حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ ممنون کار تکه های پاییز خیلی قشنگ بود موفق باشی 3 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ درود کار اول را گوش کردم زیباست زیبا بار ها گوش کردم و به آسمان رفتم به فراز قله های بلند تخیل به اوج آسمان خیال زیبا نواختید و احساس را کامل انتقال دادید 4 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ گل پامچال هم زیباست ولی کم است کمی با نواخت شما هم آوایی کردم 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ درود کار اول را گوش کردم زیباست زیبا بار ها گوش کردم و به آسمان رفتم به فراز قله های بلند تخیل به اوج آسمان خیال زیبا نواختید و احساس را کامل انتقال دادید گل پامچال هم زیباست ولی کم استکمی با نواخت شما هم آوایی کردم مرسی امیر جان نظر لطفته:wubpink: لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ کار پایان آگوست هم خیلی زیبا بود الان دارم کار آخ رو گوش می کنم پیانو کلا سازی هست که خیلی در آدم اثر می کند علتش هم در نوع ساختار این ساز هست با هر فشار سرانگشتان شما بر کلید های پیانو یک تار روحی در من مرتعش می شود 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ کار پایان آگوست هم خیلی زیبا بودالان دارم کار آخ رو گوش می کنم پیانو کلا سازی هست که خیلی در آدم اثر می کند علتش هم در نوع ساختار این ساز هست با هر فشار سرانگشتان شما بر کلید های پیانو یک تار روحی در من مرتعش می شود ممنون:rose: 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ افرین هنرمند ..موفق باشی مرسی دکتر جان:rose: 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ قبلا ازت تشکر کردم ولی یادم نمیاد کارت رو گوش دادم یا نه... دوباره میگیرمش 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ قبلا ازت تشکر کردم ولی یادم نمیاد کارت رو گوش دادم یا نه... دوباره میگیرمش قدیمیه اکثرا ماله 1 2 سال پیشه اونورم گذاشته بودم:w139: 5 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ اینم یه آهنگ دیگه به اسم sad ballerina تازه از تنور درومده ، نسوزی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 22 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ :icon_gol::icon_gol::icon_gol: برا خودت یه پا 1900 هستیا..... 4 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ من نتونستم دان کنم اگه میشه یه جا دیگه آپ کن 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ من نتونستم دان کنم اگه میشه یه جا دیگه آپ کن نیاز به vpn داره mediafire بهتره محمدجان 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ نیاز به vpn داره mediafire بهتره محمدجان ینی 4شیرد فیلتـره؟ الان آپ میکنم مدیا فایر 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ نیاز به vpn داره mediafire بهتره محمدجان والا با وی پی انم رفتم ولی نمیدونم چرا IDM ام ارور میداد همش! 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :wubpink: 9 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ واااااااااای عالی بودن محمدرضا دست گلت درد نکنه روح نواز و آرامش بخشن خیلی 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده