میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مدرس: محمدرضا علی پور حقیقی مبنع : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 18 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دوست عزیز،سوال خودتون رو مطرح کنید . مشکل نحوه کلی جی کد گیری ه . یا توی انتخاب زبان و کنترلر مشکل دارید ؟ با تشکر.///:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
ramshini 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ سلام آموزش جی کد گیری رو دانلود کردم ولی نمی دونم با چه نرم افزاری باز میشه؟ 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ سلام آموزش جی کد گیری رو دانلود کردم ولی نمی دونم با چه نرم افزاری باز میشه؟ فرمت .rar هست اول با برنامه win rar از حالت فشرده خارج کنین بعد بهتون یک فایل با فرمت Avi میده که با Kmplayer با مدیا پلیر و خیل یچیزای دیگه باز میشه و پخش میشه 2 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ سلام دوستان عزیز ساختی یه سوال دارم - من میخواستم یکی از نرم افزار های ماشین کاری فرز و تراش رو یاد بگیرم اگه امکانش هست یه راهنمایی جامع بکنید بخصوص برا فرز 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ مهندس، من بستگی داره برا چ هدفی بخوای یادبگیری. فکر می کنم پاور میل برا فرز در داخل ایران بیشتر کار برد داشته باشه اما من نرم افزار سارف کم رو پیشنهاد می کنم توضیح: انجام مقایسه بین دو نرافزار و توانایی های اونها کار خیلی سختیه. گفتن اینکه فلان نرم افزار جامع ترین هست تا حدی غیر ممکنه. می شه در این مورد به میزان حداکثری توصیه ها از افراد مختلف اکتفا کرد. پیروز باشید 2 لینک به دیدگاه
mostafaabedian 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ چرا نمیشه دانلودش کرد لطفا راهنمایی کنید لینک به دیدگاه
Sunami 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۲ ممنون ولی صداش خیلی ضعیفههههههههههههههههههه ولی بازم ممنون 1 لینک به دیدگاه
12*12 30 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۲ جی کد گرفتن از کتیا با جی کد گرفتن از پاور میل یا سارف کم فرقی هم دارن؟! 2 لینک به دیدگاه
mohsenkhorram 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ با عرض سلام من نمیتونم آموزش جی کد گریری را دانلود کنم میشه یکی منو راهنمایی کنه؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ با عرض سلام من نمیتونم آموزش جی کد گریری را دانلود کنم میشه یکی منو راهنمایی کنه؟؟؟ برای دانلود از سایت فوق بایستی در سایت 4Shared عضو باشین که عضو شدنش هم خیلی ساده س با چند تا کلیک 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده