mahan2 206 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ ولی بنظرم چون خواب به روح مربوط میشه و روحم میتونه از اینده و .... سر در بیاره مهمن.. ولی یه چیز مهم تر اینکه میتونید تشخیص بدید کدومش الکیه ...اینه که خوابی که مربوط بشه به بیداری یعنی ظهر با دوستتون دعوار کردین شب خواب میبینین دوباره دعوا کردین یا دوس شدین.. یا مثلا درس نخوندین ...تو خواب میبینین درس خوندین و خوشحالین.. 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ کی؟؟ امیر حسین و میگه همش میگه اون چیییه؟ کیییه؟ چییییی؟ نه فقط همینا رو میگه تازه آخراشم میکشه 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ من خوابهای آشفته خیلی زیادی میبینم و هیچ کنترلی هم روشون ندارم و معمولا با داد و فریاد و فحش و ... از خواب میپرم. دنبال تعابیر خوابم هم نمیرم ولی یه بار یه اتفاق خیلی جالب واسم تو خواب افتاد اونم این بود که یه شب خواب دیدم از تو تختم بلند شدم و رفتم تو پیلوت و یه صحنه عجیب دیدم در همین حین از خواب بلند شدم و دیدم همه چیز مثل خوابمه. جایی که خوابیدم و اینا. بعد بلند شدم عین خوابم رفتار کردم دیدم همون صحنه رو دیدم. 1 لینک به دیدگاه
archi&tini 251 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۸۹ احتمالا از دست مشکلات فعلیت که راهت بشی و مقطع این کابوسا تموم بشه، دوباره به همون وضعیت برگردی. وای.............یعنی دوباره هرچی ببینم اتفاق بیفته................؟؟؟؟؟ بعضیاش خیلی ترسناک و عصبی کننده بود............. لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ پس انشاالله که فیلم هندی ببینی تا حالت به هم بخوره:w00: معمولا ایرانی به سبک آمریکایی هستن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده