میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ بزرگی میگفت(اسمش یادم نی):شهوت اوج لذت از عشقه یعنی کسی که از شهوت لذت میبره عاشقه؟ نه باو زری و شادی درس گفتند...عشق همون قبل وصالش خوبه البت من نمیدونم که :viannen_38: تجربه ندارم 2 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ عشق برابر شهوت :imoksmiley: واقعا شما اینجوری فک میکنین؟خیلی کلی گفتین... ولی من موافق نیستم....خیلی مواقع همین واژه ی ((عشق)) که گفتم براش تعریف درستی نیست ،باعث تحول تو زندگی یه آدم شده و اونو به سمت تعالی برده.... 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ یعنی کسی که از شهوت لذت میبره عاشقه؟ نه باو زری و شادی درس گفتند...عشق همون قبل وصالش خوبه البت من نمیدونم که :viannen_38: تجربه ندارم به نظر منم عشقی که با وصال تمام بشه یه جاش می لنگه.اون دیگه عشق نمیشه.عشق شیرینیش به وصاله.به بعد از وصاله.عشق من ها رو از بین می بره و به ما تبدیل میکنه.مهم اینه که طرفین درک درستی از ما شدن داشته باشن.هم بستری رو میشه یه نیاز دونست.اما منم به حرف اون بنده خدا اعتقاد دارم که هم بستری میتونه نهایت لذت از عشق باشه 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ به نظر منم عشقی که با وصال تمام بشه یه جاش می لنگه.اون دیگه عشق نمیشه.عشق شیرینیش به وصاله.به بعد از وصاله.عشق من ها رو از بین می بره و به ما تبدیل میکنه.مهم اینه که طرفین درک درستی از ما شدن داشته باشن.هم بستری رو میشه یه نیاز دونست.اما منم به حرف اون بنده خدا اعتقاد دارم که هم بستری میتونه نهایت لذت از عشق باشه 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ به عشق اعتقادی ندارم ولی به دوست داشتن ایمان دارم..........دوسش داشته باشی واقعا، واسش دعا میکنی به ارزوهاش برسه و خوش باشه.و از خدا میخوای اگه لایقشی بهش برسی وگرنه جایی باشه که لیاقتشو داشته باشه.... 2 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ من اینو قبول دارم: تنها عشق، قدرت و لیاقت آن را دارد که آدمی را از اسارت خود نجات دهد، از زندان درون رها کند... 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ :imoksmiley:واقعا شما اینجوری فک میکنین؟خیلی کلی گفتین... ولی من موافق نیستم....خیلی مواقع همین واژه ی ((عشق)) که گفتم براش تعریف درستی نیست ،باعث تحول تو زندگی یه آدم شده و اونو به سمت تعالی برده.... سرچشمه ی عشق شهوته مثلا یک نفر شهوت خریدن یه ماشین رو داره اینقدر روی این ماشین تمرکز می کنه که ماشین تمام زندگی اش میشه پس میگه عاشق اون ماشینه پس عشق شهوت تقویت شده است 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ رسالت من این است که عاشق باشم... حتی به پاک ترین احساسات خودم هم شک کنم...حتی به عشق... کاملا با این حرف موافقم 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ گاهی وقتا فکر میکنم که هندی ها فیلم میسازند و ما در زندگیمون اون فیلم رو بازی میکنیم. عشق هم از اون معقولات مفتی است که همه رو سر کار گذاشته یا همه بتوسط اون خودشونو سر کار گذاشتن. البته تو کشور های جهان سوم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده