Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۸۹ من كه با اين جمله شروع مي كنم: آشنائي كه به ازدواج ختم ميشه: 1-يا فاميله 2-يا همسايه است 3-يا همكاره 4-يا همكلاسي 5- يا با يك نگاه تو بازار و تقيب و گريز و آدرس پيدا كردن و.. 6- يا مشتريتت يا مشتريشي 7-يا با يك گفتگوي تلفني و شروع جرقه اي و... 8-يا از طريق اينترنت(ايميل-چت و ... 9-يا از طريق sms 10-يا ازطريق همسفري(تو قطارو هواپيما و اتوبوس و.. تو با كدام يك از اينها موافقي-بنظر من هر كدام از اين روشها اگر در آينده در هر يك از طرفين منطقي وجود نداشته باشه با شكست مواجه ميشه - نميشه گفت كه ارزش وزني همه يكسانه ولي درجه اهميت اعتماد است كه هر يك از آنها را اولويت بندي ميكنه - در اظهار نظر مختاري ولي بعد از انتخاب گزينه ات يك استدلالي ارائه بدهيد. __________________ 1 لینک به دیدگاه
real fighter 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۸۹ به نظر من اگه فاميلي باشه شكستش كمتره درحالي كه همشون بستگي به افراد وديگر شرايط دارن... اما فاميلي به خاطر تاثير بيشتر بزرگترها كمتر به حاشيه ميره چون اگه چيزي بشه براي جلوگيري از كدر شدن روابط بزرگترها دست به كار ميشن. البته اينهم به شرط آشنايي دو طرف است. لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۸۹ فرقی نمیکنه به چه صورتی انتخاب کنی مهم تفاهم بعدشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده