میلاد 24047 ارسال شده در 24 آذر، 2010 بزرگی میگفت(اسمش یادم نی):شهوت اوج لذت از عشقه یعنی کسی که از شهوت لذت میبره عاشقه؟ نه باو زری و شادی درس گفتند...عشق همون قبل وصالش خوبه البت من نمیدونم که :viannen_38: تجربه ندارم 2
zzahra 4750 مالک ارسال شده در 24 آذر، 2010 عشق برابر شهوت :imoksmiley: واقعا شما اینجوری فک میکنین؟خیلی کلی گفتین... ولی من موافق نیستم....خیلی مواقع همین واژه ی ((عشق)) که گفتم براش تعریف درستی نیست ،باعث تحول تو زندگی یه آدم شده و اونو به سمت تعالی برده.... 3
mohsen 88 10106 ارسال شده در 24 آذر، 2010 یعنی کسی که از شهوت لذت میبره عاشقه؟ نه باو زری و شادی درس گفتند...عشق همون قبل وصالش خوبه البت من نمیدونم که :viannen_38: تجربه ندارم به نظر منم عشقی که با وصال تمام بشه یه جاش می لنگه.اون دیگه عشق نمیشه.عشق شیرینیش به وصاله.به بعد از وصاله.عشق من ها رو از بین می بره و به ما تبدیل میکنه.مهم اینه که طرفین درک درستی از ما شدن داشته باشن.هم بستری رو میشه یه نیاز دونست.اما منم به حرف اون بنده خدا اعتقاد دارم که هم بستری میتونه نهایت لذت از عشق باشه 3
میلاد 24047 ارسال شده در 24 آذر، 2010 به نظر منم عشقی که با وصال تمام بشه یه جاش می لنگه.اون دیگه عشق نمیشه.عشق شیرینیش به وصاله.به بعد از وصاله.عشق من ها رو از بین می بره و به ما تبدیل میکنه.مهم اینه که طرفین درک درستی از ما شدن داشته باشن.هم بستری رو میشه یه نیاز دونست.اما منم به حرف اون بنده خدا اعتقاد دارم که هم بستری میتونه نهایت لذت از عشق باشه 2
*mishi* 11920 ارسال شده در 24 آذر، 2010 به عشق اعتقادی ندارم ولی به دوست داشتن ایمان دارم..........دوسش داشته باشی واقعا، واسش دعا میکنی به ارزوهاش برسه و خوش باشه.و از خدا میخوای اگه لایقشی بهش برسی وگرنه جایی باشه که لیاقتشو داشته باشه.... 2
zzahra 4750 مالک ارسال شده در 24 آذر، 2010 من اینو قبول دارم: تنها عشق، قدرت و لیاقت آن را دارد که آدمی را از اسارت خود نجات دهد، از زندان درون رها کند... 2
afshin18 11175 ارسال شده در 24 آذر، 2010 :imoksmiley:واقعا شما اینجوری فک میکنین؟خیلی کلی گفتین... ولی من موافق نیستم....خیلی مواقع همین واژه ی ((عشق)) که گفتم براش تعریف درستی نیست ،باعث تحول تو زندگی یه آدم شده و اونو به سمت تعالی برده.... سرچشمه ی عشق شهوته مثلا یک نفر شهوت خریدن یه ماشین رو داره اینقدر روی این ماشین تمرکز می کنه که ماشین تمام زندگی اش میشه پس میگه عاشق اون ماشینه پس عشق شهوت تقویت شده است 2
*mini* 37778 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 رسالت من این است که عاشق باشم... حتی به پاک ترین احساسات خودم هم شک کنم...حتی به عشق... کاملا با این حرف موافقم 1
غایب 4790 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 گاهی وقتا فکر میکنم که هندی ها فیلم میسازند و ما در زندگیمون اون فیلم رو بازی میکنیم. عشق هم از اون معقولات مفتی است که همه رو سر کار گذاشته یا همه بتوسط اون خودشونو سر کار گذاشتن. البته تو کشور های جهان سوم. 1
ارسال های توصیه شده