هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۸۹ کلا استهلال چیست؟؟؟ در بلاد کفر چطور انجام میشود؟؟ چرا فقط برای اخر ماه رمضان و اول ماه شوال لازم میشود؟ اگه اقا تایید نکند چی میشود ؟ استهلال عربستان با مال ما فرق میکند؟؟ . . . . .ایا این ضرب المثل مرتبته با سوالای بالا؟؟؟؟ .همه چیمون به همچیمون میاد !!! .تشکر 8 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ کلا استهلال چیه؟؟؟ در بلاد کفر چطور انجام میشه ؟؟چرا فقط برای اخر ماه رمضان و اول ماه شوال لازم میشه ؟ اگه اقا تایید نکنه چی میشه ؟ استهلال عربستان با مال ما فرق میکنه ؟؟ . . . . .ایا این ضرب المثل مرتبته با سوالای بالا؟؟؟؟ .همه چیمون به همچیمون میاد !!! .تشکر :w127: 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ بابا گلی به گوشه جمالتون !!! پس شما چه مسلمونی هستید !!؟؟ 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ آرش چرا اینقدر سوالای سخت میپرسی؟حتما تلسکوپای ایران دقیق تره:banel_smiley_4:یا ایرانی ها بلد ترن 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ اسرار ازل را نه تو دانی و نه من!!!! 6 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ اسرار ازل را نه تو دانی و نه من!!!! آره فقط اون میدونه 5 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ بازم غلط املایی منظورش استقلاله بابا من میدونم چیه یه تیم خیلی معروفه پینگ پونگه:jawdrop::jawdrop::w16: 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ اسرار ازل را نه تو دانی و نه من!!!! فقط آغا میدونه:w58: 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ کلا استهلال چیست؟؟؟ در بلاد کفر چطور انجام میشود؟؟چرا فقط برای اخر ماه رمضان و اول ماه شوال لازم میشود؟ اگه اقا تایید نکند چی میشود ؟ استهلال عربستان با مال ما فرق میکند؟؟ . . . . .ایا این ضرب المثل مرتبته با سوالای بالا؟؟؟؟ .همه چیمون به همچیمون میاد !!! .تشکر آرش عزیز استهلال به معنی لغوی یعنی تلاش برای پیدا کردن ماه نو و یا پیش قدمی در پیدا کردن ماه رو میگن استهلال تو بلاد کفر نیازی مدارن که پیدا کنن چون روزه نمیگیرن و ماهشون هم قمری نیست:w58: خب چون اکثر ما به اصطلاح مسلمونا تو این ماه یادمون میاد که مسلمونیم و باید همیشه رو سجاده بی افتیم همین که 4 روز میگذره فراموش میشه:whistle: آغا بالاجبار تایید میکنه وگرنه عزلش میکنن:whistle: نمیدونم:banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ آره فقط اون میدونه یه چیز تو همین مایه ها فقط آغا میدونه:w58: بله فقط اون 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده