رفتن به مطلب

ریزش مو و علل آن

ارسال های توصیه شده

Doctor_Shovan مهمان
یه سوالی پیش اومد ایا چاقی هم روی پوست و مو اثر داره؟ یعنی ممکنه به دلیل چاقی صورت جوش بزنه؟:ws52:

جوش صورت ممکنه در فرد چاق یا با وزن نرمال پیش بیاد چربی پوست هست که اگه زیاد باشه در جوش زدن موثر هست ونه چربی کلی بدن :rose:

لینک به دیدگاه
من دیروز پست را با عجله نوشتم نتونستم کامل کنم

همیشه اون تعداد موهایی که فکر میکنین ریخته از هر دو طرفش ببینین اگه ریشه مو در یه یه انتهای مو پیداست ان تار مو ریزش کرده و اگه ریشه ی مو پیدا نیست یعنی مو دچار شکستگی شده فرق بین این دو یعنی شکستن مو ها با ریزش مو ها فقط اینجوری معلوم میشه و باید هم معلوم بشه جون هم علل و هم درمانش با هم متفاوته :icon_gol:

دکتر جون شکستگی مو هم باعث کم پشتی مو میشه ؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان
دکتر جون شکستگی مو هم باعث کم پشتی مو میشه ؟

بستگی داره که کم پشتی چی معنا بشه . اگه منظور اینه که پوست سر در قسمتی پیدا باشه نه. مگه اینکه قبلش ریزش منطقه رو خالی کرده باشه.

اما اگه موی نازنین شما تا روی شونه باشه و پروسه ی شکستگی در 5 سانت مانده با انتهای مو تا شانه هرچی هم زیاد باشه خیر ودلیلی هم نداره :rose:

لینک به دیدگاه

دکتر یه سوال فنی برام پیش اومده :icon_redface:

برای خانومها و اقایونی که متاهل هستن و بهتره کلی بگم آیا روابط جنسی تاثیری در ریزش مو داره یا نه؟؟ :ws38:

• Like 1
لینک به دیدگاه

منم یه سوال داشتم موهای نازک و کم پشت هم درمان داره؟ اونم در حالی که ریزش هم دارن؟ ممنون میشم اگه جواب بدین:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

بستگی داره که کم پشتی چی معنا بشه . اگه منظور اینه که پوست سر در قسمتی پیدا باشه نه. مگه اینکه قبلش ریزش منطقه رو خالی کرده باشه.

اما اگه موی نازنین شما تا روی شونه باشه و پروسه ی شکستگی در 5 سانت مانده با انتهای مو تا شانه هرچی هم زیاد باشه خیر ودلیلی هم نداره :rose:

دکتر جون همون طور که گفتی نیگا کردم موی من یه سرش ریشه داره من شکستگی ندارم

ریزش مو دارم

البته نه خط سرم فاصله اش زیاد نشده همون سابق هرچی بوده هس ولی وختی کل موهامو دستم میگیرم حس می کنم کمتر از سابق شده :JC_thinking:

• Like 1
لینک به دیدگاه

بچه ها من شامپو گیاهی گل ختمیو پیشنهاد میکنممم خیلی خوبه... خیلیا:ws37:

شامپوش اصلا شیمیایی نیست که بخواد ضرری داشته باشه.. دارو خانه هم میده

رنگش هم بنفشه

هم باسه ریزش موهه هم براقیه مو

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...
Doctor_Shovan مهمان
دکتر یه سوال فنی برام پیش اومده :icon_redface:

برای خانومها و اقایونی که متاهل هستن و بهتره کلی بگم آیا روابط جنسی تاثیری در ریزش مو داره یا نه؟؟ :ws38:

ببخشید من این تاپیک رو چند وقتیه ندیدم

متاهل باشند یا مجرد فرقی نداره و روابط جنسی تاثیری در ریزش مو نداره

منم یه سوال داشتم موهای نازک و کم پشت هم درمان داره؟ اونم در حالی که ریزش هم دارن؟ ممنون میشم اگه جواب بدین:icon_gol:

ریزش اون البته درمان داره بستگی به اون داره که پزشک ببینه وعلتش رو تشخیص بده نازکی و کمپشتی هم باید دقیقا معلوم بشه تا چه حدیه و از کی ایجاد شده و زیمنه هاش چی هست

دکتر جون جواب سوال اولمو که ندادی :ws52:

حالا بدنسازی هم میتونه تاثیر داشته باشه؟؟ :ws38:

اولی که جواب دادم

ورزش هم تاثیری خاص بر مو نه ولی به علت تاثیرات جسمی وروانی بر کل بدن حتما بر مو هم تاثیر خوب داره

من جواب سوالاتم رو نگرفتم... :ws52:

الان گرفتی :rose::ws3:

لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان
دکتر جون همون طور که گفتی نیگا کردم موی من یه سرش ریشه داره من شکستگی ندارم

ریزش مو دارم

البته نه خط سرم فاصله اش زیاد نشده همون سابق هرچی بوده هس ولی وختی کل موهامو دستم میگیرم حس می کنم کمتر از سابق شده :JC_thinking:

اگه ریزش مو واقعا وجود داشته باشه و زیاد باشه و شاید هم همراه با مقداری شکستگی پس میتونه دلیل بر کم پشتی موی شما باشه یعنی باید از نزدیک دیده بشه :rose:

لینک به دیدگاه

ببخشید من این تاپیک رو چند وقتیه ندیدم

متاهل باشند یا مجرد فرقی نداره و روابط جنسی تاثیری در ریزش مو نداره

ریزش اون البته درمان داره بستگی به اون داره که پزشک ببینه وعلتش رو تشخیص بده نازکی و کمپشتی هم باید دقیقا معلوم بشه تا چه حدیه و از کی ایجاد شده و زیمنه هاش چی هست

اولی که جواب دادم

ورزش هم تاثیری خاص بر مو نه ولی به علت تاثیرات جسمی وروانی بر کل بدن حتما بر مو هم تاثیر خوب داره

الان گرفتی :rose::ws3:

مرسی... :ws3:

لینک به دیدگاه

سلام

ببخشید یک سوال:

آیا چربی پوست سر دلیل ریزش هست؟

من دکتر بهم گفته پوست سرم چربه

علت ریزش موهام همینه

راه درمان دائمی داره؟

آیا موهای ریخته شده قابل برگشت هست؟

ممنونم

لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان
سلام

ببخشید یک سوال:

آیا چربی پوست سر دلیل ریزش هست؟

من دکتر بهم گفته پوست سرم چربه

علت ریزش موهام همینه

راه درمان دائمی داره؟

آیا موهای ریخته شده قابل برگشت هست؟

ممنونم

موها ونیز پوست در انسان درجات مختلفی از خشکی تا چربی دارند یعنی دلیلی ندارد که اینها را باعث ریزش بدانیم پس چربی بتنهایی باعث ریزش نیست مگه اینکه مشکل دیگری با ان همراه گردد مثلا قارچ یا عفونت ....

قبلا اینجا ذکر شده بایداول شما برایتان ثابت شود که مو دارد میریزد و بعدش چند تا در شبانه روز هست ؟؟ تا بشود انرا ریزش حساب کرد .البته همین موهایی که بطور طبیعی دارند میریزندنیز بعد از مدتی حایگزین انها دوباره رشد میکند

راه حل بستگی به شناخت علت داره :rose:

لینک به دیدگاه
موها ونیز پوست در انسان درجات مختلفی از خشکی تا چربی دارند یعنی دلیلی ندارد که اینها را باعث ریزش بدانیم پس چربی بتنهایی باعث ریزش نیست مگه اینکه مشکل دیگری با ان همراه گردد مثلا قارچ یا عفونت ....

قبلا اینجا ذکر شده بایداول شما برایتان ثابت شود که مو دارد میریزد و بعدش چند تا در شبانه روز هست ؟؟ تا بشود انرا ریزش حساب کرد .البته همین موهایی که بطور طبیعی دارند میریزندنیز بعد از مدتی حایگزین انها دوباره رشد میکند

راه حل بستگی به شناخت علت داره :rose:

باتشکر از پاسخ شما

ریزش مقطعی بود...اضطراب به باعثش بود اما وقتی برطرف شد دیگه متوقف نشد:ws37:

پیگیری که کردم گفتند پوست سرت هم چربه...اما قارچ و ...خبری نیست مطمئنم

برای نازکی ریشه مو چی؟راه حلی وجود داره؟اینم یکی از دلایلی هست که به من گفتند(البته یه مقدار ریشه ارثی در دور داره ولی نه اونقدر...)

لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان
باتشکر از پاسخ شما

ریزش مقطعی بود...اضطراب به باعثش بود اما وقتی برطرف شد دیگه متوقف نشد:ws37:

پیگیری که کردم گفتند پوست سرت هم چربه...اما قارچ و ...خبری نیست مطمئنم

برای نازکی ریشه مو چی؟راه حلی وجود داره؟اینم یکی از دلایلی هست که به من گفتند(البته یه مقدار ریشه ارثی در دور داره ولی نه اونقدر...)

طاسی و نازک شدن مویی که جنبه ارثی داشته باشه معمولا درمان خاصی نداره .

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...