا...؟!؟! رو نمیدن؟؟ 1
nikaaa 4299 ارسال شده در 13 آذر، 2010 باشه باشه زیاد خودتو اذیت نکن:there:ما عادت داریم به این چیزا :4chsmu1: خیلی سوالات شاید بعدا جوابش پیدا میشه ولی برای من این سوال اساسیه وهمیشه در ذهنم بوده که اگه یه دونه سفینه سوار بشین فرض کنین همه امکانات رو دارین وسوختش هم تموم نمیشه و هی مستقیم به سمت اسمان از هر جهتی که خواستی پرواز کنی و برو ........ و.........برو ........ اخرش به کجا میرسی ؟؟ !!! واقعا بهکجا میرسی ؟؟ !!!:w127: بعد از مرگ چی میشه اسم شادمهرباز و هر کی میخواد بدونه خرجشو بده من میگم بهش:ws2: چقدر خرجش؟بگو كه بدم 4
DCBA 8191 ارسال شده در 14 آذر، 2010 به نظر من هر آدمی تو این دنیا برای یه ماموریتی میاد.... هر کسی حتما باید ماموریتشو پیدا کنه و به اون عمل کنه.... حالا سوالای من اینه.....یکیش این که هدفش از خلقت من یکی چی بوده؟!؟! یکی ام این که ماموریتم چیه!؟ خیلی دوس دارم اینو بدونم!!! 1
ساز دهني 422 ارسال شده در 14 آذر، 2010 به نظر من هر آدمی تو این دنیا برای یه ماموریتی میاد.... هر کسی حتما باید ماموریتشو پیدا کنه و به اون عمل کنه....حالا سوالای من اینه.....یکیش این که هدفش از خلقت من یکی چی بوده؟!؟! یکی ام این که ماموریتم چیه!؟ خیلی دوس دارم اینو بدونم!!! نميخواستم بت بگم ولي حالا كه خيلي اصرار ميكني بت ميگم ، تورو براي خنده خودمون خلق كرديم و ماموريتت اينه كه بري وسط مردم بت بخندن
mohsen 88 10106 ارسال شده در 14 آذر، 2010 خلاصه میگم میخوام بدونم ما ایرانیها کی میشه که حسرت کشورهای دیگه رو نخوریم؟ یکی دیگه هم هست قهرمان جام جهانی فوتبال 3002 کدوم کشوره؟ 1
ارسال های توصیه شده