goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ عالی محمدرضا! فقط خوانندش کی بود؟:ydm47612zsesgift969 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ عالی محمدرضا! فقط خوانندش کی بود؟:ydm47612zsesgift969 یکی از بچه ها کلی خندیدیم به خاطر صداش 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ اینم یه نمونه کار دیگه به اسم In The Mirror از یانی ، مخصوص شب امتحان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این خیلی قشنگ بود. فقط نسبت به اونی که گوش داده بودم یه ذره سریع تر زدی. 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 14 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ مرسی.... چه عالیه ...خوش به حالت و خوش به حال اطرافیان و خونوادت که صدای پیانو زدنت رو همیشه می شنون 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ :dancegirl2: بابا هنرمند! کاش منم یاد می گرفتم 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ آهنگایی که قبلا از این تاپیک دانلود کرده بودم ( ) + اونایی که الان گرفتم همه رو ریختم تو یه فولدر که دیگه سوتی ندم خیلی قشنگ بودن همشون و این اخری پست شماره 39 رو یه بار دیگه دریاب پلیز من آهنگ درخواستی دارم. UNTIL THE LAST MOMENT یانی با تشکر از هنرمند گرامی:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ آهنگایی که قبلا از این تاپیک دانلود کرده بودم ( ) + اونایی که الان گرفتم همه رو ریختم تو یه فولدر که دیگه سوتی ندم خیلی قشنگ بودن همشون و این اخری پست شماره 39 رو یه بار دیگه دریاب پلیز من آهنگ درخواستی دارم. UNTIL THE LAST MOMENT یانی با تشکر از هنرمند گرامی:hapydancsmil: اونا رو که درخواست داده بودن کار نکرده بودم ولی این یکیو به دفعات زدم باشه 1 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ همه ی آهنگاتون خیلی زیبا و پرآرامش هستن خوش به حالتون که این هنر رو بلدین،خیلی زیباست امیدوارم روز به روز موفق تر باشین :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ بابا هنرمننننننننند نتونستم دانلود کنم... اما همین که میتونی پیانو ویولون بزنی یعنی کاملا مسلطی...چون ویولون یکی از سخت ترین سازای موسیقیِ..عالیه 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ بابا هنرمننننننننندنتونستم دانلود کنم... اما همین که میتونی پیانو ویولون بزنی یعنی کاملا مسلطی...چون ویولون یکی از سخت ترین سازای موسیقیِ..عالیه مرسی چرا نتونستی دانلود کنی؟ پرشین گیگه دیگه درضمن ویولن نمیزنم که اون آهنگ the end of august با نرم افزار بود 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ من پنجره دن داش گلیر آی بری باخ بری باخ رو میخواستم 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ من پنجره دن داش گلیر آی بری باخ بری باخ رو میخواستم یاد این تروله افتادم 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ تبریک.زیبا بودند بخصوص "تکه های پاییز" که دانلودش کردم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده