nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ نیخواااااااااام این همه التماست کلدم حالا میذاری که شرکتم؟ چشماتو دل میالمممممممممم میلم خونه دان میتنم باید ناز باشه مثل همه اهنگات 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ بسیار عالییییییییییییییییی مرسی. دمتون بسیار گررررررررررررررررررررررررررررررررم 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ مثل همیشه عالی بود »»» (شکلک حسرت خوردن در حد مرگ!!) 6 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ وایییی محمد بی نظیره خیلی خیلی قشنگ زدی :aghosh: 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ :connie_24: چن بار بت گفتم گیتارو ول نکن 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ :connie_24:چن بار بت گفتم گیتارو ول نکن ول نکردم درسام زیاده به خدا نمی رسم...ادامه می دم :4564: 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ حسودی نکن دختر:icon_pf (34): حسودیم میاد الان 2 لینک به دیدگاه
ملیساا 5015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ وای محمد خیلی عالی بود . میدونی از وقتی دانلود کردم یکسره دارم گوش میدم . یکجورایی میبره به دورانی که خاطرات خیلی خوبی داشتم . مرسی مرسی . 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ آهنگ درخواستی نمی نوازی؟؟؟؟ آهنگ درخواستی با محمد چی میخوای بوگو؟ 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ آهنگ درخواستی با محمدچی میخوای بوگو؟ جدیییییییییییی؟ دمت گرم یه عالمه مرسییییییییی خوابهای طلایی و رومو ژولیت 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ اينم يه كار مسخره از من تقديم به همتون : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کارت عالیه من که خیلی خوشم اومد ببخشید شما میخوای ادامه تحصیل بدین؟(به دل نگیری مهندس) 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ راستی یادم رفتم بگم کارت خیلی عالی بود... امیدوارم موفق باشی... :wubpink: 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۹ اینم یه آهنگ دیگه به اسم sad ballerina تازه از تنور درومده ، نسوزی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کاراتو یه سی دی کن کادو بده دیگه!! :w00: حتما باید پول بدیم؟:viannen_38: 1 لینک به دیدگاه
m.mahnaz 1020 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۹ خیلی عالیه.... من عاشقش شدم...:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:4uboxsmiley:.. وای اگه زنده بنوازید چی میشه؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! اگه آلبوم بزنین من مشتری اولتونم. منم وقتی دلم میگره.....گیتار میزنم و میخونم....:connie_24:. خیلی دوست دارم مثل شما توی نواختن پروفشنال بشم..... اما افسوس که وقت ندارم.....:cryingf: بازم از کارای قشنگتون میذارین برای دانلود؟:w72::w71: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده